Skoči na vsebino

Battlefield 3


Bessie

Priporočene objave

BF3_2D00_packshots3.png

>http://www.youtube.com/watch?v=xP0Ij1_VTY0&feature=player_embedded

Battlefield 3 ships Fall 2011 -- includes jets, prone, and 64 player multiplayer!

Battlefield 3 allows you to feel the full impact of battle like never before. Powered by Frostbite 2, the next generation of DICE’s cutting-edge gaming engine, Battlefield 3 delivers spectacular visuals, earth-shattering destruction and real as hell combat gameplay providing a dramatic immersive First Person Shooter experience. One moment you may be marching down a hilltop listening to the hypnotic sound of a firefight in the distance or admiring the way the light reflects off the smoke plumes of ground to air missiles rising from the city you’re about to engage. The next you’re on an urban street, surrounded, claustrophobic, fighting for your life and looking eight ways at once with all your senses on high alert, chilled at the knowledge that the building you’re

Sliši se dobro! to kar manjka je ena taka igra, ki bi bila crossplatform :D

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Kolikor vem ima BFBC2 dejansko strežnike in ni P2P. V nasprotju z ostalimi je zraven halo serije to ena izmed najmanj lagastih iger. Pa upam da dodajo bote ki zamenjajo igralce ob odhodu iz igre, ker to je katastrofa da smo danes štirje igrali proti desetim. Žal bo vključen pron tako da en hura za kamperje ter snajperje.

Link to comment
To bi lahko bilo letos namesto kakega Call of Dutyja. Pri Infinity Wardu so se itak vsi pokregali. Počakajmo še malo, mogoče pa še bo kaj iz tega, če ravno se mi zdi, da je 64 playerjev dobro samo za kaos, nič druga.

Activision že nebo nehal s tako prodajano franšizo. Nov cod bo v večini narejen od Sledgehammer games. http://www.sledgehammergames.com/games

Tole z 64 igralci bi znalo bit zelo dobro. V bf2 se spomnim, da sem igral Wake island z 64 igralci. Če so bli pravi playerji gor je blo zelo dober.

Link to comment

Upam da ne. Če nekaj obljubljajo, naj to konkretno naredijo, da ne bomo potem konzolaši ostali 8v8 na malih mapah, letala bodo pa vseeno ostala. Sicer ne vem kako je zgledal BF2 na konzolah, ampak kot je že Rubuz rekel, če lahko ima MAG 256 igralcev in igra domnevno v redu dela, potem lahko tudi EA nekaj spravi skupaj. Za zdaj me najbolj skrbijo mape, ki bi jih mogli zrihtat tako, da ne bodo premale, da ne bomo hodili en po drugem in ne prevelike, da ne bomo rabli hodit celo večnost po vsaki smrti.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Meh, sranje. You're probably right. No, še vedno upam, da tudi konzolno verzijo zrihtajo tako kot se spodobi, ker novega CoDa najbrž ne bom kupoval, razen če ti Sledgehammer games ne pogruntajo česa res novega in zanimivega, kar je pa težko verjetno. Bungie-Halo duet je tudi končan, torej to tudi odpade, ostane še Mass Effect 3 in ostala morebitna jesenska presenečenja.

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...
To je Battlefield, kaj ti bo SP... Drugače pa so ti teaserji drek, vse kar vidiš so logotipi na začetku in random trosekundni flashi, ki ne pokažejo nič.
moja Xškatla360 je pač benana :) zato mi je kr nujn SP :P

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.