Bubanstix Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Js bi pa fehtu enga macka da mi enmal razlozi oz če mi priporoča ka nej naredim v mojmu primeru. Kupil sm si psp in gor je verzija 2.01, zdaj pa bi jo spravu na 1.5, vendar sm mal bral forume, da ni glih fajn če bi iz 2.01 kr direkt downgrade na 1.5 oz če se to sploh da naredit, da ne bricknem konzole. Baje je poanta v tem da zna bit odvisno katero matično maš v psp-ju. Js sm neki razmislju v tem stilu da bi iz 2.01 upgrade-u na 2.71, potem iz 2.71 pa na 1.50. Upam da nism s tem postom usekal mimo. Hvala za odgovore Quote Link to comment
lukidd Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 razmišljal si prav Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Bubanstix Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Evo, najdu sm eno rešitev. Na netu sm najdu downgrade za 2.80 na 1.50 verzijo, vendar js imam verzijo 2.01. Zdaj pa obstaja moznost da 1. varianta: iz neta poberem uraden 2.80 update od sony-a, dam na konzolo in ga update-am, vendar sem v dilemi, lahko povozim 2.01 na 2.80? ima kdo kaksne izkušnje? 2. varianta: ta varianta se mi zdi še najboljsa. kolega ima par originalnih špilov, mislim da sm na enmu špilu zasledil da je gor verzija 2.80 in če bi iz unga špila update-u na 2.80 in potem downgrade-u to verzijo? in zakaj glih verzijo 2.80? ker sm za to verzijo zasledil da jo ni težko downgrade-at ali pač mogoče se pa motim tutorial za downgrade iz 2.80 na 1.50 verzije je zapisan z rdečimi črkami http://www.psp-hacks.com/forums/about17935.html&p=1 rabim kakršnkoli nasvet Quote Link to comment
mumbo Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 sej ti je vse jasno! pazljivo sledi navodilom in nimaš kaj zajebat. :thumbup: Quote Link to comment
Bubanstix Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Evo sm pobral dol uradn update od sony-a in imam zdej 2.80 verzijo, potem sm sledil navodilom in je šlo vse ok, ko sm pa zagnal eboot mi čez nekaj časa javi "the game could wont started" ve mogoče kdo zakaj bi mi to javlo? Drgače pa verzija 2.80 ki sem jo potegnil iz neta dela normalno na mojmu psp-ju tako da zaenkrat ni straha Quote Link to comment
Bubanstix Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 ok sm že skapiru ka morm naredit, thx za pomoc 1.50 že laufa Quote Link to comment
lukidd Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 zdej pa hitro na 3.10 OEA ^^ Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts