cr3sn1k Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 yo, mene pa zanima če ma kir Ninenty-Nine Nights igro... če ma če jo lahko malo opiše in pove a se splača jo imet.... me čudi ker v Jokerju nisem ugledal opisa pa je igra zuni že kar nekaj časa... :disbelief: pač če ve kdo kaj povedati prosim lp hualaa Quote Link to comment
Mini.Shark Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jaz sem špilo demo pa morm rečt men je svetovna.pa one finte ko se režeš pa so če se pa splača pa ti bodo drugi povedli ko majo ORIGINAL. Quote Link to comment
.Phoenix. Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Po mojem, k imam orginalni spil, se ne splaca, endino ce lahko dobis kam bil pocen. "Soundtrak" in musika je odlicno, aninimacije tudi so fino.... ampak, nima MP ... SP je dober, samo je da iste map-e igras, samo z drug 'Character' .... hitro se navelicas. 'Save point' nima, toraj, lahko igras za eno uro - ce zmagas - fino ... ce ne, pa spet 1 uro zgubis. :doh: Tako sem jezil, in navelical da sem prodal. Raj bi na drug spil ta denar dal. Ko sem rekel, ce dobis ta spil pocen, mogoce 1/2 cena, uzemi, ce ne, sparaj denar, sploh se ne splaca. :thumbdown: Quote Moj Špilni List Link to comment
cr3sn1k Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 ooo hvala tj bom pa sam demo sprobal pa če mi bo res všeč probal kje staknit poceni varianto še enkrat hvala (off topic: sploh še nimam x360 sam tile dnevi se bližajoo) ajde lp Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Meni osebno ta špil sploh ni potegnu pa ne vem zakaj, tko malo kr neki se mi je zdel demo seveda,.. Quote Link to comment
.Phoenix. Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 ooo hvala tj bom pa sam demo sprobal pa èe mi bo res všeè probal kje staknit poceni varianto še enkrat hvala (off topic: sploh še nimam x360 sam tile dnevi se bližajoo) ajde lp Ni problema .... ce pa nimas se 360, sparaj denar za "Gears of War" ali "Lost Planet". Quote Moj Špilni List Link to comment
cr3sn1k Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 to pa ti zagotavljam da bom GoW je prvi na listi ... Lost Planet mi je pa tut všeč, sam kdaj pride ali je že zunaj?? Quote Link to comment
liverpool Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Mislm da bo lost planet zun nek sredi januarja - tm okol 13-tega če se ne motm. Poglej si še theatre teaser!!!! Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Tale zadnji napovednik na xbox live za Lost Planet pa zgleda bombastično!!! Quote Link to comment
Recommended Posts