Skoči na vsebino

[Uradna tema] Test Drive Unlimited 2


TriGGer

Priporočene objave

1641622-51634527005ccd85.jpg

Drugi del precej uspešnega open world racerja, ki obljublja množico eksotičnih avtomobilov, obsežen multiplayer način in nešteto možnosti personaliziranja - urejali boste lahko vse od barve notranjosti vašega vozila, do vaših novih kajbojk in frizure ter kavčev v vašem penthouse apartmaju. Nato pa vse to pokazali vašim prijateljem. Razvijalci pri Eden Games so ciljali na t. i. high life, poln zabav in hitrih avtomobilov, za prizorišče pa so postavili evropsko party prestolnico, špansko Ibizo, vrača pa se tudi havajski Oahu. 11. februarja bomo lahko videli, kako jim je uspelo.

>http://www.youtube.com/watch?v=bE57_S6q274

>http://www.youtube.com/watch?v=CddD9VjvL64

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Tam se itak samo kregate. Naj kr tu ostane, PS3 userji pa si lahko svojo nardijo.

Drugače pa jaz ta špil počasi spremljam že od lanske pomladi, ko je bil najavljen (menda nekje maja) in moram povedat, da se mi je od začetka zdel ful bolj obetaven. Prvi trailerji so bli ful dobri, muzika se je dobro ujemala s prezentacijo, ti zadnji so pa precej average, to dobro muziko pa je zamenjal nek random noise. Ful bi bil vesel, če bi dali pred ali ob izidu ven kak demo, ker so mi sicer arkadne dirkačine ful všeč, ampak me malo skrbijo vsi ti dodatki - upam, da niso preveč časa namenili modeliranju raznih kavčev, kredenc in tapet, pa raznih sončnih očal in dizajnerskih srajc, ki z dirkačinami pač nimajo kaj dosti skupnega. No, sicer so se spravili delat neko high class igro in upam, da so jo nardili konkretno. We'll see.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

No glede na prvi TDU, ki sem ga sicer igral na pc-ju z volanom momo..., imam za TDU2 kar precej velika pričakovanja in upam, tako kot TriGGer, da se bodo posvečali bolj vozilom in sami vožnji, kajti pri TDU je bilo že kar dobro vse skupaj. Vendar je žal predsej verjetno, da tukaj kaj dosti ne bodo spreminjali čeprav bi bil nasprotnega zelo vesel. Sicer pa bi tudi meni kakšen demo prav prišel, da bi sprobal kak vse skupaj deluje na xboxu...

BuDyA8.png

.: Don't Drink and Drive :.

Link to comment
Lej gre za to, da si dal posnetke za katere pa ne veš s katerega sistema so (predvidevam da so iz PC-ja) in so lahko zavajujoči... nekako je bolj smiselno, da se o isti igri debatira v eni temi in ne treh.

Dejansko je preview z Xboxa (se vidi na več mestih v videu), debut trailer je pa itak samo za show. Zamisli si outbreak fanboyizma v multiplatformu, ko bi nekdo videl to gmoto xbox materiala... Bi kdo še mislil, da sem kak console-racist type of a guy :D

No, spet kar se tiče špila. Pred časom sem si na PCju zloadal enko in me tudi ni najbolj prepričala. Sicer sem igral offline in na tipkovnico, pa še grafika bi najbrž lahko bila boljša, ampak to niti ni bistveno. Cel otok se mi je zdel precej pust, ogromno nekih gozdov in grmičevja ter tu in tam kak kos mesta. AI promet je bil druga težava, ne samo, da so vozila kr na slepo menjavala pasove, še modeli vozil so bili dokaj brezvezni in med sabo podobni. Pa na sploh jih ni bilo ravno veliko - še vedno čakam nek špil, kjer bi dejansko nastali zastoji in bi moral manevrirat okoli njih oziroma iskat drugo pot, mogoče bi lahko potem nardili še kake prometne informacije za piko na i. Ampak ok, to so že fantazije.

Dobre strani so sigurno ta kustomizacija avtov in velikost mape in če v dvojki popravijo omenjene stvari ter malo potweakajo še vozni model ter policijo, zna iz tega nastat kr dober špil. Beta pa je itak zato, da uporabniki sporočijo, kar jim ne paše in potem hopefully developerji to popravijo. Zato bi pa rad še kak demo, da vidim kaj je iz špila nastalo.

Torej, dober teden pred izidom - a je že kdo, ki ga bo sigurno nabavil?

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Jaz bom verjetno še malo počakal na razne odzive in se potem odločil za nakup ali pa tudi ne, tak sem naredil že pri TDU, čeprav sem že nestrpen in komaj čakam dvojko. Pozabo sem še omenit, da so mi multiplayer igre zelo všeč, nekaj novega! :D

Kje pa vas bo večina naročila oz. kupila igro?

Urejano od BuDyA

BuDyA8.png

.: Don't Drink and Drive :.

Link to comment

Malo gledam razne videe po Youtubu in špil se mi dejansko vedno bolj dopade. Spodaj je prilepljen en cruise video s šoferjevim komentarjem, vse skupaj pa daje soliden vtis. Občutek hitrosti je dober, zvok tudi, zgleda da so malo popravili in poživili promet, to pa skupaj z razgibano mapo poskrbi za zabavno vožnjo, kjer bo najbrž potrebne tudi malo previdnosti.

Zamislite si ta video kot nek delni review, ki vam daje vpogled v osnovne značilnosti igre - mogoče je potreben en spojlerček alert, ampak nič resnega. Ti videi se meni zdijo bolj informativni kot katerikoli uradni review. Če nočete vedeti popolnoma nič o igri ga preskočite, v nasprotnem primeru uživajte v vožnji in komentarju. Tip sicer igra na PS3, so haters gonna hate, ampak naj vas to ne zmoti. Evo ga:

>http://www.youtube.com/watch?v=6U_XFcVKa6E&feature=related

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Dva dni pred evropskim izidom I bring you...

...the official car list!

Nekaj malega prek 100 avtov, velika večina high-end zadeve, perfektno za zbiranje. Jaz sem zadevo sicer že prednaročil, ampak so mi rekli, da dobijo igro šele sredi naslednjega tedna, tako da to hell s takimi prednaročili. Konec koncev pa mi to celo paše, ker mam ravno v sredo nek izpit in raje ta čas porabim za malo več konkretnega učenja, v nasprotnem primeru se ne bi mogel prav posvetiti niti igranju, niti učenju.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Sem začel igrati igro (sicer na PS3), saj špil je kul zastavljen (odkrivanje otoka, kupovanje avtomobilov, multiplayer je tudi kul, ko srečuješ po otoku druge igralce) ampak vozni model je tako obupen da ni za verjet. Kot bi igral prve test drive iz začetka 90ih :D.

Aja, pa v prvi uri igre je za ene pol ure animacij. :D MGS dirkačin je tole. :D

Link to comment

No, zaradi splošne nezanesljivosti slovenskih trgovin bo špil jutri najbrž pri meni, potem ko sem ga pred več kot tednom prednaročil pri neki očitno novi štacuni, ki se ironično imenuje

in so mi naknadno sporočili, da ga ne bo možno dobiti takoj ob izidu, ampak šele nekaj dni kasneje. Hkrati so me vprašali, če bi res rad naročil pri njih in sem rekel OK, bom že počakal. Potem so mi pred par dnevi še enkrat poslali obvestilo, da je dobavitelj nekaj zajebal in bo treba še čakat in če bi spet res res rad naročil pri njih, pa nisem odpisal nič. Naročil pri Igabibi, kjer so vse zrihtali v enem dnevu in za manj dnarja.

Zdaj ko je stvar rešena se lahko končno spravim igrat, mogoče pa čez vikend celo napišem kak opis. Upam, da je igra vredna.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Zdej pač ne morm primerjat, ker predhodnico sem igral na pcju in mi je bla res odlična. To pa igram na konzoli in morm rečt, da je kr vredu ampak ni pa spet neki navdušejoča, če me razumes. Nevem mogoče bo teb vredu in to je spet vse stvar okusa. Pač ni taka igra ko komaj čakaš, da jo igraš, saj pr men ne :P

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...

Morm povedt da je igra zelo kul ampak ima zelo veliko bugov kot so bug za 5.000.000 dolarjev denarja v igri (pri Glavna tekmi je nagrada 20.000)

zapelješ lahko nad tonel, padeš lohko pod mapo...

povezave na moj youtubov račun:

5.000.000 dolarjev video:

zapelješ lahko pod tunel: http://www.youtube.com/watch?v=R2uPeUIEKZU

zapelješ lahko pod mapo:

pelješ lohko nad vodo:

......

:hlp::goofy::ura1::ura1::kult::kult::mad::mad::sml:

Urejano od Žiga Deisinger
Link to comment

Mene ti random glitchi sploh ne motijo toliko, bolj me moti slaba grafika, monotonost zvokov in radia, pa animacij, okolica se mi zdi ful mrtva.Ta špil bi lahko bil z malo več poliranja in vloženega truda res dosti boljši, zdaj se mi pa zdi, da je vse narejeno polovičarsko. Prav žal mi je, da sem jo kupil, bi lahko nabavil kaj drugega namesto tega.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.