Davodax Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 http://www.supercardstore.com/sh/products/slot1/X9.php Si kdo lasti to stvarco? Jaz si jo nameravam kupit, pa me zanima, če ma kdo kakšne izkušnje s tem Quote Link to comment
Buge Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Jaz man nekaj podobnega in sicer DSLinker,meni se zdi to vreje zadeva Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Mislim da ma to Godlike, rekel je da je baje zanič kartica do amena... Mene je pa tudi SuperCard razočaral zdaj dokonca in iščem novo kartico... Quote Link to comment
Davodax Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Mislim da ma to Godlike, rekel je da je baje zanič kartica do amena... Mene je pa tudi SuperCard razočaral zdaj dokonca in iščem novo kartico... Meni jo je tip pri supercardu priporočil. Saj bom ga vprašal še za ostale. Razočaral te je SuperCard? kako to misliš, če pa si vedno mi rekel da ti vredu dela... :disbelief: Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Sej dela vredu samo pač eni problemi, ki jih nebi zdaj tukaj omenjal...MSN ! Pomojem je najboljše da nabaviš R4 ki ga vsi tako hvalijo ... Quote Link to comment
Godlike Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ma ne sej kartica je kul samo za homebrew nima podpore...No ja moonshell mi dela gor... Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
MaHe Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Raje dobi R4. VELIKO boljše za isto ali nižjo ceno. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 on tip mi je rekel da je NinjaPass boljši. od kot pa ti veš da je R4 boljši? Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 MaHe ima to kartico.... Pa že R4 ima take lepe menije pa vse..osebno nimam ne enega ne drugega vendar je pomojem po vseh forumih kar berem vedno hvalijo R4 da je najboljša kartica do zdaj.... Quote Link to comment
kilzorz Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Si lastim R4, in morm rect da je res odlicna. Poleg tega je R4 do zdej najbolsa kartica na trgu. Quote Link to comment
Davodax Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 mah, bom kar direkt vprašal (ne da se mi čakat na odgovorjene ZS-je, ker moram tipu čimprej odgovorit). Zanima me kako čimprej fasat ban. Pa sem očitno ugotovu, whoohooooo. Editiral Anduril. Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 12, 2007 admins Share Posted February 12, 2007 O moj bog. Če mi uspe zgruntati kako, te bom zdele zbanal za kak teden, če ne za dlje. Fak. Quote Link to comment
Cloud Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 mah, bom kar direkt vprašal (ne da se mi čakat na odgovorjene ZS-je, ker moram tipu čimprej odgovorit). Zanima me kako čimprej fasat ban. Pa sem očitno ugotovu, whoohooooo. Editiral Anduril. Ne me hecat.....a to tut obstaja? Mislim, lol.... Quote Link to comment
Buge Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 kar lahko rečem je sao cjooooooooo :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Quote Link to comment
Davodax Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 btw: moje sporočilo je bilo čist drgačno. saj je anduril sam napisal da je editiral. bedno Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 mene pa neki ful zanima, kera je boljša kartica za DS: R4 revolution(ki jo vsi hvalijo) ali M3 DS Simply? M3 DS Simply: http://www.bamboogaming.com/flash-cards ... od_99.html hvala za odgovor Quote Link to comment
MaHe Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Simply je samo klon. R4 je pet evrov cenejši in popravki izhajajo cca. par dni prej. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
tuning Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Sem bral test - primerjavo med M3 in R4 in ni bilo bistvene razlike, razen v ceni , pa se to ne vem kaj. Sta v vsem podobni-enaki. Tako da katero koli vzames ne bos falil. Sem pa imel Ninja pass in nima najboljse podpore programov, tako da je R4 zakon. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Recommended Posts