kratos! Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 ali kdo ve kaj moraš naredit da igraš ps2 preko interneta vse že imam: kabel,internet acces disc,... v glavnem vse ampak ko dam na internet acces disc preveri povezavo ali nekaj takega ko začne nekaj pregledovati mi vse lepo pregleda (vsi kvadrati so zeleni) razen zadnjega ki mi napiše da je nek error... prosim če kdo kaj o tem ve naj mi pomaga! :bowdown: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
FiR3F0X Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Aha to maš central station disk a ne? Meni ve naredi prav samo ko moram uporabniško ime in kodo vpisat pa nevem dalje Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
kratos! Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 hmm nevem jaz imam 2 dvd-ja katera mi je poslal sony nek z demo igrami in tem eden pa še za povezavo zrihtat pa nevem kaj naj naredim ker me zajebava :annoyed: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
kratos! Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 KAJ NAJ NARDIM ??????????????????????????????????????????????? Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
SolidG Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Lahko pišeš mail na Sony support pa ti bodo tm vse razložli ali pa počakaš, da se tu najde dobra duša, ki je šla skozi enako agonijo. Quote Link to comment
kratos! Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 aja. mi prosim poveš e-mail od tega sonya hvala Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
CTD Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 www.playstation.com Quote Link to comment
kratos! Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ok. hvala!!! Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
kratos! Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 sm že pogruntal. čisto sam zelooo je bilo težko ampak pogruntal sem pa le !!!!!!!!!! :ihih: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Recommended Posts