samus987 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ubisoft naj bi delal BIA za Wii vendar bo igra v tretji osebi bolje rečeno še en Ubisoftov apn Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Na internetu sta se pojavila 2 grda scana iz neke revije. Scana sta iz DS igre Brothers in Arms "-Top screen has a 3D view of the battlefield (’pushes the boundries of graphic quality on the DS’), Touch screen let’s you do your real time weapon changing, or touch controlled aiming. Grenades you touch the screen and swipe upward. Bazookas, Sniper Rifles included. Operable vehicles include jeep, and Sherman Tank. Coming this summer." Ne morem čakat ! To bo pomoje BOMBA ! EDIT: V tej reviji je bilo še nekaj revjujev DS iger: -Konami Classics Series: Arcade Hits (DS) (7.5/10) -Rayman Raving Rabbids (DS) (7.0/10) -Spectrobes (DS) (8.0/10) Quote Link to comment
MaHe Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Lahko mod odcepi zadnja dva posta in ju da v novo temo? Dankešon. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins Anduril Posted February 26, 2007 admins Share Posted February 26, 2007 Voila. Quote Link to comment
RIDDICK Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Evo malo lepši scani tistih 3 slik zgoraj.... No ja saj če bo grafika vsaj na pribl. ravni MPH-ja bo pomojem igra dobra....za igralnost me ne skrbi... :ihih: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Zgleda resnicno dobro, sam dvomim, da bo igra kvalitetna. Te igre enostavno zalozniki stepajo kot po tekocem traku in se jim prav nic ne posvetijo. MPH je nastajal zelo dolgo, saj smo vedli zanj kako leto in pol preden je izsel, pri tem, da so ga se sigurno morali dosti prej zaceti delat. Quote Digitalni šepet Link to comment
RIDDICK Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 3 nove slike iz BiA DS, tokrat "prave" Tole zdaj gleda vredu, in baje da bi igra vsebovala za 4 igralce WiFi način. Looks kewl ! Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 7, 2007 admins Share Posted April 7, 2007 Samo res, wow. :amazed: Quote Link to comment
Davodax Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 zares zgleda super....vsaj na teh slikah. ampak upam da nebo igra na koncu takšna kot npr. Sectrobes. filmček svetoven...špil pa bolj tak :uke: Quote Link to comment
Rox Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 zgleda res supe verjetno si jo bom nabavil :thumbup: Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 joj mi je kr vroče postalo k sm gledu tole!!! MUST WATCH VIDEO : http://www.gametrailers.com/player.php? ... v&id=20261 filmček od BIA DS, zgleda fenomenalno..ful me pa zanima kakšna je igralnost P.S. PRIDE OSMEGA JUNIJA!!!!!! Quote Link to comment
tuning Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Samo se GTA San Andreas in se bodo PSP ownerji pozrli Zezancija:) Ampak BiA zgleda dokaj v redu. LP,sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
MaTiCeK Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Ah kako mi je vsec, da pri teh PSP vs DS debatah lahko ostanem hladn, z obema konzolama v zepu.... Drugace pa se je tisti filmcek, ki smo ga imeli na prvi strani neverjetno zatikal, upam, da bo igra tekoca. Sej se noben ne zeli strelati po diapozitivih, vojna je pac real time strategy in ne turn based. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaHe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Ljudje, ki špil že imajo, pravijo, da je framerate neverjetno gladek, veliko boljši kot v filmčku ... Ampak moram priznati, da 3D streljačine resnično ne sedejo na DS - premajhen zaslon. V takem primeru tudi sam raje posežem po PSPju ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
tuning Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Glede na MIcrota ima gromozanski ekran. Sem pa res skepticen glede igralnosti. Maticek, sej sam mal provociram PSPjevce, jaz osebno furam DSa predvsem zaradi kompaktnosti in vzdrzljivosti ( imam otroka stara 4 in 7 in kaksnega PSPja jima ne upam dati v roke ). ZA 3d igre mamo pa ps2 in PCja. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
GBwallace Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 igra ne vsebuje wifi in baje je slabša od MPH, sicer pa soliden špil, saj tko sem bral po internetu odzive. Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
MaHe Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Danes je izšlo, sem imel priložnost testirati 2-player deathmatch ... grafično je igra impresivna, ampak resolucija je boleče majhna, nadzor lesen. Framerate je gladek in povsem znosen. V mapi, ki sem jo igral (mimogrede, je zelo majhna, pa še zaletavaš se v povsem banalne objekte, naprimer zaplato trave) so se pojavila samo tri orožja, dveh naenkrat ne moreš nositi (sicer bazuka, thompson ali mp40 in sniperca), ni nobenega skakanja ali naprednih manevrov. Singleplayer sem igral zgolj prvo misijo, ampak je za moj okus prelinearna in prekratka ... Skratka - mene ni navdušila, jo pa brat zelo rad igra. Verjetno stvar okusa. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
SlashSpeed Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 sem že obrnil (dokončal) brothers in arms. zadevščina me je zelo razočarala, še posebej zato ker v bistvu vojaki ne govorijo ukazov ampak ti napiše besedilo spodaj (včasih se le kdo oglasi "what the hell are you staring soldier?! keep fireing dammed!) grafika je še kar dobra AMPAK resn škoda AMPAK RES ŠKODA da špil ni v prvi osebi...zelo butast nadzor nad tretje osebnim vojakom...aha pa še to: najbolj me je razjezilo to, da v misijah lahko snipaš samo z doloćenih lokacij (drugače te kar raznese v smislu mine) isto pa velja tudi za hojo (greš predaleč od svoje čete in BOOM!) res igra je totalen polom :crybaby: NE PRIPOROČAM! lp, DSmadfan Quote Link to comment
Recommended Posts