Samotar Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Poglejte si to kako se promovira PS3 a vidite kje X360 ne kaj pa zdaj zdaj mogoče :disbelief: in končno razkritje :wtf: nimam besed žalostno Sony žalostno :thumbdown: Quote Xbox Link to comment
icemarik Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ja pa eni demoji so laufal na xbox 360 so jih pa promovirali kot za PS3. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Jao Sony,...Sedaj me samo še zanima, katera trgovina je to naredila!?? Quote Link to comment
sebek1 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ahaha kera bedna Quote Link to comment
Samotar Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 Jao Sony,...Sedaj me samo še zanima, katera trgovina je to naredila!?? Harvey Norman v Australiji več o tem pa tukaj http://www.xbox360fanboy.com/2007/02/15/ps3-kiosk-can-you-spot-the-360/ Quote Xbox Link to comment
RIDDICK Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Avtorske pravice za Kera Bedna imam jaz (na naši šoli ) Samo je res bedno...in potem prićakujejo da bo to kdo kupil...ja pa ja de S tem je ta trgovina naredla res lepo reklamo za PS3... Quote Link to comment
Repminister Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 5. Or maybe they were just using the Xbox 360 as a paperweight? The cables might not be connected to anything. : Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Samotar Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 Že enkrat je bila ena afera z Sony-em ,da so promovirali na strani GT igro, a so imeli sliko iz PGR3 . Bom probal poiskat slike :wtf: Quote Xbox Link to comment
mumbo Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ma dej itak da si je Sony to zmislil. Tako glupi niso niti v sanjah. Ne razumem pa vas, ki mislite, da so to dejansko oni naredili. Neki veliki loleki v trgovini so dali to skup.. Sm ne razumem kako so lahko tako blesavi. Po moje je to bolj zajebancija oz. parodija. Drugače gre pa za Harvey Norman v Avstraliji, od koder tudi to podjetje izvira. Ne moreš belivat drugač. Quote Link to comment
Samotar Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 No to je pa prva afera od Sony-a ,kjer so uporabili PGR3 sliko za promocijo GT HD članek o tem http://www.gamespot.com/news/6164738.html Sony Quote Xbox Link to comment
Samotar Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 No in tukaj razplet afer z Sony-em klik "an innocent mistake" :doh: :thumbdown: Quote Xbox Link to comment
DrMiha Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Ma dej itak da si je Sony to zmislil. Tako glupi niso niti v sanjah. Ne razumem pa vas, ki mislite, da so to dejansko oni naredili. Neki veliki loleki v trgovini so dali to skup.. Sm ne razumem kako so lahko tako blesavi. Po moje je to bolj zajebancija oz. parodija. Drugače gre pa za Harvey Norman v Avstraliji, od koder tudi to podjetje izvira. Ne moreš belivat drugač. jap, Sony tukaj zraven nima nič. Pač se avstralcem fuzla zaradi varčevanja z vodo očitno pri tisti 'aferi' s sliko, pa ni šlo za nič drugega kot za napako urejevalca strani, ki je objavil napačno sliko. Quote Link to comment
Samotar Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 pri tisti 'aferi' s sliko, pa ni šlo za nič drugega kot za napako urejevalca strani, ki je objavil napačno sliko. ja sigurno :disbelief: Quote Xbox Link to comment
Samotar Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 Še ena dobra :doh: če nimate prijateljev si lahko 23 marca kupite PS3 Saj razumete nemško Rajši imam prijatelje Quote Xbox Link to comment
Recommended Posts