makz85 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 je ze kdo probal igro? sm jo lih kar dobu, bom pa probov mau kasnej k ni cajta zj... Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Ti men nekako ne potegne tale MP demo. Narejeno je pa še kar ! Quote Link to comment
makz85 Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 ja men demo tud ni bil nevem kaj, sam bom probov kaj v celoti ponuja btw :bowdown: za hd-dvd, mene res mika sam je cena kr mau prevec zasoljena.... Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 ja men demo tud ni bil nevem kaj, sam bom probov kaj v celoti ponuja btw :bowdown: za hd-dvd, mene res mika sam je cena kr mau prevec zasoljena.... Dej pol povej kakšen se ti zdi špil mene nekako ni pritegnil MP del! Glede HD-DV, če boš naročal na www.play-asia.com je dejansko 93 EUR več stroška, samo jih imajo na zalogi! Quote Link to comment
makz85 Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Dobra igra, ni pa nc posebnga...lahko posebi zbiras misije z avionom, podmornico, ladjo...al pa pac igras campaign... moja ocena 5/10 glede hd-dvd-ja...samo da preplacas 100eur a je blo vredn drgac sm velk movie fan, sam v mejah normale Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Dobra igra, ni pa nc posebnga...lahko posebi zbiras misije z avionom, podmornico, ladjo...al pa pac igras campaign... moja ocena 5/10 glede hd-dvd-ja...samo da preplacas 100eur a je blo vredn drgac sm velk movie fan, sam v mejah normale Zdej če je blo vredno, nima smisla razpravljat. Jaz sem zadovoljen to je važno. Quote Link to comment
makz85 Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Sj ne mislm nc slabga...sam eno so pac res fani pa dajo tud 100eur vec kukr ti tko da te razumem Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Sj ne mislm nc slabga...sam eno so pac res fani pa dajo tud 100eur vec kukr ti tko da te razumem Heheh, sej vem, da nisi mislil nič slabega in ja fan-i damo včasih tudi 100EUR več kot je treba :doh: Quote Link to comment
Samotar Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Jaz si pa rajši nabavim zraven x360 ugani kaj !! Wiiiiii (upam , da ga dobim :crybaby: ) Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Wiii z HD DVD,...... Quote Link to comment
Recommended Posts