kilzorz Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Kaj je v vasem mnenju je najbolsi spil za xbox do zdej ;D. Si bom zdej en spil nabavu and i need to hear other ppls opinion first Quote Link to comment
Link Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Samo enega izberem? Gears of War. :bowdown: Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Se pridružujem DrBruce Gears of War pa tudi G.R.A.W ni bil tako slab! Quote Link to comment
xoker Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 do zdej itak Gears of War. Cakam pa se na Halo 3 Quote Link to comment
icemarik Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Za Xbox 360 je kar dosti dobrih iger zunaj. Zato se teško odločim katera mi je najboljša. Gears of War Singleplayer mi je zakon, F.E.A.R. multiplayer mi je dober samo premalo map, Full Auto mi je tudi lepa igra, G.R.A.W., COD3 multiplayer, Saint row mi je tudi dobra ampak zmes so brezvezne napake v igri........... A lahko rečem katera mi je najslabša Import Tuner Challenge. Quote Link to comment
on^coffee Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 G.O.W. je zelo dober, a po mojem je Rainbow Six: Vegas boljsi... Quote Link to comment
Samotar Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 A lahko rečem katera mi je najslabša Import Tuner Challenge. ne, ne, ne tu se pa krepko motiš Dead or Alive Xtreme 2 je najbolj beden špil ka sem ga kdaj igral najboljši mi je trenutno GoW singel in multiplayer :thumbup: Quote Xbox Link to comment
Link Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 GoW je keeper. Ne prodam za noben denar. Nevah! :ihih: Quote Link to comment
kilzorz Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 aja se to, ker spil ma pa najbolsi mp ? Sm slisu nej bi bil Cod3 mp zelo zelo imba Quote Link to comment
Skeltah Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Najboljša špila do sedaj sta Gears Of War in Tony Hawk project 8 zakon grafika in igralnost. Lp Quote Link to comment
>spaceman< Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 zihr madda faking Gears of War od dirkačin pa TEst Drive Unlimited :china: Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
on^coffee Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Najboljša špila do sedaj sta God Of War in Tony Hawk project 8 zakon grafika in igralnost. si hotu rect Gears of War? God of War je playstation spilj... Quote Link to comment
Skeltah Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Sem popravil he he hvala Lp. Quote Link to comment
policaj Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 vsaj zame je Test drive :bowdown: :bowdown: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
met Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 odvisno od trenutnega počutja FNR3, GOW pa še kakšna huda bi se našla Quote Link to comment
sebek1 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Gears of war je trenutno najbolši špil na 360, čeprav me multiplayer ne prepriča pa singleplayer toliko bolj. Quote Link to comment
Samotar Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Gears of war čeprav me multiplayer ne prepriča dost je odvisno s kom igraš : - če igraš z kakimi brezveznimi amiji (američani ali ang. ) je mp slabši ker so debili - če pa igraš z SLOVENCI ( Ninja,Xsiluro,sunray,okoodfinixa ,in še ostali ) je pa MP zakon :bowdown: :thumbup: Quote Xbox Link to comment
sebek1 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Mah tudi, če igraš z slovenci, če ti sam sistem multiplayera ni všeč ti igra ne more biti dobra. Sej verjetno ima igra res najbolš multiplayer na 360, ampak proti halo1 in halo2 enostavno spuši. Največja napaka je res hudo hudo počasen tempo. Quote Link to comment
Samotar Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Mah tudi, če igraš z slovenci, če ti sam sistem multiplayera ni všeč ti igra ne more biti dobra. Sej verjetno ima igra res najbolš multiplayer na 360, ampak proti halo1 in halo2 enostavno spuši. Največja napaka je res hudo hudo počasen tempo. Dobro HALO je druga pesem oh ko bo HALO3 :bowdown: Men je tudi na začetku mal motil tempo ampak sem se hitro privadil, men je bolj všeč zaradi taktike in uporabe zaklonov in ko maš zraven sebe še 3 v svojem timu ki se štekajo je MP zakon :thumbup: npr. FEAR je spet drugi Mp vse neka brzina :thumbdown: Quote Xbox Link to comment
icemarik Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Gear of war Multiplayer kontent bo še prišel in naj bi bil zelo dober. Upam da bo prišlo kaj dodatne kot je osvajanje kakših teritorijev ali CT ali kaj podobnega, no bomo videli kaj si bodo izmislili. Meni osebno čiste death match zadeve ne dišijo raje igram kaj kje imaš kakšen objektiv. Quote Link to comment
Lunco Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Moj najljubši trenutno je Tony Hawk's Project 8, predvsem zato, ker je toliko videov v igri ^^. Sledi mu GoW, nažalost še nisem probal MPja, ker mi je potekel Gold. Quote Link to comment
makz85 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 GOW, G.R.A.W, Hitman BM, Condemned... Quote Link to comment
Sawyer Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 GOW je ze vredu samo ce res deluje miska in tipkavnica na boxu isto dobro kot na Pcju bi si vsekakor omislo COD3 pa mogoce Rainbow Six Vegas ki zgleda tudi kr hud. A je COD2 in 3 enako realisticen kot na PCju? Torej 1 sus kill ce trofis vredu? Quote Link to comment
Sawyer Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Pomoje bo najbolsi spil na boxu v prihodnje prav All Points Bulletion. Vedno sem si zelel GTA v MMORPG nacinu Quote Link to comment
Igi24 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Včeraj sem dobil Gears of War in igra je res odlična , najboljša igra do zdaj. :bowdown: Quote Link to comment
Recommended Posts