igor Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 mene pa zanima kolko časa lahko igram ps-two da bo bilo vse o.k zato k v navodilih piše 1 uro sm v 1 uri še shrant ne morm igre :rockbrow: no če ma gdo ps two naj mi prosim pove ??? Quote Link to comment
SolidG Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Če je nimaš stlačen v kak kot, jo lahko brez skrbi igraš tudi ducat ur. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Jaz sem ga imel brez problemov po cel dan gor prižganega :china: Quote Link to comment
Buge Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Imel sem ga priižganega 24ur pa ni blo blemov Quote Link to comment
Bianca Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Tako kot so ti povedali. Ti kar igraj, samo na pravem mestu ga imej, da se ti ne bi preveč grel, pa ni nobenega problema. Moj gori po cele dneve. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
MaTiCeK Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Khm, tale ena ura je zaradi psihofizicnih ucinkov iger na igralca. Zdravo je, da bi se vsako uro igranja malo odstranil od zadeve in mel 15 telesne vadbe (to ni nabijanje Wiija) in potem sel nazaj igrati. Dvomim, da bi to bilo povezano z dobrobitjo konzole same. Quote Digitalni šepet Link to comment
shorto Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Prvi dan ko sem kupil ps-two sem ga špilal 7h in nato mi je zaštekal popolnoma zdaj sem pa naredil stojalce (ker se segreva na spodnji strani, ker je pač tak plata obrjena) in sedaj ko se lufta od odspodi mi še ni zaštekal alpa karkoli tudi po 29ih urah . Tak da sam u luft ga malo pridvigni če maš probleme pa nebo panike Quote Link to comment
2kwik4ya Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ali pa ga postaviš pokončno, samo moraš imeti stojalo. Quote Link to comment
Recommended Posts