Sawyer Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Hm zdaj je moj box star priblizno 2 tedna mogoce majn in se ze pojavlajo anomalije. Ce pustim DVD v skatli FNR3 ce smo tocni. Ko pozenem konzolo torej vklopim se vcasih noce igra bootat vec in neki cudni screen odpre pa mi pravi naj pocistim DVD. Igra pa je v prfektnem stanju. Edino kaj pomaga je da opdrem in zaprem tray spet ali pa konzolo izklopim in vklopim. A je ze to znak da bo odpovedala? Quote Link to comment
Samotar Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Kako imaš naštiman dashbord da ti buta špil če ga imaš noter v x360 ali ti zaženo prvo dashbord in nato zaženeš špil ?? Quote Xbox Link to comment
Sawyer Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 prvo dashboard. Sej v obeh primerah je enaki ucinek vbistvu. Zato sem tudi dal na dashboard ker mi je oni ekran zacelo prepogosto nalagat namesto spila in tam nikakor nisem opazo izhoda. Quote Link to comment
Lunco Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Lahko naštimaš, da ti boota igro, ko prižgeš xbox. Meni se je to, da naj spucam disk pojavilo samo enkrat pri Dead Rising pa je bil čisto čist, tko da ne vem. Od takrat se ni več ponovilo. Quote Link to comment
Sawyer Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 aha. No ko se to pozene mislim da ne zazna DVDja sploh ker se nic ne premakne za par sekund. Pac bug pomoje. Quote Link to comment
ScarFace Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Meni pa je zdaj 2x kar naenkrat zmrznil, enkrat v dashbordu drugic pa pr fifi. Tak da tud ne vem kaj mu je. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Meni pa je zdaj 2x kar naenkrat zmrznil, enkrat v dashbordu drugic pa pr fifi. Tak da tud ne vem kaj mu je. A imaš xbox še v garanciji in ni "skrekan"! Če je tvoj odgovor pritrdilen ne čakaj in čimprej pošlji Xbox na reklamacijo!! Quote Link to comment
Sawyer Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Meni je ze v dashbordu zmrzno bol tocno pod gametagami. Dalo mi je obcutek da se nic ne downloada pa nisem mel potrplenja po 1 minuti vec. Sej je 1 leto garancija tak da se lahko malo pocakam. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Men je tud že zmrzno v dashbordu 1x.Mam pa 2 garancije tak da ni panike Quote Link to comment
ScarFace Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ja, garancija se dobrih 9-10 mescov in nic hekan. Ce se bo se ponovilo 3-4x pol ga nesem nazaj. a si disk lahko obdrzis in ostalo kramarijo al moras cist vse menjat? Quote Link to comment
Sawyer Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 poslji jim nazaj brez diska. Baje so tak delali eni pa so dobli nazaj z diski Quote Link to comment
Sawyer Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 zdaj mi je tudi prvic frizno sredi igre. Quote Link to comment
icemarik Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Meni je že tudi zmrznil pri OCD3 samo ni panike dela drugače kot je treba Če ti zmrzuje ali te zajebava Xbox ga daj na drugo mesto.... Quote Link to comment
Lunco Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Misliš COD3? Meni je tud med CODom zmrnil - vedno pred tem, ko bi se mogle kaka sekvenca začet (na srečo se je vedno shranilo predno mi je zmznil, hehe). Quote Link to comment
Phantom Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Meni je pri Carbonu začelo to delat. Mi je že na začetju 1x al 2x ampak je pol blo vredu, zdaj pa spet. Pa grem gledat DVD in je brez praskice ali česarkoli. Nevem kaj je to narobe Quote Link to comment
Sawyer Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 meni je frizno 2x ko sem sel v players menu pa 2x v FNR3. Pri GOW se mi ni frizno sicer sem zelo malo spilal je pa stekalo pri animacijskih sekvencah. Quote Link to comment
Sawyer Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Jah meni je dozaj najveckrat pri gamertagu zmrznila ko nemore downloadat. Te pa neve kaj nej naredi pa stoji ko pribito. Quote Link to comment
Recommended Posts