Jump to content

g6 lite

Guest dragolord

Recommended Posts

Prav paranoični ste že. In če bo kdo omenil listo kompatibilnosti (NDS, ...) špilov za G6? Hu kers? Je mogoče s tem dal vedeti, da bo igral piratske igre? Ne? Kdo je rekel, da so flashcardi na voljo samo za igranje piratskih verzij iger? Nobenega ne briga za kaj to zadevo rabi, dokler ne bo izrecno povedal, da je govora o piratski robi oz. bo lepil linke do le te.

Tako čudne politike (glede teh zadev) nisem zasledil še na nobenem forumu do sedaj. Saj človek ne more verjeti ... rofl kartofl.

• admins

O dej ne bulšitaj mi s tem, ker je pri 'kompatibilnosti' in DS flashcardih res težko govora še o čem drugem, kot o DS romih - razen če živiš v namišljenem svetu, polnem kjut zajčkov, rumenih rožic in samorogov, kjer v namišljeni Sloveniji 98% uporabe flashcardov NI namenjene piratiziranju. Aja ne, sorry, varnostne kopije. :tard:

Kvečjemu njemu delam uslugo, da ga v naprej opozorim, kot da bo fasal ban. Če ni imel namena vprašati tega, pa itak nikomur ne bo nič škodilo.

In če imaš ti drugačne poglede o tem, o čem naj bi se po tvoje smelo govoriti na forumu in o čem ne - well, tough luck. Nikogar ne silimo, da tu piše - vsekakor smo pa z našimi mnogoterimi in nasilnimi omejitvami pri svobodi izražanja res pravi forum naciji. Meni se zdi rofl kartofl bolj to, kako vztrajno se nekateri nočejo sprijazniti s tem izjemno kompliciranim načelom .. :mirror:

PS: pa ne mi nadaljevat te debate tukaj - če imaš silno željo nadaljevati to konstruktivno debato, odpri za to temo v Konzole Slovenija podforumu.

Anduril, pri tebi mi je itak jasno, da ne bova prišla skupaj in se tudi ne bom trudil v to smer. Pač vztrajaj pri svoji smešni politiki.

Sicer pa, vsaka stvar je za nekaj dobra. Tvoji posti me vsakič znova vsaj pošteno nasmejijo, če ne drugega. Smeh je pa itak pol zdravja, pravijo.

rofl.gifrofl.gifrofl.gif

• admins

Hja, KSi je zaenkrat še kolektiv, tako da težko govoriš o 'moji' smešni politiki. Ampak samo zaenkrat - omejevanje pogovorov o piratiziranju je samo prvi korak v mojem Palpatine-like načrtu za popolni prevzem slovenske konzolaške scene. :amazed:

Vem, vem. Gabriel Iglesias in Pablo Francisco me že vabita, da bi enkrat nastopili kot Fantastic 3. :doh:

*off-topic ends*