hxchewie Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Lep podrav spet vsem skupaj Ker kupujem nov računalnik in se na določene zadeve ne spoznam najbolje bi prosil za en nasvet glede matične, katero se mi splača kupit. Rad bi nekaj kvalitetnega a vseeno nekih blazno hudih denarcev nei zapravljal. Gor bom dal i5-2500k sandy bridge, gtx 570 in mislim, da več kot 4gb rama nebom dajal (: v glavnem zanimajo me predvsem predlogi za matične. denar ni problem ampak raje našparam kak evro Quote Link to comment
barocco74 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 (edited) ni novejši odgovor ampak: ASUS P8P67 LE Rev 3.0 okoli 120-130€ meni osebno dobra matična SLI .... MSI P67A-GD53 (B3) - Intel P67/DDR3/CFX&SLI/1155/ATX 132€ si jo mislim nabavit . jo imajo v DINIKOMPU. vredna vsakega centa IMO. GA-PH67A-UD3-B3 okoli 100-110€ je SLI varjanta ,če te mika nakup dodatne grafe v prihodnosti SLI , jo ima prijatelj je zelo zadovoljen malo pogooglaj .. poglej v dinokompu Funtechu mogoče AGT ipd. seveda lahko dobiš tudi cenejše ,vendar osebno pri matičnih ploščah nisem nikoli "preveč" šparal. osebno razmišljam o nakupu GeForce GTX 560 Ti osebno se mi zdi trenutno naj P/P. veliko za malo ceno pa še ne pregereva se tako kot 470-ice. ampak če maš dober Cooler ni panike. Edited March 24, 2011 by barocco74 Quote Link to comment
Recommended Posts