Jump to content

Wii Forecast Channel

Tr0n

Recommended Posts

• admins

Ha, sploh nisem vedu, da to dons štarta ..

Prov lujštno je narejena zadeva, še posebej to, da lahko šibaš po celem svetu gor in dol, kakorkoli ti pade na pamet. Pa ne bi 2x reku, da so šli v take detajle, da je dejansko v ozadju pravo zvezdno nebo. :)

Skoda, da je samo Ljubljana, drugace pa zgleda sexy. :)

Fora je, da pomoje ni samo Ljubljana - ker zadeva deluje glede na izbrano "domačo" državo. Tisto državo, ki imaš zbrano v Settingih, vidiš ful bolj natančno (precej več mest in 5 dnevna napoved) kot vse ostale "tuje" države, kjer imaš prikazana samo večja mesta in napoved samo za dva dneva. In ker Slovenija ne sme na Connect24, ne bomo mogli nikoli sprobati, koliko imajo dejansko spravljenih slovenskih mest. :crybaby:

Ola jaz sn mel na avstrijo nastelano zarad VIP accounta ko se ga bo dalo povezat pa morm povedat da je zlo detajlno kar se tice zbire krajov pa regij ... malo mi je sicer tecno da ne morm nastavit MBja amapk ok Lipnica ni dalc tak da prblizno bo lol ....

5 Day Forcaste pa ocitno potegne dol samo za nastavljeno regijo oz. drzavo .. pa kot sn opazu mors met vkloplen Standyby connection pr Wii24Connect drugac ti noce startat Weather chanela .. morm sprobat ce dela po tem ko je nastavlen tisti lokalni hitri info tud ko je Standby Connection od Wii24 off...

• admins

Za NOE VIP je očitno čisto vseeno, na kaj imaš nastavljeno potem državo na Wiiju - vsaj meni ni nič moril, ko sem jo zamenjal z VB.

Glede zadnjih štirih postov: a ste vi sploh prebrali drugo polovico mojega prvega posta? Če imaš Slovenijo, ne moreš na WiiConnect, ergo ne moreš na WiiForecast. Tisto državo, ki jo imaš naštimano v Wiiju pod Country, ti kaže ful bolj podrobno, kot vse ostale, za katere lahko vidiš samo dvodnevno napoved in glavna mesta. Reading comprehension for the win! :bleh: :)

Ce si je ze kdo povezal wii account z VIP accountom a so vam prsteli se pike za novo konzolo... ker kok vem pr nas v paketu ni blo VIP points karte kot svoje cajte v Gamecubu ki sn ga v AUT kupo ... je pa bla v wii sports ... pa v Zeldi je tud nisn dobu tak da well im a little confused!!!

Ce ma kdo kake izkusnje z tem naj napise.

Pa poglejte ce vam weather channel tud nea dela ko mate standby mode od Wii24 izkloplen .

Hja, niti ne, glede na to, da imaš lahko vklopljen Wiiconnect24 povezavo in možnost, da je izključen, ko je v StandBy-u.

Ne vem, zakaj bi bil, da je deluje v StandBy-u, pogoj za to, ker bi dejansko lahko Weather podatke potegnil dol on-the-fly (kot klikneš Start (kot Shopping Channel)) in ne nujno med standby-jem.

wii_forum2.jpg