Phantom Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Sem iskal po forumu ampak nikjer nisem našel odgovora na moj problem. Nikakor mi ne uspe prekopirat glasbe na disk 360ke. Mi mogoče lahko kdo pomaga, kako si naj mp3je prenesem na disk? Poskusil sem z DVDjem, iPodom in pa z računalnika, ampak vedno sem lahko le poslušal. Quote Link to comment
kratos! Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 mogoče maš uničen računalnik in ti ne dela laser za brat cd-je. lahko imaš pa tudi kakšen virus nevem Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Mini.Shark Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Lol kaj si ga ti sploh razumel? :doh: Quote Link to comment
Lunco Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Kako se sploh prenaša glasba? Preko mrežne? Quote Link to comment
Phantom Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Naj bi šlo tak ja, vsaj kolk sem jaz bral, ampak jaz imam preko wireless povezano, kar je podobno v bistvu... Ampak ne gre Quote Link to comment
liverpool Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Naloži si Windows media connect pa mrežo vzpostav. Pol maš pa itaq na razpolago gledat slike, poslušat musko (res da prek mreže - a ti vse neodvisno predvaja preko boxa) z malo več truda pa se lahk potrudš streamat še dvix-e pa tv programe prek neta. Da bi si pa mp3-je naložu direkt na disk pa ne gre. Hmhm razn, če zripaš original Cd z glasbo na disk - to je še ena varianta, o drugi podobni pa nebi. Pravila, pravila. Quote Link to comment
taske Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 V bistvu ti niti ni treba naložit WMC. Lepo se da shareat kar preko Windows Media Playerja 11. Xbox 360 priklopiš v mrežo in mu v nastavitvah WMP11 dovoliš dostop. To je to. Preko xboxa imaš potem dostop do WMP11 knjižnice, kjer imaš seveda vse lepo sortirano po albumih, izvajalcih, zvrsteh, ... Luštna zadeva. Seveda isto velja tudi za video fajle, ki pa jih moraš prej konvertat v wmv. Če ne bo šlo pa vprašaj, da spet zbrskam link. Quote Link to comment
Phantom Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Saj to mi vse dela. Sem mislil, da bi si mp3je prenesel na x360 disk. Quote Link to comment
Lunco Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Ooo, taske hvala za tole. Link bi bil tudi dobrodošel, če se ti vsaj približno sanja kje iskati. Quote Link to comment
Phantom Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Jaz pravzaprav nisem nič delal s kakršnimkoli playerjem ali kaj podobnega. Glasbo in slike sem enostavno dal v skupno rabo in ko sem na xboxu izbral glasbo ali slike sem nato kliknil še na računalnik. Zadeva deluje brez kakrnihkoli komplikacij, nevem pa, če gre tudi brez skupne rabe. Quote Link to comment
Recommended Posts