RaZoR Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Mene zanima če kdo slučajno ve ali bo CRYSIS prišel za xbox 360, ker sem gledu ene par video-u in se mi je zdela THE BEST!!!!!!!!!!!!!!! Za Haze pa vem, da bo zagotovo prišla na X360. Quote Link to comment
Samotar Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 govori se da bo , nato spet da ne bo in spet da bo :wtf: Bomo videli po mojem bo sigurno na x360 Quote Xbox Link to comment
Link Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Po moje bo igra definitivno izšla tudi na X-u. Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 19, 2007 admins Share Posted January 19, 2007 Po moje bo igra definitivno izšla tudi na X-u. GI: You’ve originally brought Far Cry to the PC, and then released it on consoles, and right now your plans are for Crysis on PC only. What are your plans on releasing this for consoles?Yerli: (laughs) There is no possibility. Mogoče kakšen spin-off s podobnim engineom, vsekakor pa z ne tako ubijalsko grafiko - DX9 pač ni DX10, kakorkoli obrneš. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Okrog tega špila crysis je pa toliko različnih informacij, da še sam nevem, kaj naj si mislim! Sicer malce dvomim, da igra ne bi izšla na Xbox360 ampak vseeno ostaja tak čuden priokus glede zadnjih napovedi! Mislim, da bo MS napravil vse, da pride do izida na x360 konzoli in ne samo na PC-jih! Quote Link to comment
Repminister Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Ali pa tudi ne. Windowsi so še zmeraj najbolj raširjeni, in mislim da bo Crysis izšla samo za PC ker M$ želi zadržati igračkarje na Windowsih. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Samotar Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 mislim da bo Crysis izšla samo za PC ker M$ želi zadržati igračkarje na Windowsih. Kaj smo pa mi, ki si lastimo konzole? Quote Xbox Link to comment
Repminister Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 To pa M$ upraši. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Xsiluro360 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Ali pa tudi ne.Windowsi so še zmeraj najbolj raširjeni, in mislim da bo Crysis izšla samo za PC ker M$ želi zadržati igračkarje na Windowsih. Če bi MS hotel zadržat igračkarje na Windowsih se ne bi lotil izdelave konzol, ali pač!? Quote Link to comment
Samotar Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 To pa M$ upraši. :doh: verjetno hardcore igračkarji Quote Xbox Link to comment
Lunco Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Hahah, res, še dobro, da Microsoft prodaja tudi Xbox, majmune. Quote Link to comment
Samotar Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Hahah, res, še dobro, da Microsoft prodaja tudi Xbox, majmune. Kdo je "majmune" Lunco ??? :disbelief: Ne žalit ljudi Lunco Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Hahah, res, še dobro, da Microsoft prodaja tudi Xbox, majmune. Dejmo se malce zadržat, glede žaljivk. To ne sodi v kulturno okolje, ki se imenuje KSI prosim! Quote Link to comment
oklepnjak Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Kot da je od Microsofta odvisno, če bo špil izšel tudi na konzolah . EA je založnik.... Quote Link to comment
Lunco Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Se opravičujem, ker sem dodal še žaljivko zraven. S tem sem mislil povedat, da Repministe piše bedarije. Quote Link to comment
RaZoR Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Na slo-igre.net piše, da Electronics Arts zanika, da bo Crysis prišel tudi na X360. Quote Link to comment
č.u.k. Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Crysis seveda bo na X360, samo ne v taki obliki kot na PC-ju. Spomnite se na Far Cry Instincts. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Crysis seveda bo na X360, samo ne v taki obliki kot na PC-ju. Spomnite se na Far Cry Instincts. Upam samo, da ne bo takšna predelava kot je bil Far Cry Instincts! Quote Link to comment
liverpool Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Nek sm zasledu novico, ki se glasi nekak tkole: Crytek looking for console programers ....??? Quote Link to comment
Recommended Posts