kilzorz Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 jo folk, nevem zakaj ampak iz usake mape me po 2 minutah vn fukne. Nima veze kam grem skoz se po minutki napise ''game session no longer availible'' SKOZ. Ni blo mape da bi bil vec k 10 min notr... pi**a cist mal je mankal da bi fuknu controller v LCD. A mogoce kdo ve kaj je problem ? Quote Link to comment
icemarik Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 To se ti verjetno dogaja samo na Ranked Matchih. Na navadnih Player matchih se ti nebi smelo dogajat. Se meni tudi včasih zgodi. To pa zato da se nekatere budale iz takših ali drugačnih razlogov disconnectajo in se session prekine. Velika možnost je tudi, da je napaka iz tvoje strani uporabljaš mogoče Router, kateri imajo velik affect na igranje ranked match iger v COD3. Če NAT ni optimalno odprt lahko pride do problemov. Tukaj imaš opis problema https://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=17424 I receive one of the following messages: "Could not connect to all players," "Could not connect to hosting player," "Game session is no longer available," or "No game sessions are available" in še tale stran Call of Duty® 3 » Connection Problems http://forums.xbox.com/1/9653318/ShowPost.aspx#9653318 Quote Link to comment
kilzorz Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 ej hvala, ranked matche se nism sploh sprobu.. to se mi na navadnih player matchih dogaja :> edit: Ok... sm to mal precitu pa mi se zdej ni jasn kva nares :s... dobit nov routar ? Al port usmert.. sam nimam pojma kako to narest Quote Link to comment
icemarik Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 NAT požarni zid ugasnit na routerju ali pa odprt porte kateri so obvezni za xbox live. Saj tam v mrežnih nastavitvah na xbox-u vidiš ko delaš test če je NAT odprt. Malo si še bolj preberi. Probaj tudi brez routerja direkt v modem če imaš iste probleme. Meni se to dogaja takoj ko bi se naj začela igra ali pa med igro če odide nekaj igralcev. Quote Link to comment
kilzorz Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 NC mi ni jasn pa sm ene 20x precitu :/. NAT mi je odprt sm pogledu, kaj zdej ?. A nej tm na xbox settings stevilke zamenam v 3074 al kaj -.-. Pa pi**a k dam test connection je use OK :/ ffs. Quote Link to comment
kilzorz Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 f you are using a router try the following: -Set port forwarding on your router to your XBox 360. Call of Duty 3 uses the standard XBox Live ports of 3074 (TCP and UDP) and 88 (UPD) for communication. in kako za k***a nej to nardim ? Quote Link to comment
Samotar Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Vem da si jezen A bi lahko prosim prenehal s kletvicami pi**a in k***c :thumbdown: Quote Xbox Link to comment
icemarik Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Saj routerji imajo servise menu kjer se vse da naštimat. Večina jih celo ima da v browserju vtipkaš ip in tako prideš do menuja. poskusi z tem http://portforward.com/store/pfconfig.htm Najbolj pa ti še priporočam da v google.com vtipkaš znamko in model routerja ter port forwarding. Quote Link to comment
kilzorz Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 ok bom hvala, no zdej pomojm vem kaj je problem.. server prepocas dobi moje podatke/signal. Recimo jst enga sicam pol on mene nazaj jst umrem in pol cez 1 sek se on crkne. edit: Ok lejte kako je vse. U spodnm stuku je modem (bela skatla ) ta modem se veze v eno crno skatlco (routar vrjetn) in pol se razdeli na pol. V en stuk gor pa v en dol.Pol kabel pride v mojo sobo a vendar je prekratk da gre v xbox. Ga morm vstekat v Mini Switch. Pol se en ethernet kabl notr pa ga povezat v xbox. Zgleda da ma velik obremenitev :/. A bi blo bols ce bi jst svoj internet narocu pa bi mel gor modem, pa kr direkt iz modema v xbox. Pol nebi smel bit problemov al bi ? edit: http://www.portforward.com/english/rout ... R/DC++.htm ok.. nc se ne znajdm. Ej j*** ga bom pa sol cod3 zamenjat Quote Link to comment
liverpool Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Simpl: Forverdirej naslednje porte (za konzolo): 88 UDP, 3074 UDP/TCP, 3330 UDP - ne me zmerjat, če je še kak port... Pa še konzolo vrš u DMZ, če to ne pomaga - čeprov znajo nekateri routerji kljub temu delat probleme. Upam, da ti rata spedenat! Quote Link to comment
kilzorz Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 ej hvala, sam KAKO to narest. Nimam nbenga cluja kako Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Pejt na portforward.com pa poisci svoj router... Sam qrba meni tudi Cod mece vn. Preko routerja veliko, se mi je pa ze zgodilo, da mi je ko je bila povezava vspostavljena z modemom. Pa se NAT mam Moderated! Quote Link to comment
kilzorz Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 ok en me more tuki za roko pelat step by step. na navodilih mi psie da morm prvo odpret DC++ , kako to odprem ? Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 DC++??? OMG.....we're staying out of this one! Dej povej kater router/switch imas. Aja meni se tudi noce povezat do raznih ljudi. In to je full bad, ker ne mormo z Mlakyom & icem4rikom igrat.... I dunno where's the prob, porti so odprti. Sam je se kr Moderated!!! Quote Link to comment
Lunco Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Kako pogruntam kakšen ip ma moj xbox? (router recimo dodeli računalniku 192.168.1.101 - kje to pise za x?) Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Ko ti poveze pejt na network settings in pod IP ti bi ga moralo prikazat. Quote Link to comment
Recommended Posts