Jump to content

Zastonj XBOX 360 in špili zanj!

Mojster

Recommended Posts

Na GameTrailers.com si lahko pridobiš zastonj XBOX 360 in veliko ostale robe.

Kupiš lahko z GTD (gametrailers dollar) ki jih pridobivaš z gledanjem filmov, postanjem na forumu, komentarji....

Prijava:

http://www.gametrailers.com/register.php?ref_id=158920

(pod Referred by pustite (ali dodajte) Mojster , to pomeni da jaz (pa mislim da tudi ti) dobiš pr lvl 5 zastonj 500 GTD

Ideja je tudi taka da bi tukaj postali svoje kratke filmčke potem pa bi jih dali na autorefresh in tako pridobivali pointe....

recimo tukaj je moj (krneki) filmček: http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=31305

zadevo odpreš v novem oknu ter daš na auto refresh every 30sec (https://addons.mozilla.org/firefox/115/) , in pointi se ti bojo začeli štet

Mojster.png

Samo pomoje lahko kamot 200 $ na dan zasluzis z tem in bi v mesecu dobo pomoje en spil kamot. Samo kolko sem FAQ prebral je brezveze skoraj. Pise da ce ne pride posiljka nebojo poslali seene. Mislim wtf? Vprasanje ce bodo sploh kot prvic poslali.

No sej ni blema jaz lahko mam 24/7 odprto pa da vidim kolko bo konc mesca pa probam pac. PRedvaja se tak samodejno vbistvu.

trenutno mam pa 24$ z 24movies watched. Recimo da dobis 24 na uro ce mas konstantno vklopleno. Mogoce celo dva playera vklopis al pa instaliras VMware pa instanco OSa runas na istem kompu hehe.

Ne bo slo, ker ti scasoma sploh ne steje vec. Jaz sem pustil celo noc da osvezuje en movie ..in mi je prestelo samo ene 30x ... zdej sem na $150 in sploh ne steje vec. To je itak krneki. Pa tudi jaz sem prebral tisto, da ce kao ne pride niso oni nic krivi.... kje jue potem sploh zagotovilod a so poslali ...to je pomojem krneki vseskupaj ....ker bi blo pšrelahko da bi blo res. Ti z enim 2 sekundnim movijem (TEORETICNO) lahko nabijes v enem dnevu par tisoc $$, ampak kaj ko ti v praksi sploh ne steje ...

crype.gif

Aja? No nevem level 1 sem dobo od puscanja pa 47$ od takrat ko sem prvic napiso do zdaj. Moram preverit ce se belezi sem bil zunaj zdaj.

Edit: ja belezi se.

Bom pusto cez noc pa vido pac. Kurc sej ne stane nic. Medtem pa se en Wmware virtual masino postavo pa sprobo ce zna duplo stet.

ce bi bil limit 150 bi lahko na mesec dobo 1 spil recimo lol. Noja baje sami kopujejo te spile tak da brezveze nikol nebos obo kaj bos isko.

btw. Mene bol skrbi ker mi je ze 2x v 1 uri quicktime crasno. Mogoce bi blo bol safe iti na MEdia playera pizda ta Vista nesposobna in nestabilna. Pac isti kurc kot XP. :?