Tr0n Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Je kdo omenjen kontroler opazil kje pri nas? Quote Link to comment
AndY1 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Sem bil včeraj v Mullerju BTC in BigBangu BTC. Edino, kar imajo je Wii reklamni pano za Wii v BB. Najbolj se mi zdi pa , da je BB postal uradni Nintendo uvoznik za Slovenijo, zraven pa po TV vidiš njihovo reklamo za PS2 in PSP. :rockbrow: Aja, pa cena DS Lite-a v BB je 37kSIT v Mullerju pa 33600 SIT. Imajo pa v Mullerju tudi pink DS Lite-a. Drugače pa najceneje http://sendit.com/game/item/6000000003728 Cena: Quote Link to comment
Tr0n Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Mnja, se mi je kr zdelo, da bo treba spet uvazat. Thx. Quote Link to comment
Gorky Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Big bang je tudi uvoznik za Sony : ) Quote http://www.gorky.info Link to comment
AndY1 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Big bang je tudi uvoznik za Sony : ) Hehe, se mi je zdelo... /Navzkrižje interesov, lol. Quote Link to comment
misfitzone Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Sem bil včeraj v Mullerju BTC in BigBangu BTC. Edino, kar imajo je Wii reklamni pano za Wii v BB. Najbolj se mi zdi pa , da je BB postal uradni Nintendo uvoznik za Slovenijo, zraven pa po TV vidiš njihovo reklamo za PS2 in PSP. :rockbrow: Aja, pa cena DS Lite-a v BB je 37kSIT v Mullerju pa 33600 SIT. Imajo pa v Mullerju tudi pink DS Lite-a. Drugače pa najceneje http://sendit.com/game/item/6000000003728 Cena: Quote Link to comment
LionKnight Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 zadnjič enkrat v bigbangu me je prodajalec prepričeval, (ko sem ga vprašal kje je ds in špili zanj), da ds sedaj ni več popularen, ampak psp... jaz sem se začel samo režat na vsa usta, in ko sem se zavedel da je to nekam nevljudno, sem rekel samo -> mogoče v sloveniji... Poteza vredna igričarskega viktorja. Sam se mi pa zdi, da bi lahk BB velik boljš reklamiral DS/DS Lite/Wii, ne pa sam tist njegov Sony. Pa če pogledamo tisto reklamo, se mi zdijo totalni idioti, da proglasijo PS2 za nov izdelek. :doh: , sploh pa na tisti reklami na letaku, da proglasijo DS Lite za igričarsko konzolo za MALČKE, kar je v totalnem nasprotju z novo politiko Nintenda. Se jim vidi da so za časom. Bi blo treba BB-ju pokazat spisek prodanih konzol po svetu. Pa na reklami za Wii bi lahko napisali, da ima senzorje za gibanje, česar PS2, ki je ''nova konzola'' nima, ampak ne, ker Nintendo v nobenem pogledu ne sme izpasti boljši od Sony-a.., skratka na BB-ju bi mogli prisluhnit tudi Nintendu in Xbox-u, ne pa sam njihovi najljubši firmi. Sorry za spam, sam se nisem mogel zadržat. Quote Link to comment
MaHe Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Mah, po DS Litevi reklami, da je za malčke, sem rekel, no ja, se zgodi. Ampak ko sem videl na reklami za neko strupeno zeleno tipkovnico in miš napis POZOR: Ni za mamine sinčke!!!, mi je pa postalo slabo. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
samus987 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 zaradi takega debilizma se bo z Wii-jem zgodilo enkao kt z DSom. Na začetku bo nekaj reklame potem bo pa vsse skupaj bol švoh, kreteni bodo pa seveda vse vlagali v reklamo Sonyja... in kaj sledi? spet bo treba hodit v celovec/trst... Quote Link to comment
Tr0n Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 Monkey Ball Wii pride v BB celih 14.990 SIT (62.55 €). Cisto so zmesani. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Dobro bi bilo, ce bi vsak od nas poslal kak email na BigBang glede tematike. Se najboljse bi bilo, ce sestavimo en skupni email katerega potem vsak teden posiljamo, pac vedno kdo drug. V njem vestno posodabljamo prodane konzole po svetu, morda jih to spreobrne. Aja seveda, jih vedno znova opozorimo kaj vse za Wii hocemo. Quote Digitalni šepet Link to comment
Tr0n Posted January 15, 2007 Author Share Posted January 15, 2007 Je kdo preveril, ce so dobili danes Wiije v BB/BOF? Quote Link to comment
AndY1 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Sem ravnokar poklical. Me obvestijo ta teden, kdaj jih dobijo. Bom tukaj (v Wii forum) napisal, ko me pokličejo. Quote Link to comment
MaHe Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Ko te pokličejo, povprašaj, če je pošiljko pospremil tudi WarioWare: Smooth Moves. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Big bang je tudi uvoznik za Sony : ) lol. uvoznik za sony je ona firma, AC2 al kako se že kliče... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
AndY1 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Ko te pokličejo, povprašaj, če je pošiljko pospremil tudi WarioWare: Smooth Moves. Bom. Pa tudi za RGB in komponentne kable bom. Quote Link to comment
raveer Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Big bang je tudi uvoznik za Sony : ) lol. uvoznik za sony je ona firma, AC2 al kako se že kliče... Ne, ACS je uvoznik za Sony produkte (Sony Corporation ali Sony Entertainment), BigBang pa je uvoznik SCE (Sony Computer Entertainment) robe. Dejansko pa zdaj ko smo v EU, ni ekskluzivnih uvoznikov, ker lahko kupis pri komur hoces, na voljo imas 27 drzav. Nekatere firme sicer interno z lastnimi akti preprecijo taksne zadeve, npr. da je potrebno potem lokalnemu predstavniku placati odskodnino, vendar je to v svetu elektronike redkost, predvsem to velja za prevozna sredstva. Quote (: Link to comment
Tr0n Posted January 19, 2007 Author Share Posted January 19, 2007 Sendit je spet zajebal. Po 3 tednih se vedno nisem dobil kontrolerja, ceprav so ga baje poslali ze 28. decembra. Zdaj bom pa cakal na zamenjavo par mescov. Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 19, 2007 admins Share Posted January 19, 2007 Kaj če bi v topic z online UK štacunami Sendit-u dopisali "10% možnost, da bo z naročilom vse OK"? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Anduril to bi bila zelo dobra ideja! Tolk težav kot sem jih sam imel s www.sendit.com v dveh mesecih nisem imel prej z ostalimi web štacunami v 8 letih, kar kupujem preko neta! Quote Link to comment
Tr0n Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Arrrrrrrhhhhhhhhhh!!! Danes sem koncno dobil paket od Sendit and guess what... ...namesto klasicnega kontrolerja so mi poslali Wii nunchuk!! :annoyed: :annoyed: :annoyed: /me takes gun. Kaj jim naj zdaj spet to nazaj posiljam al kaj? Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 12, 2007 admins Share Posted February 12, 2007 Moje sožalje, ampak zdej vsaj vem, da nikoli ne bom preko njih naročal. Quote Link to comment
Bessie Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Tudi jaz sem dobil paket od sendita in guess what... notri je bil rgb kabel kot sem ga naročil Quote Link to comment
AndY1 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Arrrrrrrhhhhhhhhhh!!! Danes sem koncno dobil paket od Sendit and guess what... ...namesto klasicnega kontrolerja so mi poslali Wii nunchuk!! :annoyed: :annoyed: :annoyed: /me takes gun. Kaj jim naj zdaj spet to nazaj posiljam al kaj? OMG :doh: Quote Link to comment
Recommended Posts