kilzorz Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Se opravicujm ce ta thread ze obstaja sam jst ga nism vidu. No uglaunm da vas mal bol spoznam bi vs uprasu kaksn muzik okus mate, ce ga sploh mate. ok lemme start: Jast poslusam METAL in moji najljubsi bandi so KoRn, In Flames, Iron Maiden (mall klasike ),System of a Down, Soilwork. To bo to . Te so mi najlubsi zaenkrat. aja pa se prosm to. Spostujte kaj drugi poslusajo itd ne pozabt usak ma drugacn okus! Quote Link to comment
samus987 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 poslušam dost stvari. od punk rocka, alternative rocka do metala... Power metal : Helloween, Blind guardian, Dragonforce Thrash metal: Metallica, Megadeth Death metal : In falmes (sploh newem če so death ^^) Heavy metal: Iron maiden pol od laterantive so mi kul Guano Apes pa lostprophets (nevem kam drugam bi jih lahko ruknil) Metalcore/hardcore: Trivium, Atreyu, Unearth, All that remains, Avenged sevenfold Punk rock : teh Offspring =) pa še polno ostalga Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Največ poslušam ROCK in HOUSE muzike...nasploh pa itak poslušam vse razen narodno zabavnih ne maram !!! Drugače pa so dobri Bob Marley še pa polno takih.... Quote Link to comment
nejcnina Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Poslusam predvsem punk rock in reggae zravn pa se ksn oliver dragojevic, graso in pa ivcic Bob Marley je pa itak zakon! Quote Link to comment
Buge Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Jaz pa pa poslušam vse razen narodno zabavne glasbe ali slovenskega popa. Zaj najraje poslušam KoRne al pa Rammsteine.Potem pa še kak Bob Marley al pa DJ Bombo Quote Link to comment
kilzorz Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 In Flames so death+symphonic ^^ zato pa tok ownajo Quote Link to comment
Prezioso Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Največ poslušam Funky, Deep in Latino House musko. Best DJ - D.Morales. Vcasih pa sede tut kaksen oldies goldies techno set Quote Link to comment
Wonderboy Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Disturbed, Celldweller, The Fall Of Troy, Pulse Ultra, Jimmy Eat World, Mudvayne... Podzvrsti metala in rocka torej. Včasih mi pa tudi sede kakšen Daft Punk, Calyx, Future Prophecies... samus987 ker komad od a7x ti je najboljši? Quote Link to comment
shtanga Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 ou, bobenbas... lepo, lepo... no, jaz sem tut v glavnem na tem... Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
samus987 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 samus987 ker komad od a7x ti je najboljši? second hearthbeat pa desecreate through reverance v glavenm zdaj sem poslušal še walls of jericho, august burns red, killswitch engage pa underoathe dol vlečem in niti niso tako slabi drugače pa malo OT: ali kdo ve kje v slo bi se dalo dobiti special edition Trivium - ascendancy z DVDjem? Quote Link to comment
ksiMacro Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Techno & Schranz 4 me! Sicer se dobremu house-u ne morm upreti! Rad pa imam tudi kak System of a down alpa sepulturo.... PS: Domen Kumer je moj idol!! Quote Link to comment
liverpool Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 The Killers, Snow patrol, Bloc party, Ghinzu, The Decemberists, Travis ... Vglavnem bl UK rock, Indie rock. Quote Link to comment
Bianca Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Rada imam jugo rock, najraje pa hrvaške pevce, kot so: -Oliver Dragojević -Boris Novković -Gibonni Bosansko skupino Harimatahari, Makedonskega pevca Toše Proeski itd. Ne maram pa edino narodno zabavne inu turbo folk-a, skratka zvoka raztegovanja harmonike po slovensko :amazed: Sploh ne vedo, kako harmonika lahko lepo zveni. Naši pa sam meh raztegujejo Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
lukidd Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 metal & rock, včasih kako turbo folk. sovražim pa hip-hop & repz Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
klen Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Včasih sm na veliko rap, zdaj pa več ne....samo še slovenski, ameriški je ratal pop; rad mam pa tud oldschool rock, aka Pink Floyd, Led Zeppelin,...pa techno mi občasno na partyjih vsede Quote Link to comment
Recommended Posts