AndY1 Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 http://www.gamestore24.de/Anleitungen/x ... at_eng.php Quote Link to comment
Samotar Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ja mogoče ,ampak moj je crknu ( še vedno dela ko mu je volja mi zmrzuje ) komaj po 3 mesecih. :doh: Sem ga danes prižgal crknu po 2 minutah po 4 kratnem poskusu sej je normalno prižgal in sem špilal Geometry Wars - delal pol ure ,nato sem šel v službo. Če bi bilo krivo segrevanje, kako da mi je delal 3 mesece brez kakšnega koli problema . Zdaj mi pa zmrzuje med igro ali pred vklopom, tako da se sploh ne pojavi dashbord !!!! Kot je DrMiha rekel je verjetno narobe kaj na matični da se grizejo komponente Ali pa je sistem ????' Quote Xbox Link to comment
AndY1 Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Možno, da ga je stalno pregrevanje GPUja tako že uničilo, da je postal nestabilen. Nekaj takega, kot če bi imel stalno overclockano grafično kartico. Posledično pregrevanje nad specifikacijami sčasoma uničuje silicijeve vezi, ki so vedno bolj nestabilne. Priporočam ti, da ga neseš na popravilo, ker kakor berem, ima MS tak customer support, da ti nedelujoč XBOX360 takoj zamenjajo za novega. Quote Link to comment
Samotar Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ja to itak ,pa upam da mi še dajo zastonj disk zraven kot se je dogajalo par ljudekom na forumih.So dali na popravilo brez diska in je nazaj dobil z diskom . Glede na to , da bi se mi naj pregreval Xbox 360 bi verjetno opazil saj sem med igranjem tu pa tam preveril , če se mi segreva pa temu ni bilo tako. No vse je možno skratka pa me boli patak naj mi dajo novi Xbox 360, da bom čim prej špilal Baje imajo nove serije drug Dvd noter ,ki je dosti bolj tih kot ta prva serija. Bomo videl kak bo s čakanjem upam nekje 3 tedne !!??? :doh: Quote Xbox Link to comment
Samotar Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Microsoft Responds to Foil on Xbox 360 GPU Heatsink Microsoft has issued a reply via the GamerScore Blog to the story about the foil found on some heatsink GPUs The video and photos posted by German blog GameStore24.de show thermal interface pads that are not installed incorrectly. They are installed per specification. This foil eliminates the need of a protective liner, which simplifies the final assembly process and minimizes shipping concerns and contamination issues. Just a reminder that opening the Xbox 360 case voids the warranty. If your console is malfunctioning, call Xbox customer support. They can diagnose whether the system is malfunctioning, and will arrange for repair/replacement if necessary. The manufacturing team pointed me to the exact part we used. More information on the material can be found here. Here is the way they describe the part, in case any of you want to buy more...(my emphasis): THERMFLOW T558 provides the high performance properties typical of free-film phase change materials with the added benefit of easy removal. MULTIPHASE thermal interface pads are phase-change materials specially formulated for use in high performance devices requiring minimum thermal resistance for maximum thermal performance and component reliability. It provides the high performance of typical phase change materials with the added benefit of improved thermal stability over conventional phase change pads. It is a 0.005 inch (0.13mm) thick, inherently adhesive film that softens at device operating temperatures resulting in "grease-like" performance. T558 has been coated on one side of a conformal metal foil carrier. It is easily attached onto a heat sink or heat spreader, leaving the metal foil surface exposed. This foil eliminates the need of a protective liner, which simplifies the final assembly process and minimizes shipping concerns and contamination issues. The original specification is included here. The Xbox 360 uses T558. Note the "gray/silver foil." The guys over at kotaku.com also got a reply from Microsoft about this matter. It says the same as above including the usual marketing talk that there is no systemic issue, that the return rate is below the CE industry average of 3-5% and that all problems are being handled on a case-by-case basis. Tako da ni kriva ta folija Quote Xbox Link to comment
-shiden- Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Živjo! Mam 2 tedna star Xbox 360 pa me nekaj zanima: Včasih, ko igram PGR3 mi sistem zašteka, ampak le v primeru, če ravno pritisnem View Gamercard, ko se začne loadat dirka... Torej ko sm še v Lobbyju pritisnem, ravno takrat pa se začne dirka in takrat mi ponavadi zašteka. Ma kdo ta problem? Quote Link to comment
pURan Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 i am so totally not buying that crap until they fix that... kako hudica si MS sploh drzne dati tako konzolo gor na trg ???!!! Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
afi666 Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 jst bom tut se mal pocakal. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
SolidG Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 To s pregrevanjem je malce napihnjeno. Prej se lahko pripeti hardverska okvara ali kaj drugega. To pa je resen problem. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 [shiden] wrote: Včasih, ko igram PGR3 mi sistem zašteka, ampak le v primeru, če ravno pritisnem View Gamercard, ko se začne loadat dirka... Torej ko sm še v Lobbyju pritisnem, ravno takrat pa se začne dirka in takrat mi ponavadi zašteka. Ma kdo ta problem? glede tiste napake v PGR3 to je bojda problem na serverjih in napako bojda že odpravljajo sem se zadnjič z enim američanom o tem pogovarjal in je rekel, da je obvestil M$ kjer so mu povedali da vedo za napako in da jo odpravljajo. Quote Link to comment
DR4GON64 Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 CUDO ! js pa nimam nobenih problemov z xboxom360 ! no pa tud upam da jih ne bom mel lol ajde folk drzte se Quote Link to comment
sebek1 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Meni ta trisixty tudi že počasi najeda, človek si posname demo špil v upanju, da bo igral nakar se mu zgodi, da najbolši lost planet sploh ne dela, ostali pa vmes med igro enkrat zaštekajo, ostala polovica pa nekako vredu dela, ma nevem meni je čudno vse skup tole. Še dobro, da mi cele igre in halo2 delajo normalno. Mislite bi priznali garancijo za tole, pomoje ne? Ker ponavadi se tako začne, na koncu pa vse zašteka. Bomo videli, kako bo v prihodnosti Quote Link to comment
Samotar Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 en dober nasvet formatiraj si disk . Jaz sem si že 2 ker mi je tudi nekaj jebal in si vse ponovno dolpotegni. Si probal zbrisati demo lost planet in ponovno naložit !!?? Quote Xbox Link to comment
sebek1 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Vse kar si omenil, sem že naredil, pa še kar zajebava, tudi cache reset(x,x,left,right,x,x), ma nevem hitman, cod2 demo delujeta brez problemov, lost planet pa komaj not v igro pridem, da bi igral že zašteka, v menijih še dela. Quote Link to comment
kekken3 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Boš moral posodobiti driverje? ... ... Jao, cena napredka. Hočemo nazaj konzole in kartuše, ki si jih metal v zid, pa so še vedno delale kot nove. :annoyed: Quote Link to comment
shoelace Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 sebek, če Lost Planet demota ne moreš igrat se ne sekiri kr je še v zelo zgodnji fazi in ni kej preveč zanimiv, si pa res sformatiri disk, nanov nalož demo in če pol ne bo delu je to obvezna vrnitev konzole prodajalcu... :bringiton: :bringiton: Quote xFire: spankrock Link to comment
SolidG Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 sebek: če si disk kupil posebej, ga vrni. Verjetno je še v garanciji (razen, če si kupil rabljenega). Quote Link to comment
sebek1 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Aja solid misliš, da je disk zanič, je pa nov ja. Sam dvomim, da mi bodo to menjali, glede na to, da vse ostalo dela samo lost planet ne? Sem pa sformatiral, na novo naložil in je isto. Quote Link to comment
mjugen Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 če imaš kakšnega frenda da ti posodi HD in vidiš če deluje potem..........pa še nekaj, sicer malo verjetno, ampak jaz sem kao UK resident, mogoče da vleče demo tebi če si prijavljen v kateri drugi državi iz drugih strežnikov in da bi imeli demo sfelšan, sicer težko verjetno ampak za poizkusiti je. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
sebek1 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ok probal sem vse in moj xbox360 je definitivno zanič, prvo sem mislim ok, zatika se v demotih to še spregledam, nato danes dom far cry predator igram 2 minuti zašteka, probam najmanj 5 krat in vedno zašteka. Dam disk ven, memory card not zašteka. Dam memory card ven in disk ven zašteka. Zdej pa me zanima, 360 je bla kupljena v celovcu, če bi blo možno ga zamenjat tu v kakem drugem mediamarktu, namreč seiesberg je meni bližje, glede na to, da je ista veriga trgovin, bi to pomoje blo možno, ma kdo izkušnje s tem ? Zanimivo mi je edino, da pa brez problema dela halo2. Igral sem ga kar precej in ne zašteka. Zgleda da moj xbox zmore samo xbox špile, haha, go to hell microsoft Quote Link to comment
DrMiha Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 sebek: piši jim mail pa jih pobaraj, kako je z vračanjem oz. menjavo. Ker pomoje bi ti zamenjali v bilokateri trgovini iz dotične verige, samo račun imej s sabo. Quote Link to comment
ksiMacro Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Kar se tice pregrevanja, folk resuje problem z menjavo termalne paste na GPU-ju in posledicno tudi na CPU-ju. Tako, da ce ima kdo pretezke probleme samo posezite po le-tej resitvi! Garancija gre v rito...just so u know if u open ur XB360! Quote Link to comment
sebek1 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Jap zdej sem napisal mail, upam, da mi bodo kar xbox360 zamenjali in dali novega, ker mi res ni 3 mesce za čakat, da ga popravijo, potem dela 3 tedna in spet crkne Sem pa se še malo pozanimal okrog tega zatikanja. Bral sem, da imajo že nekateri po 4-5 xbox in jih spet zajebava, torej sem še jaz lahko srečn, da je delal do zdej. Tudi ta takoimenovani spring update bi naj mnogim pownal konzolo. Mah res mora bit smešna izkušnja, da si posnameš update v upanju novih funkcij, nakar moraš konzolo pelat na servis. Quote Link to comment
CWIZO Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 A kdo kej ve kdaj pride naslednja verzija 360ke, če sploh? Quote http://hancic.info xbox r0x Link to comment
tomyboy Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 XBOX 360 in "THE RED RINGS IF DEATH", so se "končno" prikazali tudi pri naši hiši. Jetra so že v Nemčiji, kako bo naprej,.....bog si ga vedi. Razlaga in ERROR Code, ki je povezana z rdečimi utripajočimi lučkami. http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=454709 Zanimivo je tudi branje tukaj http://forums.xbox.com/1/4541637/ShowPost.aspx#454163, kjer imajo mnogi v podobnem obdobju, 6 do 9 mesecev, podobne težave. Za popravilo izven garancije(v usa samo 90-180 dni), jim zaračunajvajo krepkih 130-160 $. Bo tako M$ pokril izgubljenih 100$ na vsaki konzoli ? Zanimiva rešitev, slabega "lota". http://www.youtube.com/watch?v=NYv6b7MndJk Quote Link to comment
Recommended Posts