MaHe Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Ker ima GC zavidljivo zbirko naslovov, ki so odlični, pa se jih nisem še niti nikoli lotil, si bom s PlayAsia naročil GCjev plošček (za svoj Wii, hihi). Na začetku sem resno razmišljal o WaveBirdu, vendar se mi brezžičnost niti ne zdi tako fina, če lahko izbiram le med dvema barvama (siva in srebrna, bljak), doplačam 25 €, moram skrbeti za baterije in še kontroler sam je estetično neprivlačen. Kakorkoli že, zanima me precej osnovno vprašanje - koliko dolg je kabel GCjevega ploščka? Hvala za odgovor. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Jaz sem na oko tako hitro ocenil dolžino mojega kabla za GC kontroler.... Mislim da je približno 2.5 - 3 metre dolg..... Mam pa SpeedLinkov kontroler...točno ta: Quote Link to comment
Wonderboy Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Namerjena dva metra pri originalnem Nintendovem plošku. Sem pa da nabavit tudi podaljšek. Quote Link to comment
Recommended Posts