MaTiCeK Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Zadnje case je,vsaj na nasem forumu, pretirano tiho okoli PSPja. Zanimalo bi me, ce se sploh kaj igrate nanj in seveda kaj? Jaz sem se najbolj intenzivno igral PES5 in GTA LCS. Sem pa pravkar v procesu nabave ridge racerja. Quote Digitalni šepet Link to comment
mumbo Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ja, seveda, da igramo nanj. Jaz igram Grand Thief Auto: LCS, odkar sem pa nabavil Ridge Racers pa le to! Zakon špil. Škoda, ker ni več unega topica od kekkena. Drugih iger pa zaenkrat nimam. Razen homebrew, ki ma nekaj dobrih stvari. Quote Link to comment
SolidG Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Moj PSP že več kot dva meseca ni sukal iger. Večinoma ga uporabljam za gledanje krajših nanizank/anim ali poslušanje glasbe. SOONNYYY, še vedno čakam na res dober RPG! :annoyed: Quote Link to comment
xxxs Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 živjo vsem. ali ima kdo za prodat kšno rabljeno psp igro ker mam jst sam need for speed most wanted pa sm se ga že počas naveliču? Quote Link to comment
SolidG Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Oddaj oglas v namenski tržnici, mogoče boš imel tam več sreče. Quote Link to comment
kekken3 Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Outrun2006 Tekken 5: DR Me and My Katamari No ja, žalost, ker nič razen "DR"ja v Tekkenu ni ekskluzivnega... Ampak moo, kakšni hudi naslovi. Quote Link to comment
SolidG Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Pozabil si na odlično ploščadarico Daxter. :china: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 No v ponedeljek sem dobil novi syphon filter: dark mirror, zal se me se ni bilo doma, da bi jo probal, a po vseh pisanjih je izvrstna. Verjetno pa moram res kot naslednje kupit out run...damn, nujno rabim tud fifo 06 za primerjavo s PES5 (aka demo le tega, ki ga na psp trzijo za 13 jurjev...svinjarija). No kakorkoli, ko vtaknem dark mirror v psp, vam sporocim. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaTiCeK Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Po prvi uri syphon filterja moram priznati, da se mi spilj hudo dopade. Mal je jeba, ko PSP nima dveh analognih gobic in emulirajo delo miske iz pc streljacin desni stirje gumbi. No verjetno se da prestavit, da uporabljas za merjenje analogno palcko, a zdaj ko sem ze nekaj casa tako igral, se mi ne ljubi se enkrat iti ucit kontrol. Vsekakor prvi PSP spilj zraven GTA, ki se mi zdi zelo spodoben. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaTiCeK Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Evo danes sem fasal tudi Outrun 2006. Igra mi je sicer vsec, a mislim, da se prevec zatika. Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 no, PSP igram precej zelo, edino takrat ko sem mel POP:Reveltions nisem igral prevč Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 špilam lumines, čeprav ni zaenkrat ni ratalo spravit čez 50.000 točk. bo treba kak faq prebrat. kaj drugi špilate?? Quote Link to comment
totalg33k Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Jaz zdaj najbolj špilam Fifa World Cup 2006 :ihih: Quote Link to comment
lukidd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Loco roco morim pohvalt Media Markt, za promocijo špila so tam mel eno hudo bejbo in 10+ PSP-jev z špilom aja, pol sem šel v mariborski big bang, pa trgovcu reku za lokoroko pa je sam prašu ka je to... toliko o odličnosti, špil pa bi že zdavnaj morali imeti... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
david Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 js pa špilam mal medievil pa wirtua teniss world tour,need for speed most wanted,pursuit force,twisted metal pa mam čis dost igram pa vse Quote Link to comment
jurc0 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 spilam k bi bil nor 100na uro gta liberty citty! Quote Banananjam! Link to comment
lukidd Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 2 gig naročena. jutri dobim in GREEEEEMOOOO Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
PSP1 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Ja jaz pa špilam call of duty roals to victory in burnout in obe so mi full dober priporočam Quote Link to comment
MaHe Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Ker ste iz naftalina potegnili temo - ja, igram. Na DSu sem dal skozi verjetno že čisto vsak špil, ki me je interesiral in je zategadelj trenutno bolj suša. Na PSPju pa je še na tone zame nepreigranih biserov (oz. malce manj, pa vendarle). Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaTiCeK Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 MaHe, sej ima PSP vedno vec za ponudit in mislim, da ti nima zakaj biti zal da si ga kupil. Poleg tega lahko veliko biserov dobis po smesno nizkih cenah preko interneta. Trenutno igram Daxterja. Sedaj, ko so omogocili full resolution video pa se mi PSP se toliko bolj dopade. Preko RSS feedov lahko nalozis podcaste in videocaste kar direkt na napravo in gremo. Priporocam The 1UP show . Quote Digitalni šepet Link to comment
Igl85 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Trenutno igram Key of Heaven. Kar zabavna zadeva. Sicer pa iščem Daxterja po ugodni ceni, čakam pa na Crisis Core, pa Earthworm Jim, pa Clone Wars, pa FF1,FF2,FF Tactics, pa R&C Size Matters. Uf, sej je kr nekaj tega Quote Link to comment
FiR3F0X Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Trenutno igram GTA Vice City in moram rečt da je zakon Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
Bubanstix Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Js sm pa glih končal Warriros, je bla kr zanimiva. A pozna kdo kak hud rpg špil na psp-ju? Quote Link to comment
elrado Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Trenutno igram Virtua tenis. Quote Link to comment
dimushi Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Sem pred tremi dnevi dobu PSP. učeri sm obrnu call of duty: road to victories (res izvrten špil!!), sedaj pa obračam igro gta: vice city stories (najboljsi spil ). Imam VELIKO iger, za ene 30GB, tko da moja naslednja igra je Chili Con Carnage - baje izvrstna streljacina. dejte priporočit kej kksn hud spil, da ga kupim. Quote Link to comment
Recommended Posts