Tikej Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Pozdravljeni, zanima me kje lahko takoj kupim Wii, in ali se da pri nas kupit tudi špile? Quote Link to comment
Cloud Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Mislim da je wiijev v sloveniji sfalilo.... Quote Link to comment
AndY1 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Po novem letu v BigBangu in Mullerju. Quote Link to comment
GBwallace Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 miller baje celo prej Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Samotar Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 če ti je nuja pejd v avstrijo tam jih še majo na zalogi v sloveniji boš teško kjer dobil :crossfingers: Quote Xbox Link to comment
liverpool Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Kupil WII!!! Sm bil na počitnicah v Stuttgartu -jih maš skor v vsaki štacuni s tehniko!! Mislm pa da jih morjo v avstrijskih mediamarktih met - vsaj rekl so da vsako soboto dobijo nove pošiljke! SAm še brezžično mrežno zrihtam pa se prdružm!!! Quote Link to comment
AndY1 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Super. Pa ko zrihtaš brezžično, nam sporoči Friend Code. Quote Link to comment
ManInBlack Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Kaj novega glede dobave Wiijev? Pa to ne moreš verjet, da jih nikjer ni že dva meseca! Quote Link to comment
Gorky Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 V avstriji so. Pa na bolhi. E-bay. Itn. Quote http://www.gorky.info Link to comment
Prezioso Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 V Italiji jih maš na kupe zalog, ker jih ful malo prodajo....npr v mediaworldu boš našel Wiije in dodatno opremo, igre, tudi nova zelda itd... Quote Link to comment
ManInBlack Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Mislim jih kupiti v trgovini v Sloveniji in ne v tujini. Aja, glede tujine - v Libroju v avstrijski Radgoni jih recimo ni, pravtako v Mediamarktu v Grazu in na Dunaju ne. Za Italijo pa res ne bi vedel Quote Link to comment
MaTiCeK Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 A je kdo povprasal kaj v BigBangih kdaj mislijo dobiti novo pošiljko Wiijev? Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts