Skoči na vsebino

Malo delo za vs proti


Priporočene objave

Smešna zadeva ta referendum... Nobena stran nima nekih solidnih argumentov v svojem rokavu, vsi samo mutijo in nihče ne zna povedat, kaj se bo zgodilo v enem ali drugem primeru. Pahorjevi vladi itak nihče več ne zaupa, Vid Valič je pa nova estradna zvezda in koga bodo ljudje poslušali - nekoga, ki ga vidijo kot ultimativnega nesposobneža in tistega, ki je zavozil vse skupaj ali tistega, ki se mu smejijo vsako nedeljo zvečer in je kao res kul guy... Nekak se mi zdi, da se je vlada že sprijaznila s porazom na tem referendumu.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ja v bistvu je vzdušje tako, da tudi, če je kaj dobrega to težko sprejmeš. Me pa osebno bogatenje študentskih servisov na račun študentov bistveno bolj moti, kot pa predlog malega dela, na vsezadnje protiargumenti, veljajo že sedaj za študentsko delo. Razlika je ta, da se napotnice na veliko izkoriščajo za delo neštudentov in poceni delovno silo, malo delo kolikor razumem bi to vsaj do neke mere uredilo.

BessieSABU.png

Link to comment

Če minister Svetlik pravi, da podpira malo delo.. no potem ga jaz apriori ne. Sploh ne rabim poznat argumentov.

Namreč Svetlik je povedal tudi, da naj bi po pokojninski reformi imeli najbolj ogroženi višje pokojnine kot prej. Žal matematika pravi, da to ne drži. In jaz verjamem prej pravilni matematiki, kot lažnivemu ministru.

Sicer to je vezano na pokojninsko reformo... vendar glede na to, da bom tudi za to glasoval proti... iz istih razlogov kot za malo delo.

Če Pahorjeva vlada predlaga spremembo ta zagotovo ni dobra.

Ja v bistvu je vzdušje tako, da tudi, če je kaj dobrega to težko

sprejmeš.

Exactly! Všeč mi je ob teh redkih trenutkih, ko se strinjava!

Jaz bi celo rekel, da je vzdušje tako, da težko sploh prisluhnem argumentom s katerimi bi me radi napeli. Zato pa se preposto odločim glede na dolgi nos tistega, ki me želi napeti. Če je ostržek apriori izgubi mojo pozornost, ko razlaga o dobrih plateh...Če pa je to celo ostržek v Pahorjevi vladi.....

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.