Xsiluro360 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Naj povem, da sem danes medtem ko sem na delovnem mestu opravljal aktivacijo operacijskega sistema Windows Home preko telefona. Med drugim povprašal prijazno M$ sogovornico o datumu začetka tehnične podpore Xbox-a za slovenijo! Na mojo veliko presenečenje mi je sogovornica sporočila čudovito novico in sicer, da M$ Slovenija tehnično podpira Xbox igralne konzole v Sloveniji!!! Na vprašanje; Kako dolgo je ta noviteta prisotna? mi je odgovorina "nedavno"!!! Zelo lepa poteza M$ Slovenije,..Way to go MS Slo!!Če je novica 100% mi še ni uspelo preverit!!! Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Ja treba je pisat mail na M$ slo! Je ze kdo? oz. kdo bo? LAhk jast... To je AwEsOmE!!!!! Ce je res seveda. Na to smo cakali ze way back in the day. Upam, da bom lahko kupil TrashTalk! :ninja: Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Fantje inu dekleta novica drži Microsoft Slovenije ima Tehnično podporo za Xbox!!!! Telefonska številka: (01) 585 34 49 izbereš št. 3 Tehnična podpora in whala,........Potrjeno in preverjeno!!!! Quote Link to comment
Dalton Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 No končno so se zganli Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 To pa skoraj ni za verjeti :amazed: :china: :bowdown: Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Ja bilo je precej neverjetno, ko sem izvedel! Prvo sem mislil, da se nekdo grdo šali iz nas. Hotel sem se prepričal še enkrat, zato sem takoj klical na MS informacije kjer so mi potrdili tehnično podporo za xbox konzole!! Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 OMG this is so fuckin sweet!!!!!11111 A je kdo pogledal, ce je Slovenija na LIVE-u? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Preveril ! Zaenkrat še ni možnosti izbora Slovenije pod System->Console Settings->Locale Mogoče bo ob naslednji nadgradnji "dashboard-a" tudi na sončni strani alp dejansko posijalo XBL sonce!!! Quote Link to comment
Link Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Dam roko v ogenj, da ne bo. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Pustimo se prijetno presenetiti!! Quote Link to comment
Phantom Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Kdo ve! Glede na to, da smo vsaj podporo s strani M$ dobili, bi lahko tudi live za Slovenijo omogočli. Pustimo času čas Quote Link to comment
Repminister Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Aleluja, to pomeni da bo tudi uradno izšel v Slovenij? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Mini.Shark Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Končno je tudi slovenija sprejeta :thumbup: M$ slovenija :thumbup: Quote Link to comment
mjugen Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Nič ni in ne bo iz tega. Sorry. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Xsiluro360 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Nič ni in ne bo iz tega. Sorry. Imaš kakšne informacije, ki jih mi nimamo? Quote Link to comment
mjugen Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Nič ni in ne bo iz tega. Sorry. Imaš kakšne informacije, ki jih mi nimamo? Poznam MS Slo osebje, je nanaslo ta teden da sem vprašal o tem in uradno stališče MS SLO da se X360 ne prodaja v slo, zato ni servisa in uradne podpore in tko. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Xsiluro360 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Nič ni in ne bo iz tega. Sorry. Imaš kakšne informacije, ki jih mi nimamo? Poznam MS Slo osebje, je nanaslo ta teden da sem vprašal o tem in uradno stališče MS SLO da se X360 ne prodaja v slo, zato ni servisa in uradne podpore in tko. Zakaj pa imajo potem tehnično podporo, če uradno Xbox-a 360 v Sloveniji ni!?? Ali imajo neuradno tehnično podporo za Xbox???To bi bil malce nesmisel! Če poznaš MS Slo osebje jim povej, da če so pametni se naj raje hitreje zmigajo, da jim ne bo Sony celega trga pojedel!! Quote Link to comment
mjugen Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Vse kar je trenutno za njih zanimivo je Vista/Office07 in priprava na NT koferenco. Pojdi tja in jim jebi mater, jaz sem že davno vrgel puško v kuruzo, pa ne samo eno, cela koruza je polna mojih pušk. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Xsiluro360 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Ja tozo poznam feeling. Sej pravim pustimo se presenetiti mogoče se pa le kaj premakne, že to, da MS Slo ima tehnično podporo za Xbox je nekaj! Quote Link to comment
Link Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 @tozo To je dejstvo. Slovenija bo na lajvu dodana, ko pomrzne pekel. Ne delajte si utvar. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 @tozo To je dejstvo. Slovenija bo na lajvu dodana, ko pomrzne pekel. Ne delajte si utvar. Naš DrBruce večni pesimist Ampak zakaj ne dopuščaš možnosti, da morda pa le ni vse tako črno kot zgleda!!! Sej ne rečem, da si sam delam neke velike utvare glede XBL v Sloveniji ampak vseeno dopuščam možnost, da morda pa nam veliki MS brat le nameni vsaj možnost izbire države v dashboard-u, če že drugega ne! To bi bila skoraj tako bombastična informacija kot je tehnična podpora!!! Quote Link to comment
Link Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Ubistvu sem kar večni optimist, ampak, ko beseda nanese na MS Slovenija ... se pa vse ustavi. Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Ce je na seznamu fukkin ceska, ne razumem dejavnika, ki bi Slovenijo potisnil pod svinjsko korito. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Ja sej če sem čist iskren kar se M$ Slo tiče sem tudi jaz precej v dvomih, ko gre za konzole! Tak feeling imam kot, da imajo zavedajoče ročno ves čas zategnjeno! Prav norce brijejo iz nas !!! Quote Link to comment
Recommended Posts