npa Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 No mene pa zanima, ce mi lahko kdo pomaga, kje dobit xbox live dodatek v Sloveniji za xbox enko Hvala za vas odgovore. Quote Link to comment
kekken3 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 V Italiji sem ga iskal ene 3 mesece nazaj in ga ni bilo dobiti več nikjer. Samo še 360 laufa. V Slovenijo, dvomim, da je sploh kdaj uradno zašel kak Xbox Live paket. Priporočam kako tujo spletno trgovino, pa še tu zna ne biti glih super lahka, po moje. Quote Link to comment
npa Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Hvala za odgovor. Bom moral 360 nabavit. Naj se mi kdo prosim pove, ce bodo delale igre od tastare na tanovi. Quote Link to comment
TheMan Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 je baje seznam katere delajo in katere ne, poguglaj za njim in poglej kere špile maš Quote Link to comment
Guest pawijan Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Hvala za odgovor. Bom moral 360 nabavit. Naj se mi kdo prosim pove, ce bodo delale igre od tastare na tanovi. http://www.xbox.com/en-GB/games/catalog.aspx Quote Link to comment
Recommended Posts