xena22 Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Čimprej mi povejte kako naj s to stvarjo začnem dobla sm jo za darilo pa brez navodil. Quote Link to comment
TheMan Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 kaj bi pa rada "začela"?. umd daš notr in špilaš... v navodilih ni nič extra, knofe za glas pa to pa bož že pokapirala. drugače pa vprašaj kaj konkretnega. sam čudno, navodila morajo bit, če je novi seveda. Quote Link to comment
xena22 Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 Ne no rada bi špile iz računalnika pa mp3 pa filmčke ja kr atk sm ga dobla mal je rabljen ene3 mesece, mi ga je iz avstrije kolega prinesu.Zdej pa nimam pojma,kok to gre. Quote Link to comment
xena22 Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 Zdle gledam na linku da ti to kr obvladaš a maš msn de bi mi prosim par postopkov povedu....kr orm baje nek devhook inštalirat sam kam????? Please help Quote Link to comment
mumbo Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 kupi loco roco, vstai noter in špilaj... more ti bit kul, ker si punca. je taka srčkana igra. Quote Link to comment
lukidd Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 ahaha, mumbo... @xena: ti prodam loco roco. res zakon špil. aja, o piratskih igrah se pa tuki ne pogovarjamo... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts