Avart Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 A kdo mgoče ve če se da kje v sloveniji prednaročit bulletstorm epic edition? Najdu sm predaročilo za bulletstorm, za epic edition pa ne. Drugače pa če boste naročali v tujini če lahko kdo pove kje. Quote Link to comment
Apollo Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Jst sm prednaročil na Game.co.uk....Sicer preferiram shop to.net ampak nimajo Quote Link to comment
Gregor Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Kakšna pa so kaj pričakovanja za to igro? Videl sem samo na newsletter od gamestation za Epic edition z Gow3 beta access, tako da ne vem kaj dosti o njej. Quote Link to comment
Apollo Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Straight forward fun za občasne igralce, če vsaj malo uživajo ob dobrem gameplayu in ne iščejo neko blazno zgodbo(predvidevam po videnem demotu). Za tekmovalne je tudi priskrbljeno . HIGH SCORES.Na lajvu imaš demo pa ti predlagam da ga sprobaš. Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Večjih pričakovanj ni. Veliko polemike je bilo okoli dejstva, da je v demotu pokazano že čisto vse, kar igra zmore. Mene to načeloma ne moti, ker je že v demotu bilo veliko scorewhore opcij... Sicer pa itaq....GoW3 Beta FTW! Also, meni je tudi bad, da shopto nima y_y Quote Link to comment
TriGGer Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Prav zanimivo bi blo vedet, koliko ljudi bi kupilo ta špil če zraven ne bi bilo ... Quote Link to comment
Avart Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 Jaz bi kupil tudi če nebi blo bete zravn ker nism ravno nek fan gearsov. Če pa že ponujajo zakaj pa ne Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 tr00 dat.... Ampak po drugi strani je cist zabavn spil. Casual shooter z nekim kvazi DMC/Djadonijetta elementom. Brez LBoardsov bi bil pa itaq cisto random....point spila je valda high score imo. Quote Link to comment
TriGGer Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Sej koncept igre mi je všeč, pač letiš skozi stage in probaš nashootat čim več točk. Kul je, ker je precej replay valueja in neke močne zgodbe itak ne rabiš. Moti me edino ta Epicova atmosfera - gay macho muscly bullshit characterji, neke outlandish puške, celo okolje je u kurcu in sploh ne veš kje si (kako se že reče onemu planetu, vem da je spet tako smešno-čudno ime), enemyji spet ful podobni gearsom, pač neki drunkard primitivci. Pa dejstvo, da tipa potegneš, ga 2x brcneš in parkrat ustreliš, nakar poleti čez sobo, ti pa dobiš 10 točk. Oh well... Najbrž bi mi bil špil dost bolj všeč, če bi bil postavljen v bolj moderno, non-Epic okolje. Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Hehe to se strinjam.....okolje je odraz ikone po imenu Cliffeh Beh. xD Tokrat z ekstremno mero neresnosti. +1 aswell....Stygia lolwut? Mogoce me to niti toliko ne moti....itaq ignoriras. Ampak dejstvo, da je to, kar je bilo v demotu, vse, me zeloooo bega. Pol je spil cisti fail. Sicer sem ti pa ze jamral prek Lajva.....TURBO 2 mode nao Y_Y Quote Link to comment
XLethal FusionX Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Mene pa samo zanima, kje si je kdo od vas (če si je) kupo Bulletstorm Epic Edition Quote Xbox 360 Gamertag: XLethal FusionX | Accepting Challenges | Link to comment
Avart Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Pomojem ni noben kupil Quote Link to comment
TriGGer Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Eh... Še tisti, ki so prednaročili so zdaj skenslali, ko je Epic najavil to free-for-all zadevo. Quote Link to comment
XLethal FusionX Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ja samo tisti ki so zdaj skenslali so se malo zafrknili ker morš baje prednaročit eno od verzij Gears of War 3 ali pa kupiti Bulletstorm Epic Edition (ki sem si ga kupil in ne obžalujem niti centa, ker je res zakon špil, še posebej Anarchy mode). Quote Xbox 360 Gamertag: XLethal FusionX | Accepting Challenges | Link to comment
Recommended Posts