bluee Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Najprej lep pozdrav vsem!pa srečno! Pred kratkim sem kupil xbox 360 in bi rad se prijavil na xbox live...kupil sem tudi prepaid card xbox live gold za 3 mesce..pa nimam blage od kje začeti.. mi lahko kda eno roko? Quote Link to comment
mlaky Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 prižgi konzolo, klikni join xbox live(izberi anglijo), vpisuj svoje podatke, dokler ne prideš do naslova. tu pa vpiši naslov neke bajte v londonu in poštno številko londona( use google).zaenkrat še 3 mesečne kode ne boš rabil ker dobiš na začetku 1 mesec livea zastonj Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Sawyer Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Mislim da je postna stevilka dovol da napises neko anglesko, austrisko, nemsko, jamajkanso, bin ladensko whatever. Samo slovenske ne Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Za vse , ki imajo še probleme z povezovanjem Xbox live so na MS straneh navodila sicer v angleščini ampak so celo narejena v neki obliki flash-a! http://www.xboxemea.com/playtogether/xboxlivemanual/ Quote Link to comment
Recommended Posts