Jump to content

[PSP] Igranje preko interneta


mumbo

Recommended Posts

Ali špilate igre preko interneta? Dajte prosim malo opisat izkušnje. Možno je preko xlink kai (adhoc mode) in tudi, če igra podpira infrastructure mode. Je to kater od vas preizkusil?

Razmišljam, da bi nabavil router. Kolikor sem bral po ostalih forumih je najbolj priporočljiv Linksys WRT54G, ki se mu da gor spremeni firmware, tako da dela xlink kai. Ma kdo?

aja, kako se bi dalo za Linksys WRT54G ugotovit kater firmware je gor, če je zapakiran v škatli? ker ne da se vse verzije zrihtat, da dela kul za psp... samo v1, v2, v3.

Cenejša varianta kot router pa je brezžična mrežna kartica. Tu je treba bit tudi pozoren, katero nabaviš, ker ne delujejo vse s pspjem.

Link to comment

Ridge Racers mam jaz tudi, nimam pa pspja. Sem ga prodal, ker mi je šlo na živce, da je 2.01 in sem nameraval/nameravam kupit 1.5 (več homebrewja, podpora wifi programčkom, daljinec za tv, xbox...). Nisem še čisto siguren, če ga bom spet kupil ??!

Si kaj špilal Ridge Racers preko neta?

Mam tudi GTA:LCS. O čem se gre tukaj oz. kaj je SSID ??

Link to comment
  • 2 months later...

js mam ASAU wl500g pa neznam povezat PSP z ruterjem, oz z xlink kai :crybaby:

kak vam rata? mam ridge racer, in dav v igri search game pa nč ne najde :no_no:

rečem lohk tut to da se prej na PC-ju prjavim v sistem, najdem sobo in hop se probam konektat pa nč

PS: ruter je na maminem PC-ju kamor pa južualj nesmem :china:

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Link to comment

Če me spomin ne vara, sm bral že pred časom na IGN-ju, da se ne da, ker je kao dongle narejen samo za DS...

EDIT:

Evo, z IGN-ja

I am thinking about getting Mario Kart once it launches in Europe, but the thing is I don't have a wireless network so I can't go online. So I am planning to buy the Wi-Fi connection USB Dongle. Now here's my question does it work for my PlayStation Portable too? Can I go online with my PSP with the Nintendo Wi-Fi USB Dongle? Keep up the good work.

Corné

The USB Connector won't work with the PSP because it's made for the DS. It's essentially a way for the DS to talk to a PC without a cable…that's it. The internet sharing's being handled by XP's inherent code. The USB adapter doesn't have any idea how to connect or talk to a PSP, and even if it did, the software (the interface that lets the user enable or disable the DS connection) probably wouldn't allow the connection anyway.

-- Craig

MatijaB.gif
Link to comment
  • admins

Da se, da, tako kot je MaHe rekel. Z neuradnimi driverji pač iz Nintendovega donglea narediš standardno Buffalo (ali karkoli že so) USB mrežno, katero se da definitivno zrihtati, da podpira tudi PSPja.

Je pa vprašanje, koliko dela in časa to zahteva in ali se splača - ker dokler imaš inštalirane neuradne driverje, DSja precej verjetno preko donglea ne boš spravil na wifi - menjanje driverjev vsakič, ko hočeš špilati čez drug sistem, zna bit pa precej zamudno. :)

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ok, banda, končno sem si za PSP zrihtal povezavo v net (preko WiFi MAX ključka - :love: ) in spedenal Xlink.

Sicer mi je zaenkrat še največja motivacija za random nažiganje firbec, da vidim, kako vse gre preko PSPja, ampak ok, probal definitivno bi. Evo nekaj iger:

Wipeout Pure - hardcore zadeva, ki od igralca (žal, danes, kjer bi vsi radi hit & run zabavo) zahteva tudi znanje, ampak se v multiplayerju bogato poplača, saj je lepo ravnovesje med čistim poznavanjem proge in dobrim furanjem ter interakcijo z nasprotniki. Verjetno najboljša dirkačina za multi do nadaljnega. Res priporočam malo odigrat, ker nas je tu še nekaj, ki jo nažigamo v Ad Hoc (en je hardkor master, ki po Xlinku že šopa s svetovno elito - nisem jaz :red:), tako, da se lahko nadejamo hudih dirk.

Riiidge Raceeer - moja najljubša furalica, ki se malo ali skoraj nič ni spremenila že od leta... bah, odkar so jo prvič izdali. Meni je res cute, čeprav priznavam, da je Wipeout Pure bolje opremljen za multiplayerja (dirke so zaradi interakcije - orožij - bolj zanimive). Seveda pa z veseljem udarim enga Ridgea in sprejmem katerikoli izziv. :bringiton:

Dragon Ball Z Shin Budokai??? - haha, itak, da obstajajo tudi naprednejše zadeve, ala GGXX Slash (v GGXX Judgementu) in pa SFAlpha 3 Max, a DBZ mi je v zadnjih časih kar prirasel k srcu, saj je bil (in je še) zame nekaj povsem novega. Je bolj kombo-drkanje, ampak je kar smeh. Pa še Lukkid, če se ne motim, mi je zadevo nedavno propagiral. Buhringit!!1 :bringiton:

Maja, še je iger, a to so tiste, ki jih imam in lahko ponudim kaj izziva. :ninja:

---

xxxs: žal zaenkrat ni takih kablov. Najlažja metoda je po moje usb ključek WiFi Max, saj je namestitev lahka in naprava deluje tako v načinu access point (za surfat po netu in podobno), kot v načinu receiver (za nažiganje preko Xlinka). Je kar zasoljen, saj stane cca 40 Eurov, ampak spet, ko vse urihtamo v par minutah in dela ko ura, je kul. Itak pa funkcija tudi z NDSjem in ostalimi WiFi napravami. :cool:

Aja, in preden kdo vpraša za Tekken, Dark Resurrection. Ja, igra, ki bi jo cel svet še najraje nažigal preko PSPja je zaenkrat nekompatibilna z velevečino zahodnega spletnega hardverja. Korejci jo veselo nažigajo, a če nimamo posebnega WiFi oddajnika, ki podpira dinamično spreminjanje SSID), ki se ga v Koreji, s spletnim igranjem najbolj osveščeni (in obsedeni državi) dobi, a pri nas še ne, potem ne bo nič. :crybaby:

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Če misliš na Kai, potem je game of choice zame Wipeout 2097. Z vsaj tremi igralci ga ni boljšega. :hyper:

Najboljše je slediti tej temi: http://www.wipeoutzone.com/forum/showth ... ost&t=3020

Danes bova verjetno vrgla kakšno jaz in Mr.X + kdor se bo pač našel od evropskih ninđ in ostalih.

Drugače tudi Killzone nekaj obeta. Sam sem igral le demo, ampak Mx.X je kar fan in bo sigurno kako vrgel. 3 vs 3 deathmatch FTW. Probably. :?

Kaj dosti drugega, razen že zadev omenjenih v enem prejšnjih postov žal niti nimam, ampak vraga, na dan s predlogi.

Lahko se javiš po MSNju, pa še kako rečemo. :beer:

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.