Jump to content

windows vista ultimate

Recommended Posts

po moje sploh nima smisla zaenkrat nameščat viste.. ker ni še vseh gonilnikov, ni kompatibilna s vsemi programi itd.. le če si frik in moreš met zadnji ms os si daš gor visto.. jaz bom rajši počakal kake pol leta.

se podpišem pod tole, najhitreje kar bi jo jaz nabavil bi bilo malo po izidu SLO različice.

Jaz sem jo namestil na moj star računalnik (512MB RAM,radeon 9200SE,P4 procesor) in deluje hitro za pisarniška opravila (firefox,office 2007,muzika,filmčki..). Po pravici povedano hitreje kot XP.Seveda ne deluje Aero ampak koga briga.

Drugače pa na moj primarni računalnik pa ne gre.Na njemu je dovolj moči za poganjanje ampak tam ostaja Suse linux in XP za par iger,ki jih ne igram na konzoli.

Imam en problem pa če ve kdo naj mi pomaga :petting:

Hotel sem instalirat alcohol120 pa me je vmes vprasalo ce naj instalira driverje pa sem po pomoti dal da.ko je se instaliro se mi je racunalnik resetiro in ni priso v windowse ampak mi napise da je prisel na tezavo in lahko kliknem:

save changes:če to kliknem mi pride v windowse potem pa se spet resetira.

save changes with comand prompt: isto kot pri zgornjem

n če bi še lahko kdo citiro to in dal v to temo na slo-tech ker men ne deluje da bi se registriro.

star windows normally: ko to kliknem mi lepo se naredi in ko pride se mi v desnem spodnjem kotu napise instalin device drive software(le nekaj sekund traja da se to naredi) in ko to naredi se mi spet resetira in sem spet v zadregi kaj naredit :mirror:

EDIT:sem že uspel popravit :):)

Sharksy.png