Jump to content

Wii Classic Controller

Tr0n

Recommended Posts

• Replies 51
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sem bil včeraj v Mullerju BTC in BigBangu BTC.

Edino, kar imajo je Wii reklamni pano za Wii v BB. :eviltongue:

Najbolj se mi zdi pa :crazy: , da je BB postal uradni Nintendo uvoznik za Slovenijo, zraven pa po TV vidiš njihovo reklamo za PS2 in PSP. :rockbrow:

Aja, pa cena DS Lite-a v BB je 37kSIT v Mullerju pa 33600 SIT. Imajo pa v Mullerju tudi pink DS Lite-a.

Drugače pa najceneje http://sendit.com/game/item/6000000003728

Cena:

wii_forum2.jpg
Sem bil včeraj v Mullerju BTC in BigBangu BTC.

Edino, kar imajo je Wii reklamni pano za Wii v BB. :eviltongue:

Najbolj se mi zdi pa :crazy: , da je BB postal uradni Nintendo uvoznik za Slovenijo, zraven pa po TV vidiš njihovo reklamo za PS2 in PSP. :rockbrow:

Aja, pa cena DS Lite-a v BB je 37kSIT v Mullerju pa 33600 SIT. Imajo pa v Mullerju tudi pink DS Lite-a.

Drugače pa najceneje http://sendit.com/game/item/6000000003728

Cena:

zadnjič enkrat v bigbangu me je prodajalec prepričeval, (ko sem ga vprašal kje je ds in špili zanj), da ds sedaj ni več popularen, ampak psp... jaz sem se začel samo režat na vsa usta, in ko sem se zavedel da je to nekam nevljudno, sem rekel samo -> mogoče v sloveniji... :P

Poteza vredna igričarskega viktorja. Sam se mi pa zdi, da bi lahk BB velik boljš reklamiral DS/DS Lite/Wii, ne pa sam tist njegov Sony. Pa če pogledamo tisto reklamo, se mi zdijo totalni idioti, da proglasijo PS2 za nov izdelek. :doh: , sploh pa na tisti reklami na letaku, da proglasijo DS Lite za igričarsko konzolo za MALČKE, kar je v totalnem nasprotju z novo politiko Nintenda. Se jim vidi da so za časom. Bi blo treba BB-ju pokazat spisek prodanih konzol po svetu. Pa na reklami za Wii bi lahko napisali, da ima senzorje za gibanje, česar PS2, ki je ''nova konzola'' nima, ampak ne, ker Nintendo v nobenem pogledu ne sme izpasti boljši od Sony-a.., skratka na BB-ju bi mogli prisluhnit tudi Nintendu in Xbox-u, ne pa sam njihovi najljubši firmi.

Sorry za spam, sam se nisem mogel zadržat.

• 2 weeks later...
Big bang je tudi uvoznik za Sony : )

lol.

uvoznik za sony je ona firma, AC2 al kako se že kliče...

Ne, ACS je uvoznik za Sony produkte (Sony Corporation ali Sony Entertainment), BigBang pa je uvoznik SCE (Sony Computer Entertainment) robe. Dejansko pa zdaj ko smo v EU, ni ekskluzivnih uvoznikov, ker lahko kupis pri komur hoces, na voljo imas 27 drzav. Nekatere firme sicer interno z lastnimi akti preprecijo taksne zadeve, npr. da je potrebno potem lokalnemu predstavniku placati odskodnino, vendar je to v svetu elektronike redkost, predvsem to velja za prevozna sredstva.

(:

• 4 weeks later...