mumbo Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ali špilate igre preko interneta? Dajte prosim malo opisat izkušnje. Možno je preko xlink kai (adhoc mode) in tudi, če igra podpira infrastructure mode. Je to kater od vas preizkusil? Razmišljam, da bi nabavil router. Kolikor sem bral po ostalih forumih je najbolj priporočljiv Linksys WRT54G, ki se mu da gor spremeni firmware, tako da dela xlink kai. Ma kdo? aja, kako se bi dalo za Linksys WRT54G ugotovit kater firmware je gor, če je zapakiran v škatli? ker ne da se vse verzije zrihtat, da dela kul za psp... samo v1, v2, v3. Cenejša varianta kot router pa je brezžična mrežna kartica. Tu je treba bit tudi pozoren, katero nabaviš, ker ne delujejo vse s pspjem. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Jaz sem probal, pa doma nisem mel pravih spilov, ki bi bili podprti (beri bi bile sobe, kjer se foljk druzi). Oz sem mel le GTA, za katerega rabis se pa nek ssid tracker, ki se mi je vedno sesul. Zdaj imam Ridgeracer, morda ga ob priliki probam. Spilam preko Belkinove pci wifi kartice. Quote Digitalni šepet Link to comment
mumbo Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Ridge Racers mam jaz tudi, nimam pa pspja. Sem ga prodal, ker mi je šlo na živce, da je 2.01 in sem nameraval/nameravam kupit 1.5 (več homebrewja, podpora wifi programčkom, daljinec za tv, xbox...). Nisem še čisto siguren, če ga bom spet kupil ??! Si kaj špilal Ridge Racers preko neta? Mam tudi GTA:LCS. O čem se gre tukaj oz. kaj je SSID ?? Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 SSID je id od wireless networka in med loadanjem igre se pri GTAju le ta zamenja, zato rabis tracer na PCju. Meni se je vedno zrusil, ko sem ga zagnal. Ridge Racerja se nisem igral preko xlinka. Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 js mam ASAU wl500g pa neznam povezat PSP z ruterjem, oz z xlink kai :crybaby: kak vam rata? mam ridge racer, in dav v igri search game pa nč ne najde rečem lohk tut to da se prej na PC-ju prjavim v sistem, najdem sobo in hop se probam konektat pa nč PS: ruter je na maminem PC-ju kamor pa južualj nesmem :china: Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 Pojdi na http://pspupdates.qj.net/. Če še nisi registriran na forumih, se registriraj. Forums. Izberi thread PSP WiFi and Web Browsing Help. Potem imaš tukaj topic Xlink KAI - Play PSP games ONLINE with others, kjer boš verjetno našel, če je tvoj router kompatibilen s pspjem, kako se ga nastavi, kako se nastavi xlink itd.. Quote Link to comment
novacaine Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ok, vem, da je n00bovsko vprašanje. Samo a bi šlo, da bi se s PSP-jem povezal na online z NINTENDO WiFi umesnikom? Quote Link to comment
lukidd Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 mislim da itak ma wi fi povezavo, in pa če gre DS z običnim ruterjem, zaka PSP nebi šel s DS donglom? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Lupin Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ja seveda Lukidd, zakaj se potem na Xboxu ne da uporabljat Dual Shocka, sej imata oba kabl ? Quote Link to comment
lukidd Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 dj ne seri, mensezdi da more delat, majkemi Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Seveda gre, samo treba je uporabit neuporabne driverje EDIT: Typo ... neuradne Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Lupin Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Če me spomin ne vara, sm bral že pred časom na IGN-ju, da se ne da, ker je kao dongle narejen samo za DS... EDIT: Evo, z IGN-ja I am thinking about getting Mario Kart once it launches in Europe, but the thing is I don't have a wireless network so I can't go online. So I am planning to buy the Wi-Fi connection USB Dongle. Now here's my question does it work for my PlayStation Portable too? Can I go online with my PSP with the Nintendo Wi-Fi USB Dongle? Keep up the good work. Corné The USB Connector won't work with the PSP because it's made for the DS. It's essentially a way for the DS to talk to a PC without a cable…that's it. The internet sharing's being handled by XP's inherent code. The USB adapter doesn't have any idea how to connect or talk to a PSP, and even if it did, the software (the interface that lets the user enable or disable the DS connection) probably wouldn't allow the connection anyway. -- Craig Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 27, 2006 admins Share Posted May 27, 2006 Da se, da, tako kot je MaHe rekel. Z neuradnimi driverji pač iz Nintendovega donglea narediš standardno Buffalo (ali karkoli že so) USB mrežno, katero se da definitivno zrihtati, da podpira tudi PSPja. Je pa vprašanje, koliko dela in časa to zahteva in ali se splača - ker dokler imaš inštalirane neuradne driverje, DSja precej verjetno preko donglea ne boš spravil na wifi - menjanje driverjev vsakič, ko hočeš špilati čez drug sistem, zna bit pa precej zamudno. Quote Link to comment
lukidd Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 ekola xxxs mi je menjal MOST WANTED za POP:reveltions in morm rečt da mi je infrastrukturni način kr ušeč Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 kdaj si kaj gor za kak Need For Speed Most Wanted?? Jaz ponavadi zvečer od 22:00 do 01:00... Se lahko zmenimo za kak dvoboj. Quote Link to comment
ke_kit Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Tema paše v "Online igranje", zato jo premikam... Quote lp, k_k Link to comment
lukidd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 mumbo, trenutno nimam špila saj sva s kolegom menjala za mesec... mam pa GTA. sepravi, boš obveščen ko bom spet pri špilu (zakaj mi tale post zgleda nekakšno ZS sporočilo?) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
xxxs Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 a se lahko na net povežeš tut prek usb kabla? Quote Link to comment
xxxs Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 a se da kakšen posebn kabl kupt za net al se da na net konekta sam brezžično.(za psp seveda) Quote Link to comment
kekken3 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ok, banda, končno sem si za PSP zrihtal povezavo v net (preko WiFi MAX ključka - ) in spedenal Xlink. Sicer mi je zaenkrat še največja motivacija za random nažiganje firbec, da vidim, kako vse gre preko PSPja, ampak ok, probal definitivno bi. Evo nekaj iger: Wipeout Pure - hardcore zadeva, ki od igralca (žal, danes, kjer bi vsi radi hit & run zabavo) zahteva tudi znanje, ampak se v multiplayerju bogato poplača, saj je lepo ravnovesje med čistim poznavanjem proge in dobrim furanjem ter interakcijo z nasprotniki. Verjetno najboljša dirkačina za multi do nadaljnega. Res priporočam malo odigrat, ker nas je tu še nekaj, ki jo nažigamo v Ad Hoc (en je hardkor master, ki po Xlinku že šopa s svetovno elito - nisem jaz :red:), tako, da se lahko nadejamo hudih dirk. Riiidge Raceeer - moja najljubša furalica, ki se malo ali skoraj nič ni spremenila že od leta... bah, odkar so jo prvič izdali. Meni je res cute, čeprav priznavam, da je Wipeout Pure bolje opremljen za multiplayerja (dirke so zaradi interakcije - orožij - bolj zanimive). Seveda pa z veseljem udarim enga Ridgea in sprejmem katerikoli izziv. :bringiton: Dragon Ball Z Shin Budokai??? - haha, itak, da obstajajo tudi naprednejše zadeve, ala GGXX Slash (v GGXX Judgementu) in pa SFAlpha 3 Max, a DBZ mi je v zadnjih časih kar prirasel k srcu, saj je bil (in je še) zame nekaj povsem novega. Je bolj kombo-drkanje, ampak je kar smeh. Pa še Lukkid, če se ne motim, mi je zadevo nedavno propagiral. Buhringit!!1 :bringiton: Maja, še je iger, a to so tiste, ki jih imam in lahko ponudim kaj izziva. :ninja: --- xxxs: žal zaenkrat ni takih kablov. Najlažja metoda je po moje usb ključek WiFi Max, saj je namestitev lahka in naprava deluje tako v načinu access point (za surfat po netu in podobno), kot v načinu receiver (za nažiganje preko Xlinka). Je kar zasoljen, saj stane cca 40 Eurov, ampak spet, ko vse urihtamo v par minutah in dela ko ura, je kul. Itak pa funkcija tudi z NDSjem in ostalimi WiFi napravami. Aja, in preden kdo vpraša za Tekken, Dark Resurrection. Ja, igra, ki bi jo cel svet še najraje nažigal preko PSPja je zaenkrat nekompatibilna z velevečino zahodnega spletnega hardverja. Korejci jo veselo nažigajo, a če nimamo posebnega WiFi oddajnika, ki podpira dinamično spreminjanje SSID), ki se ga v Koreji, s spletnim igranjem najbolj osveščeni (in obsedeni državi) dobi, a pri nas še ne, potem ne bo nič. :crybaby: Quote Link to comment
lukidd Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 zadnji odstavek me je razjezil, zakaj ne živim v koreji... P.S.: nisem ti ga ravno "oglaševal", samo rekel sem ti če igraš (govorim o DBZ:SB. da nebo kakih pomišljanj) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mr.matic Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 A ste za kak spil prek neta? Quote Link to comment
kekken3 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Če misliš na Kai, potem je game of choice zame Wipeout 2097. Z vsaj tremi igralci ga ni boljšega. Najboljše je slediti tej temi: http://www.wipeoutzone.com/forum/showth ... ost&t=3020 Danes bova verjetno vrgla kakšno jaz in Mr.X + kdor se bo pač našel od evropskih ninđ in ostalih. Drugače tudi Killzone nekaj obeta. Sam sem igral le demo, ampak Mx.X je kar fan in bo sigurno kako vrgel. 3 vs 3 deathmatch FTW. Probably. Kaj dosti drugega, razen že zadev omenjenih v enem prejšnjih postov žal niti nimam, ampak vraga, na dan s predlogi. Lahko se javiš po MSNju, pa še kako rečemo. Quote Link to comment
mumbo Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 danes sem dobil wifi max. sm nimam zdej cajta, da bi sprobal. se čujemo za kak špil. Quote Link to comment
Recommended Posts