Jump to content

Lost Planet

cr3sn1k

Recommended Posts

• 2 weeks later...

hecno, kak smo si ljudje različni. mene GOW pusti tak hladnega da bi kr zaspal zraven, kolega pa nori ko fukjen, medtem ko mi je demo Lost Planet trgal gate. ma že od prvega screenshota, ki so ga pokazali so se mi zlivali potoki sline z gobca, komaj čakam da prešpilam. kupil si bom špil čeprav nimam Xbox-a. CAPCOM MAGIC, samo to rečem :beer:

ratt-logo.gif

Zaenkrat sem z mnenjem nekje najbližje TheManu in me Lost Planet občutno bolj rajca od GoWja. Podoba manj realistična, a tudi bolj čista in funkcionalna (pa še vedno zelo lepa) predvsem pa bi bat-hakelj v navezi s skirvanjem po snegu znal še kako poživiti večigralnost. No, v demu me je malo motilo veliko t.i. nevidnih pregrad, ki omejujejo določene dele stopenj in te vsake toliko nareidjo prav neumnega, ko se trudiš priti na eno stopnico, le da potem vidiš, da je stopnica programirana tako, da ti ne psuti gor stat (:x), ampak ej, če bo to edin problem, potem yahooo. No ja, odkar sem pri kolegu (Mrx SLO) spet po dolgem času zalaufal Halo2 Live, nato pa takoj proslavil z lokalnim multipartyjem, vem, na katerem konju je moj denar. :love:

res da se mal pocas igralc obraca, sam mas na voljo gumba da se kuj obrne za 180 stopinj, se mi zdi...

tiste energije je vec kot dovolj, lahko si ga uzames na izi...men pr zadnih sefih ostane okol 4000 pol k ga pa nardis mas pa itak cez 20.000

men se zdi da ni v slo beta testerjev, za final pa so :lol:

makz85.png