MaHe Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Zanima me, če je možno v LJ/MB Muellerjih dobiti sledeče stvari in za koliko? (sam sem zaradi zdravja prikljenjen v hiši in ne morem it pogledat sam ) - XBOX360 Premium - XBOX360 VGA Cable - XBOX360 Wireless Adapter - Call of Duty 3 / Gears of War Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Link Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 - XBOX360 Premium DA - XBOX360 VGA Cable DA - XBOX360 Wireless Adapter DA - Call of Duty 3 / Gears of War TEŽKO. Quote Link to comment
Sawyer Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 kaksni je ta VGA kabl? Da lahko monitor priklopis gor ali da lahko konzolo priklopis na VGA vhod kot Laptopov LCD monitor? Jaz bi rabo oba vbistvu. Quote Link to comment
kilzorz Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 se ene 3 Codje3 so mel v leklerku uceri. Gow pa ne, bos mogu kr iz anglije narocit , ti priporocam www.game.net Quote Link to comment
MaHe Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Trenutno me, resnici na ljubo, bolj zanima oprema kot igre ... Posebej VGA in Wireless (cene). Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
makz85 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 u milerju v kranu je wireless 10.800, zicni 8.400, gears of war majo pa tud na zalogi sam ne vem cene... vse vrste kablov pa pomoje ponuja www.playgame.biz ali www.norastran.com Quote Link to comment
Sawyer Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Kaj obsatajajo kaki VGA adapterji ker ko gledam ma laptop za dual veiw enaki ftic kot ze na teh 360kablih jaz bi torej rabo adapter. Quote Link to comment
MaHe Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Potlej je to to? Potrebujem še adapter, ki bo pretvoril kabla za zvok v 3.5 mm vtičnik? P.S.: 10 jurjev za brezzični adapter?! :amazed: Raje si bom omislil kak razdelilec, ker bi imel 360 zraven PCja, router pa je že popolnoma zaseden ... :/ Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Sawyer Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 hm nevem ker nevidim kaki je VGA vbistvu. Poglej jaz mam na laptopu dva taka priklucka. Levi je za priklop externega monitora torej da vidis laptop OS na Monitorjiu istocasno pa majo vsi speedlink kabli tudi taki enaki ftic. Adapter zato bi rabo moski na zensko al kak se to rece lol da z levega naredi desnega ce sploh deluje tak. Quote Link to comment
MaHe Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Khm, na XBOX360 ne moreš povezati na laptop, ker je tisto VGA izhod, ne vhod ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Sawyer Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ja pa vhod ma tudi. Izhod lahko monitor gor prikljucim vhod pa ma tudi. Ampak takega kabla nikjer nevidim. Laptop ma tudi moznost preklopa med 1 in 2 video inputom tak da bi moglo it. Drzja alternativa bi seveda bila TVkartica za laptop ki ima Svideo vhod. Se drazja alternativa pa 9.2 coll monitor za Xbox Quote Link to comment
Lunco Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mahe, ja tisto je kul... Microsoft prodaja tudi offical cabel, ki pa zraven nima converterja za zvok, kar je pa zelo kul, še posebej, če maš xbox pri računalu, pa ga priklopiš kar na zvočnike. Quote Link to comment
policaj Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 ja kar lahko dobim, sicer žal žal rok dobave do nekje 22dni, sm ponavadi je tudi za 1 tedn v Slo, carina malo...nagaja, tukaj so pa vsi izdelki za xbox 360+dodatki: xbox 360 http://www.playgame.biz/index.php?pojdi ... egorija=31 xbox 360 dodatna+tuning oprema http://www.playgame.biz/index.php?pojdi ... egorija=63 Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts