Jump to content

rabm pomoč pr downgrejdanjumam verzijo 2.82

david

Recommended Posts

js mam na psp ju verzijo 2.82 pa ami loh ker pove če se ga da downgrejdad na 1.50 uzad mi piše na matični plošči:1C9001

pa mam če en prob mam js net od soseda wireles pa sm kupu en usb kluč s podporo accses poin-ta pa ne znam naštimat help plis nej en pumaga ke to zna ke po enih navodilih od enga druzga se mi je zdej že ta drugič pukvaru računalnik :puppy::(

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

To je men pisalo ko sem hotel downgradat svoj psp iz 2.80 na 1.5 in potem sem zasledil na enmu forumu da je potrebo narediti tole

"You need to go on the XLoader in the Photo Part of the XMB. Then once on XLoader, not on the actuall image, press Triangle and select Slideshow.An Error message should appear saying that it cannot display the image. Then go back to the XMB, notice there are no sounds, and go to the game section. Now select the Eboot and it will start up..."

in sem spet zalaufal in je delalo, upam da bo tedi tudi uspelo, poročaj kako si zrihtal

bye

Danes sem naredil to kar si napisal Bubanstix in mi sedaj psp ne dela več :crybaby: samo črn ekran ko ga prižgem počakam par sekund in se sam ugasne morda kdo ve ali se ga da kako spravit nazaj da bi deloval :headscratch: drugače ga bom probal na garancijo nest pa se neki zmisnt morda mi rata in mi ga zamenjajo ozirama popravijo :roll: .

x360_forum2.jpg

halo3sigbubblenu3.jpg

brick maš.

priporočam ti, da narediš T.I. "wal-markt trick"

kupi nov PSP, daj starega v oriđinal škatlo in vse skupaj vrni, razen novega PSP-ja.

lahko pa greš v šop, in zatežiš z inšpekcijo če TAKOJ ne dobiš novega. TAKOJ, ne jutri. DANES. TAKOJ. ker če ga pošljejo na servis, boš brez PSP-ja en mesec.

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Danes sem naredil to kar si napisal Bubanstix in mi sedaj psp ne dela več :crybaby: samo črn ekran ko ga prižgem počakam par sekund in se sam ugasne morda kdo ve ali se ga da kako spravit nazaj da bi deloval :headscratch: drugače ga bom probal na garancijo nest pa se neki zmisnt morda mi rata in mi ga zamenjajo ozirama popravijo :roll: .

kolegu se je pred 1 uro isto zgodilo, ga je nesu nazaj pa mu je tip reku da če ga v roku 30 dni ne dobi nazaj, dobi novga. Tk da ga nest nazaj pa reč da si igral originalne igrce pa se ti je to zgodilo, pr kolegu je vzgalo :) . Drgač pa sorry, men je zalaufalo tk, zgleda da sm mel fucking srečo :?

Mate srečo, da je prodajalec tako radodaren in vam popravlja oz. zamenjuje pspje, ko jih vi brickate zaradi vaše neprevidnosti in neznanja. ;) Če bi ti oginale špilal se to ne bi zgodilo.. In ne jim to govorit, ker niso verjetno tako glupi. Rajši reči, da si dajal gor update, ko je zmanjkalo baterije oz. si jo dal vn ali kaj podobnega.

@lukidd

a lahko ti malo boljše obrazložiš te tvoje trike??

no, trik ni ravno moj, je o tem govoril nekdo na PSP-hacks forumih. če imaš brick, kupiš nov PSP (pazi da bo iste barve in isti paket (base, giga...)) ter daš iz nove škatle ven samo PSP, brickanega pa daš nazaj noter v novo škatlo. lepo neseš nazaj, in ker še ni blo 8 dni, ti keš lepo vrnejo

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Hvala za pomoč. Jaz sem nameraval psp nest nazaj pa rečt da sem updejtal in mi je psp ugasnu in se potem ni več prižgal. Ubistvu mam pa itaq sam original špile sploh nevem zakaj sem se šou špilat s tem downgrejdanjem sej špili itaq niso tok dragi.Sam najprej morem pa še kartico sfleširat :) hehe.

Hvala vsem za pomoč.

Lp. Miro

x360_forum2.jpg

halo3sigbubblenu3.jpg