rolihandre Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Ker imam nekaj prostega časa sem razmišljal,da bi ustanovili Slovensko Wii skupnost.Spletni portal kjer bi bile novice,opisi/napovedi iger,testi dodatkov.... Stvar bi naredil sam in, če bi bilo kaj zanimanja bi stvar tudi redno posodabljal. Torej kaj pravite na kaj takega? Quote http://www.r00li.com Link to comment
MaHe Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Za teh 100 lastnikov, kolikor nas je, tudi K.Si in Mn3njalnik čisto zadostujeta, po mojem ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
rolihandre Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Po eni strani res.Ampak namen tega ne bi bil forum.Bolj neka stran z novicami in članki o Wii-ju.K.si je stran o konzolah.To pa bi bila stran o Wii-ju. Seveda pa so mnenja dobrodošla. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Tr0n Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Ne vem, ce obstaja ravno kriticna masa ljudi za nov portal. Ce imas cas in se ti da igrat, sure, drugace pa je ta stran cisto ok. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Ce si zelis in si dovolj dober, lahko pises novice in opise tudi pri nas, v cem je problem imeti Wii stuff na K.Si? Quote Digitalni šepet Link to comment
admins Anduril Posted December 27, 2006 admins Share Posted December 27, 2006 Ce si zelis in si dovolj dober, lahko pises novice in opise tudi pri nas, v cem je problem imeti Wii stuff na K.Si? Se strinjam. Mi bi preklemano potrebovali še kakšnega pisca, ti pa bi se s tem znebil nepotrebnega dela s postavljanjem novega portala, predvsem pa pridobil publiko, ki je z novim portalom sam verjetno ne bi v par letih. A win win situation for everyone. Quote Link to comment
ziga Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 En teden boš skrbel za stran ,potem boš pa nanjo pozabil in bomo imeli še eno zanikrno stran. P.S.Wii se da dobit v trgovini GamoStop vCity Arkaden ,ki je v Celovcu Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
samus987 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 En teden boš skrbel za stran ,potem boš pa nanjo pozabil in bomo imeli še eno zanikrno stran.P.S.Wii se da dobit v trgovini GamoStop vCity Arkaden ,ki je v Celovcu wtf? kjej e ta trgovina? jaz vem za edini taki trgovini tam notri saturn in EB games pa recimo muller Quote Link to comment
ziga Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 EB se imanuje tudi GameStop Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
samus987 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 EB se imanuje tudi GameStop ah to je pa že bolš... ker si prej napisal gamostop, pa je o daleč od e-ja pa se mi je čudn zdel da si se nenamerno zmotu Quote Link to comment
Recommended Posts