Jump to content

[GC] Resident Evil 4


RIDDICK

Recommended Posts

sam sem rabil nekako 23 ur do konca, na normal...

nisem pa še naredil ada's mission al kaj je tisto, sem pa zato odklenil vse like za mercenaries... to je šele jeba :tepen::tepen::tepen: sploh na island mapi, kjer uleti veliki-dr.-ne-vem-kaj-že z dvojno(!) motorko :lol:

vsekakor super super špil... trenutno sem v kanalizaciji v gradu (cca7.30ur igralnega časa), kjer so tisti nevidni insekti... čisti konec na professional(to igram zdaj, in bi moglo bit tako da si že na začetku lahko izbereš to težavnostno stopnjo imo) -> te insekt useka dvakrat (če ti že takoj ne odbije betice) pa si fertig :tepen: , saj ne da so drugi kaj bolj nežni ;) , ko slišiš morti est vivir kar živčen rataš, kaj šele ko slišiš motorko :lol:

edit:

pravzaprav povem še tole zgodbico, kolega študira v tujini, in ko je bil par dni na obisku pri punci (s katero drugače živita skupaj), ok, bi mogu reč doma, no od teh par dni (5 dni vse skupaj) je 3 dni (od 5) nažigal re4, ko sem mu jaz posodil gc, ko sem dobil špil in ga je prvič videl, da je prišel do konca... no in potem sem mu kasneje enkrat ko je bil spet tu, posodil špil in gc, je pa špilal v šusu od 10 zvečer do 3 popoldne naslednji dan, in je imel cca 17 ur igralnega časa.. ni šel sploh spat... in ko sem sam prvič igral re4, sem imel podobne "težave", tri dni sem samo nažigal ta špil, drugo me sploh ni zanimalo... še noben špil me ni tako "zategnil" priznam :lol: res upam da bo re:umbrella chronicles za wii prav tako kulturna zadeva :beer:

Link to comment

Dobil danes vse pripomočke da lahko mirno nabijam RE4....igral sem kako uro..mogoče malo več in semv 1-3 chapterju. Grafika je zelo dobra, kontroli nebi mogli biti bolj perfektni, način merjenja je izjemen....pa še dobro da je sem že večkrat doživel pomanjkanje metkov...zanimivo ko se spravi 6 villagerjev na tebe ti pa brez municije...potem pa nož pa se gremo mesarit...

Drugače tako nasploh pa rečem da je to zelo zelo dober špil...

EDIT: Kaj dober špil ? ZAKON ! En izmed najboljših špilov ever ! Vem da sem začel bolj pozno ampak koga briga...to še bom najmanj enkrat preigral...

Mercenarie mode je pa zakon ! Imam vse karakterje in je zakon !

followmeontwitter.png
Link to comment
  • 4 months later...
...kolega študira v tujini, in ko je bil par dni na obisku pri punci (s katero drugaèe živita skupaj), ok, bi mogu reè doma, no od teh par dni (5 dni vse skupaj) je 3 dni (od 5) nažigal re4, ko sem mu jaz posodil gc, ko sem dobil špil in ga je prviè videl, da je prišel do konca...

Sprasujem se, kaj si o tem misli punca... uboga.

Link to comment
...kolega študira v tujini, in ko je bil par dni na obisku pri punci (s katero drugače živita skupaj), ok, bi mogu reč doma, no od teh par dni (5 dni vse skupaj) je 3 dni (od 5) nažigal re4, ko sem mu jaz posodil gc, ko sem dobil špil in ga je prvič videl, da je prišel do konca...

Sprasujem se, kaj si o tem misli punca... uboga.

če s tem misliš reči da je RE 4 obrnil v 3 dneh potem je res uboga punca

on pa je tut mogu cele dneve igrat, samo jedel, spal, pil in šel na wc

lol

First Rule:::::I Rule

Link to comment
  • 2 months later...

jaz sm obrnil RE4 (15 ur na easy), in zdj lahko kupim infinite launcher in pištolo matilda. zdj sm že na drugmu CDju v 4 urah. kar me zanima je pa sledeče: nekje na internetu sm videl, da lahko kupiš avtomatsko pištolo, ki jo poznam iz call of dutyja in se imenuje THOMSON gun. zanima me kje in kdaj jo lahko kupiš?

P.S. kako za v***a naj zberem 1000000 da kupim infinite launcher?

Link to comment

wow na internetu sm bil presenečen ko sm videl da je thomsonova najboljše orožje v RE4?! na nekem forumu sm bral, da je pametno najprej kupiti infinite rocket launcher in nato z lahkoto spet nabrati 1000000 za thomsonovo?!

SolidG, ko si rekel da ne bo teh problemov če grem na normal. si s tem mislil da ne morm dobiti thomsonove v easy :crybaby:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.