MaHe Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Sicer vem, da nejaponci še čakamo na trojko v odlični seriji Gyakuten Saiban (prevedeno Turnabout Courtroom oz. pri nas znano pod imenom Phoenix Wright: Ace Attorney), pa vendarle. Na netu se je našlo nekaj skenov: http://i1.tinypic.com/3ztgacp.jpg http://i18.tinypic.com/3zioc9k.jpg Me wants Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaHe Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Trailer, začuda v angleščini, čeprav špil še sploh ni najavljen čez lužo: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
minos55 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 ma, najbolj bedno je ko je prevod nekaterih stvari nepravilen na traileru. plus če ni phoenixa se mi zdi malenkost bedno. saj na japonskem gba verzija vseh iger najbolj prodana bila od 1-3 4 del pa je bil padec saj je bil glavna oseba čist en drugi. Quote Link to comment
Davodax Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 se strinjam. če ni phoenixa je stvar malo bolj bedna Quote Link to comment
VaeVictis Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Na play-asia.com imajo oba dela od Phoenixa po zelo ugodni ceni in v opisu igre ter komentarjih omenjajo, da ima japonska igra tudi izbiro angleškega jezika. Če ne bi že pretekli teden dobil iz kanade FF III bi takoj naročil oba komada. Je že kdo naročal pri play-asia? Kako dolgo potuje zadeva in kakšno carino so vam nabili? Quote Link to comment
zerotohero Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Prva dva DS-Phoenix Wrighta imata anglescino (drugi je sicer zelo slabo narejen, za tanovega pa ne vem se ampak kaze, da bo return to form). Pri PlayAsia narocam redno, potuje nekje med 10-14 dni (ce zivis v Londonu pa 1 teden. Kako ce je razdalja HongKong-London manjsa od HongKong-Ljubljana??? Misterij!). Carina pa je 20%, najbolj pogosto pa, posebej ce je majhen paketek ti kar postar prinese in sploh ne placas carine. btw Vceraj sem videl, da jih imajo tudi v Mullerju, ce si iz Ljubljane. Quote Link to comment
Recommended Posts