Protek Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Mene pa zanima koliko od vas si misli kupiti age of conan ki bo izsla okoli maja? ali mislite da bo ta spil revolucionalen? Jaz si bom le zaradi tega spila kupu konzolo Tukaj je njihova stran: www.ageofconan.com Quote Link to comment
č.u.k. Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Jaz si bom le zaradi tega spila kupu konzolo Sej bo tut na PC-ju, kjer so MMORPG-ji itak najboljši. Razen če maš (pre)švoh PC, to je pa druga. Quote Link to comment
Phantom Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ravnokar sem pogledal napovednik in nekaj slik. Igra se mi zdi kar dobra, mogoče bom celo nabavil to Trenutn pa najbolj čakam na Crysis. Odkar sem videl video sem čisto navdušen Quote Link to comment
Sawyer Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 jaz si bom verjetno en MMORPG nabavo samo bo to 99% APB. Quote Link to comment
č.u.k. Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 One MMORPG to rule them all - WoW Ampak moram priznat, da Warhammer Online in Age of Conan s svojima temno-fantazijskima, brutalnima svetovoma delujeta jako privlačno :evil: Age of Conan bo imel tudi arkaden real-time combat, kar lahko le pozdravim. Quote Link to comment
swordfish Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ja no ...sej ne zgleda slabo, pa probat mi moral, ampak vseeno wow-a ne zamenjam ... Quote Link to comment
kilzorz Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 AoC ftw. Ne res ze zlo dolg ta mmorpg zasledujm..pol k sm izvedu da pride na 360tko me je skor kap blo. Pa aja da nben neb pozabu da je monthly fee.(k recimo eni kmetje se pol grejo prtozvt da je to).To je pr vsakm mmoju dobrim.Ta spil po seku use. Aja pa marvel mmo pride tud za xbox . Sam edin shit je k bo aoc za xboxko mogoce clo en let za PC verzijo prsu . No ja bomo vidl. Sam kaj bi pa najvec sekal bi blo pa to da bi Ragnarok 2 za xbox prsu Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 100% da si jo bom kupu Še vsak MMORPG zgleda kul na x360(meni) ta pa je res svetovna (po slikah) Quote Link to comment
Sawyer Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 MMORPg z avti in pistolami pa ludeki je najbolsi Quote Link to comment
Protek Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 jaz mislim da bo izsla zs xbox en mesec kasneje kot pc največ dva! Quote Link to comment
Lunco Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 To more totalno smrdet brez tipkovnice... kako se pol pogovarjaš z ljudmi? Quote Link to comment
kilzorz Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 z slusalkami, bojo nardil total voice chat Quote Link to comment
kilzorz Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 sry za double post ampak se to, a kdo ve ce bojo time kartice al bom mogu doma za kreditno zicat ? Quote Link to comment
Protek Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 sej bo itak izsla tipkovnica in miska še preden bo izsel AoC Quote Link to comment
Repminister Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Na uradnig forumih sm odpr en noobovsk Thread, kjer je kar nekaj informacij. Jst osebno bom počakal da marca izide, pa da mal opise pregledam, pol bom pa verjetno 100% ubavu to za PC(ker prijatelji nimajo X-boxov) da bomo lahko slupi igral. http://forums.ageofconan.com/showthread ... ost1283069 Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
shoelace Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 http://gamersyde.com/stream_5911_en.html Zomg to zgleda čist hudoo?!!? Jz sem pričakoval nother WoW napol risanko ampak tole je beyond my wildest dreams. 100% si nabavim upam sam da nebo naročnina na 360ki preveč zasoljena. Tole si ubave vsi pa gremo slovenci na lajvu delam pizdarije širom Konanske dežele. :bowdown: Quote xFire: spankrock Link to comment
DoubleL Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 itaq, jst isto komi cakam sam pride za pc 25. marca za x360 pa Q3 2008 tko da... bo pa definitivno če ne najbolj, eden izmed najbolj interaktivnih MMOjev. Quote Link to comment
shoelace Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Upam sam, da nam edini, ki bo špilu na 360. Quote xFire: spankrock Link to comment
atomikus Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Brez skrbi, sam bi jo špilal na pcju raje, samo za tako grafiko kot bo na xoboxu bi moral nov komp kupit. Tko da bom raj počakal in bom igral na xboxu360 to zihr. P.S. nism mel konzole že ne 15let, nazadnje je bla to sega. In ne morm verjet kok mi je xbox360 ql. Quote Link to comment
shoelace Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Jz sem povsem shypan za tale špil. Ubistvu mi je tole poleg GTA IV še edina stvar, ki jo hočem preigrat in potem da zaključim geek kariero, ker ostalo je itak vse že stokrat viden šoder. Fora je, da sem pravkar na GT gledal movie kako si bodo lahko večji, dobro organizirani klani, ki bodo seveda sposobni nabrat praktično infinite resorsov, postavili dobesedno celotno mesto, z utrdbo, 10 metrskim obzidjem in stolpi ter vsemi potrebnimi komunalnimi/komercialnimi/vojaškimi/bivanjskimi/prostitucijskimi objekti. Poleg tega combat system zgleda ubijalsko saj bo fajtanje skoraj arkadno in močnejši/higher lvl kot boš, boš lahko dobesedno delal štalo z vedno večjimi komboti in bo pomemben tud skill kako pridet do dobrih udarcev. Če zraven prištejem dober slovenski community na Lajvu, easy voice chat, igranje iz kavča na LCDju, pošiljanje Relixa kot kurtizano vohunit v mesta ostalih klanov, fajtanje na mountih in deep system profesij dobimo res epsko zadevo. Skrbi me samo, da ne bom mogel čakati do izzida 360' verzije in bom moral nažalost izvozit mojo žensko v Rusijo, da bom lahk nabavil sposoben PC in se tolkel po glavi ob igranju z špeglarskimi in debeluharskimi pcjaši. Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Ubistvu mi je tole poleg GTA IV še edina stvar, ki jo hočem preigrat in potem da zaključim geek karieroNIMAŠ ŠANS!!! ...pošiljanje Relixa kot kurtizano vohunit v mesta ostalih klanov... Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
atomikus Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Na pcj ga že igrajo, kdaj to pride ven za xboxa360? Pa al bo tud plačljiv, al bo dost naročnina za xboxlive, pa kolk bo naročnina? Quote Link to comment
miwche Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 narocnina sigurno bo tudi za xbox, ker je LIVE pač čisto drug servis od igranja nalinijskega MMOja. Kolko bo? Najverjetneje podoben znesek kot za PCje. Quote Link to comment
shoelace Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Kurc GTA je razočaral, zgodbo sem odigral druge pa ni, zej sam tole še čakam sam zdej se mi vedno bolj zdi da bi PCD verzija bolj prav prišla.. Quote xFire: spankrock Link to comment
iLichu Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 a bo tole kot wow,da bos moral usak mesec novo kartico kupt ??? Quote Link to comment
Recommended Posts