Jump to content

firmwire 1.5 ter 3.0 na psp


jonynho

Recommended Posts

hello

izsledil sem na bolhi da eden prodaja PSP na katerem je firmwire 1.5 s katerim lahko igraš igre preko emulatorja . to vem da imam tudi jas samo me zanima kako pa še lahko ima firmwire 3.0 na istem skratka oba ima naložena.

če ve kateri kako to gre mi prosim naj sporoči.

lp

Link to comment

Ne emuliraš iger, temveč le firmware.

1.5 ima naloženega, drugi firmware (pač, zadnji, ki ga je izdal Sony) pa je emuliran preko program DevHook, ki laufa na 1.5 firmwareju in emulira ostale firmwareje, ki bi bi sicer morali biti namečeni za igranje novejših iger. Zadnji izdan je DevHook 1.52.

Alternativa (po moje še boljša) pa je naložiti kar custom firmware, za katerega imaš vodič tukaj.

http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... .php?t=873

Link to comment

zdaj sem našel tega ki prodaja psp na bolhi.

tukaj je osnutek njegove prodaje:

Prodam popolnoma nov (še nikoli prižgan in še vedno originalno zapakiran) SONY PSP (PlayStation Portable) 1004-CW BASE PACK (ceramic white – bele barve) kupljen v Nemčiji. V paketu dobite psp konzolo, baterijo, polnilec, demo umd disk in navodila, ki so tudi v slovenskem jeziku. Naložen ima 2.60 firmware.

Lahko vam ga dawngradam na 1.50, naložim potrebno programsko opremo za igranje neoriginalnih iger in dodam igre na dvdjih. S to programsko opremo delujejo tudi najnovejše igre saj sta hkrati naložena firmware 1.50 in 3.01.

zdaj jas sem ga končno spravil na firmware 1.5.

tisti custom firmware ki je opisani mi je nekako nerazumljiv.

sem downloadal vs epotrebno.

in ko sem tisto mapo za updejtati pritisnil mi je nekaj čsa neki delal potem pa se je pojavil napis (da ne more zalaufat igre ali neki takega)

to zato ker imam 1.5 verzijo.

naj mi nekdo lepo razloži če lahko jas imam custom firmware 3.0 ali še več in redno strojno opremo 1.5 da bom še potem lahko polek GLEDANJA V ZID igral orginalne.

ali pa gre da bi imel firmware 2.60 in custom 1.5?

Edit: Prvo opozorilo. Drugega ne bo. (http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?t=2)

Link to comment

Tebi pa res ni jasno.

Lahko imaš 1.5 firmware in hkrati emuliraš 3.01 preko devhooka. To ti je ta programska oprema o kateri se razlaga v oglasu. :doh: Če želiš lahko seveda emuliraš tudi npr. 2.6.. Ko izklopiš to programsko opremo :lol: maš še vedno 1.5.

Druga varianta je čisto zadnji custom firmware 3.03 OE-B. Tega namestiš, ko si na 1.5. Najbolje da uporabiš kak easy installer iz psp-hacks.com. Ko ga namestiš to pomeni, da več nimaš 1.5 ampak 3.03 OE-B. V bistvu bi mogel delat ves homebrew za 1.5 in tudi vse igre. Devhooka sploh ne potrebuješ.. Ma pa tudi dodatne funkcije, npr. odpravi regijsko zaščito filmskih umdjev, da se igrati ps1 igre in sedaj tudi predvajati video mp4-avc v polni ločljivosti itd... In da, z 3.03 OE-B boš lahko igral orginalne in GLEDAL V ZID ...

Edit: Prvo opozorilo. Drugega ne bo. (http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?t=2)

Link to comment
  • admins

Pa, a je vam tako težko razumeti, da NE OMENJAJTE PIRATIZIRANJA. :x :red:

Če to že počnete/nameravate početi/drugim pomagate pri tem, imejte toliko soli v glavi, da ne boste o tem direktno govorili. Počas me boste tako naživcirali, da bom začel vse po vrsti banat, pa nima veze, a ste na forumu 3 minute ali 3 leta. :eye:

Link to comment
  • admins

Sej ne gre za enostaven odgovor na vprašanje - gre za odgovor na vrsto vprašanja. Če nekdo vpraša o gledanju filmov z novim firmwareom, fire away. Če ga zanima homebrew na custom firmwareu, razloži vse o njem. Če ga zanima emulacija PSX špilov (siva cona, ki jo od nekdaj toleriramo), se razpiši kolikor češ. Če sprašuje o piratiziranju in poganjanju kopij, ignoriraj. Slej ko prej bo prišel mimo kak admin in vprašanja itak ne bo več.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.