.*LuKa*. Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 mene pa zanima ali se mi splača dat na čisto nov računalnik novo windows visto ultimate Quote Link to comment
samus987 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 mene pa zanima ali se mi splača dat na čisto nov računalnik novo windows visto ultimate za ultimate je pomoje škoda dajat toliko keša... najbolj ugodna ponudba za povprečnega uporabnika je home premium al kako se ji že reče... tista za 300 evrov v glavnem... Quote Link to comment
mumbo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 po moje sploh nima smisla zaenkrat nameščat viste.. ker ni še vseh gonilnikov, ni kompatibilna s vsemi programi itd.. le če si frik in moreš met zadnji ms os si daš gor visto.. jaz bom rajši počakal kake pol leta. Quote Link to comment
samus987 Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 po moje sploh nima smisla zaenkrat nameščat viste.. ker ni še vseh gonilnikov, ni kompatibilna s vsemi programi itd.. le če si frik in moreš met zadnji ms os si daš gor visto.. jaz bom rajši počakal kake pol leta. se podpišem pod tole, najhitreje kar bi jo jaz nabavil bi bilo malo po izidu SLO različice. Quote Link to comment
DrMiha Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 zlato pravilo pri OSjih - počakaj, da se zadeva prime. Kako leto, morda pol... Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 drugače samo povem jaz imam windows vista bill gates ( verzija k maš gor vse verzije :ultimate, prof., home ...) že gor in se tudi meni ne zdi kaj prida tko da sm samo mnenje rabil še od drugis hvala Quote Link to comment
lukidd Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 jaz pa mislim da je vista ena super zadeva... dobre animacije, AERO, DX10... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Buge Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Ja sao nebo navarnost da ti vdrejo lažžje notri kot v XP-ja?? Quote Link to comment
samus987 Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Ja sao nebo navarnost da ti vdrejo lažžje notri kot v XP-ja?? microsft se hvali da je največja prednost viste večja varnost kot pri XPjih Quote Link to comment
Buge Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 No ne vem jaz tega na Tv so meli neko odajo pa baje niti ni tak vrede Quote Link to comment
Mini.Shark Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Jaz jo imam na enem kompu.Dizajn je vredi sam morš met minimalno 1gb rama da ti dela normalno! Quote Link to comment
rolihandre Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Jaz sem jo namestil na moj star računalnik (512MB RAM,radeon 9200SE,P4 procesor) in deluje hitro za pisarniška opravila (firefox,office 2007,muzika,filmčki..). Po pravici povedano hitreje kot XP.Seveda ne deluje Aero ampak koga briga. Drugače pa na moj primarni računalnik pa ne gre.Na njemu je dovolj moči za poganjanje ampak tam ostaja Suse linux in XP za par iger,ki jih ne igram na konzoli. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Mini.Shark Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Imam en problem pa če ve kdo naj mi pomaga Hotel sem instalirat alcohol120 pa me je vmes vprasalo ce naj instalira driverje pa sem po pomoti dal da.ko je se instaliro se mi je racunalnik resetiro in ni priso v windowse ampak mi napise da je prisel na tezavo in lahko kliknem: save changes:če to kliknem mi pride v windowse potem pa se spet resetira. save changes with comand prompt: isto kot pri zgornjem n če bi še lahko kdo citiro to in dal v to temo na slo-tech ker men ne deluje da bi se registriro. star windows normally: ko to kliknem mi lepo se naredi in ko pride se mi v desnem spodnjem kotu napise instalin device drive software(le nekaj sekund traja da se to naredi) in ko to naredi se mi spet resetira in sem spet v zadregi kaj naredit EDIT:sem že uspel popravit Quote Link to comment
Recommended Posts