Tr0n Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 In kako se vam zdi? Skoda, da je samo Ljubljana, drugace pa zgleda sexy. Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 19, 2006 admins Share Posted December 19, 2006 Ha, sploh nisem vedu, da to dons štarta .. Prov lujštno je narejena zadeva, še posebej to, da lahko šibaš po celem svetu gor in dol, kakorkoli ti pade na pamet. Pa ne bi 2x reku, da so šli v take detajle, da je dejansko v ozadju pravo zvezdno nebo. Skoda, da je samo Ljubljana, drugace pa zgleda sexy. Fora je, da pomoje ni samo Ljubljana - ker zadeva deluje glede na izbrano "domačo" državo. Tisto državo, ki imaš zbrano v Settingih, vidiš ful bolj natančno (precej več mest in 5 dnevna napoved) kot vse ostale "tuje" države, kjer imaš prikazana samo večja mesta in napoved samo za dva dneva. In ker Slovenija ne sme na Connect24, ne bomo mogli nikoli sprobati, koliko imajo dejansko spravljenih slovenskih mest. :crybaby: Quote Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Problem je, ce zamenjas sedaj Country, potem ti menda gredo vse WiiPoints v trgovini. Kdo ve, ce bo Slovenija sploh kdaj imela dostop do WiiShopa? Quote Link to comment
rolihandre Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Meni se ravno nadgrajuje moj wii. Oziroma kar stoji pri miru.Že pol ure se tista črta ne premakne nikamor.Tisto nadležno skladbo predvaja pa tisti kvadratki letajo a stvar se ne premakne.Nekje na sredini je in nikamor ne gre . Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted December 19, 2006 admins Share Posted December 19, 2006 Problem je, ce zamenjas sedaj Country, potem ti menda gredo vse WiiPoints v trgovini. Aja, tega ne vem, ker še nimam nobenih Wii Points in mi ni problem menjati države vsakih pet minut. Kdo ve, ce bo Slovenija sploh kdaj imela dostop do WiiShopa? Tkole od oka .. 99% ne bo. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Hmm še kar je na istem.Hmm kaki reset ne vem,če bi bil ravno najboljši. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Preveri WiFi povezavo na kompu. Zadeva se je updejtala v minuti, dveh maksimalno. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Sem pritisnil reset in potem še enkrat zagnal.Sedaj se je updatal.Na žalost se pa ne morem povezat,če dam regijo na Slovenijo.Moram dat UK,potem pa je samo LJ. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Corben9 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ola jaz sn mel na avstrijo nastelano zarad VIP accounta ko se ga bo dalo povezat pa morm povedat da je zlo detajlno kar se tice zbire krajov pa regij ... malo mi je sicer tecno da ne morm nastavit MBja amapk ok Lipnica ni dalc tak da prblizno bo lol .... 5 Day Forcaste pa ocitno potegne dol samo za nastavljeno regijo oz. drzavo .. pa kot sn opazu mors met vkloplen Standyby connection pr Wii24Connect drugac ti noce startat Weather chanela .. morm sprobat ce dela po tem ko je nastavlen tisti lokalni hitri info tud ko je Standby Connection od Wii24 off... Quote Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Katera mesta pa imas na voljo, ce imas Country nastavljen na Slovenia? Quote Link to comment
rolihandre Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Saj VIP Account se,da povezat že sedaj. Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted December 19, 2006 admins Share Posted December 19, 2006 Za NOE VIP je očitno čisto vseeno, na kaj imaš nastavljeno potem državo na Wiiju - vsaj meni ni nič moril, ko sem jo zamenjal z VB. Glede zadnjih štirih postov: a ste vi sploh prebrali drugo polovico mojega prvega posta? Če imaš Slovenijo, ne moreš na WiiConnect, ergo ne moreš na WiiForecast. Tisto državo, ki jo imaš naštimano v Wiiju pod Country, ti kaže ful bolj podrobno, kot vse ostale, za katere lahko vidiš samo dvodnevno napoved in glavna mesta. Reading comprehension for the win! :bleh: Quote Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Good point. :red: Quote Link to comment
Corben9 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ce si je ze kdo povezal wii account z VIP accountom a so vam prsteli se pike za novo konzolo... ker kok vem pr nas v paketu ni blo VIP points karte kot svoje cajte v Gamecubu ki sn ga v AUT kupo ... je pa bla v wii sports ... pa v Zeldi je tud nisn dobu tak da well im a little confused!!! Ce ma kdo kake izkusnje z tem naj napise. Pa poglejte ce vam weather channel tud nea dela ko mate standby mode od Wii24 izkloplen . Quote Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Ne, niso se nic pristeli, pa niti ne mislim, da bodo. Verjetno se bo dalo samo s starsi kupovat Wii tocke ali kaj podobnega. Quote Link to comment
AndY1 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Weather channel ne dela in moraš imeti Stand By mode vključen, da dela, kljub temu, da piše le, da moraš imeti vključen WiiConnect24. Quote Link to comment
Tr0n Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Stand by nekako spada pod WiiConnect24. Quote Link to comment
AndY1 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Hja, niti ne, glede na to, da imaš lahko vklopljen Wiiconnect24 povezavo in možnost, da je izključen, ko je v StandBy-u. Ne vem, zakaj bi bil, da je deluje v StandBy-u, pogoj za to, ker bi dejansko lahko Weather podatke potegnil dol on-the-fly (kot klikneš Start (kot Shopping Channel)) in ne nujno med standby-jem. Quote Link to comment
Recommended Posts