Jump to content

Mini moto (sekcija)


policaj

Recommended Posts

No pa naj malo povem še na tem forumu, da se že eno leto zelo intezivno ukvarjam z mini moto motorji, pač najcenejši bencinski šport, v Sloveniji imamo novo amatersko tekmovanje, mini moto motorji so se zelo pocenili in dosti ceneje od novih igralnih konzol, pa vseeno ostaja zima za igranje iger, poleti pa se vržemo na svoje dirkalice in naredimo kak dobr krog, vikendski trening itd!

Pa naj malo pokažem, kako stvar izgleda:

zračno hlajen:

_43648723c2b4f.jpg

_436487242ff5d.jpg

_43648724e9f66.jpg

vodno hlajen:

h20 malo več slik!

OwafAL06QuPrXOpw.v.jpg

3RuH2RnJA40Lbupn.v.jpg

GX5elq4GNwVtdH9A.v.jpg

ZpLB5k0paTbi4Nad.v.jpg

0WxGV9yCLgcctIfA.v.jpg

rEEXhX4MwXyYTqyb.v.jpg

Dvn6s_Mc3WwRbld2.v.jpg

yifARe06dH3hMp0x.v.jpg

7WDhbQe5Cwu0wEV4.v.jpg

VEddlFI4rkrW5bY9.v.jpg

QW1Tv_qqA3litRAz.v.jpg

oAMjitCTXr6eI44C.v.jpg

še ena lepa replica Honde West

a5oYcyHyRHl_QuzB.v.jpg

CoZNjzeU8zRx9osI.v.jpg

jDSSoJGMNSEyXWXO.v.jpg

qAiy24Qy9sGp2uvh.v.jpg

Na dolenjskem nas je že kar nekaj, če ej kdo iz bližine in da bi se rad vozil pri nas, me naj pokliče na 031-434-225 imamo svoj plac in samo lepo progo naredimo, postavimo gume in akcija!

Če pa koga zanima nakup, se lahko obrne name imma vse dele in dobesedno vse različne mini moto na razpolago!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • Replies 54
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No da je bil največji debil, to ti praviš. Sej res malo čudno zgleda ko se pelje keri taki bolj velik in mu na vsako stran motorja štrlijo noge. :ihih: . Sam si sicer zadevice ne lastim, je pa mi kr kull in sem jo že videl tudi ! Moj sošolec je kupil enga za 5k SIT sicer je blo res nekaj narobe z tem motojom, sam ga je vseeno dobil za lepo ceno ! se pa dobijo tud chist novi za "nedosti" dnarja.

Pa BTW Policaj oni rumen moto je "the coolest" pa "WEST" črni tudi ni slab! Kako pa so kaj števci, mislim koliko gre to ? baje bi naj od 60 do 70 kmh šli.

followmeontwitter.png
Link to comment
To so tisti motorčki, ki so visoki pol metra in dolgi en meter? Nekoč sem vidu nekoga z enim takim brzet po stari Ljubljani .. in je zgledal kot največji debil na tem koncu sveta. Sorry. :lol:

Veš če kaj dodam boš jezen name, lej pol pa fantom reci oz. stricem ki imajo po 45let in tekmujejo z 700.000sit vrednimi Poliniji in še ena predstava, navadni so za učenje in sam hobi, če slučajno rad malo šraufaš, za Polinije ki so pa po 12KM in cca 20kil, sej vem da ne veš kaj mislim, bi se pa malo sm za glavo držal, so pač taki pospeški, kot recimo cca 130KM močan motor!

sicer ti grejo cca do 60kmh, ampak pozor teh bogih 60kmh dobi v parih sekundah in če se nisi vozil 60kmh na 30cm višine ne veš kaj je to...aja debilstvo ja!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
sicer ti grejo cca do 60kmh, ampak pozor teh bogih 60kmh dobi v parih sekundah in če se nisi vozil 60kmh na 30cm višine ne veš kaj je to...aja debilstvo ja!

Let's chill :beer:

No, Anduril ni nič hudega mislil s tistim, le drugače je povedal, da se mu zdijo zadeve pač neumne. Vsak ima svojo mnenje.

 

 

Link to comment
sicer ti grejo cca do 60kmh, ampak pozor teh bogih 60kmh dobi v parih sekundah in če se nisi vozil 60kmh na 30cm višine ne veš kaj je to...aja debilstvo ja!

Let's chill :beer:

No, Anduril ni nič hudega mislil s tistim, le drugače je povedal, da se mu zdijo zadeve pač neumne. Vsak ima svojo mnenje.

Miha vem da ga zagovarjaš in edino prav, samo lej, če bi pač ena oseba prišla na KSI in rekla, sedeti za tv in igrati je debilstvo, ne vem bi rekel sledeče....., pač hočem samo rečti, če jaz kje vidim in preberem in da vem da je res debilstvo, pač ne pišem tega in roko na srce žal mi je da kaj omenim, da diši na bencin itd!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • admins

O, jejhata, ne tako osebno takoj vzeti stvari, no.

Kot prvo, govorim o izgledu, kako folk izgleda, ko fura te zadevce (in še to iz mojih omejenih izkušenj). Zaradi mene je to najhitrejša in najboljša stvar za vozit, najboljši hobi pod soncem, ne vem kaj - pa mi bo še vedno človek, visok 180 cm ali težek 100 kg, na 50 cm visokem motorčku, kjer mu noge štrlijo za trikratno širino motorja stran od le-tega, izgledal smešno (ozr. neumno, ozr. debilno, vzemi katerikoli pridevnik hočeš).

Se opravičujem, prvi post je bil preveč negativno usmerjen in bi lahko izbral kak bolj nežen pridevnik. Ampak res ne morem pomagat, tako je pač moje mnenje.

Link to comment

Meni pogled na odrasle ljudi na teh motorjih da isti občutek, kot bi ga imel, če bi videl 150-kilsko, v usnje odeto bradato svinjo, ki se namesto na mega-krutega chopperja usede na otroški tricikel. In četudi so okusi relativni, si upam trditi, da je ob pogledu na dirkalca na mini-motorju občutek, da gledamo le karikaturo pravega bad-ass motorista povsem normalna reakcija. Kaj potem mislijo insiderji, je nekaj drugega.

Za kroniko. Nazadnje smo se s kolegi peljali mimo Ankarana in smo videli na cesti enega takega. Vsi štirje smo se začeli tako režati, da smo se skoraj zabili v prvi nasproti vozeči avto. Verjetno smo čudni in nevzgojeni. Vsi. :P

POLICAJ: primerjava o debilnosti sedenja pred TVjem bi bila na mestu, če bi bil to nek splošni forum. A kot prvo računaj, da je to forum o videoigrah in ne avto-moto forum za ljudi, ki bi se bili sposobni zaljubiti v voz komposta, če bi ta le potegnil 200 km/h. Če pridem sem in rečem, da sem po 10 urah besnega dirkanja v GT4 dobil vse zlate medalje/procente, sem heroj. Če pridem s tako izjavo na nek avtomobilistični forum, mi bodo rekli "Get a real car". Če pridem na forum o zmenkih, mi bodo rekli "Get a life." Zato pričakuj svega i svašta, ko na specializiranih forumih prideš z nečem povsem off-topic, ali pa na splošne z nečem specializiranim. Ali pa, še huje, prideš na specializirane forume s povsem tretjo specializacijo. ;)

Jaz cenim trud, vložen v ta thread in tudi veselje do teh mini drkalic. Sam sem bil od nekdaj fan daljinsko vodenih beštij. Ampak kaj naj rečem, tu se moje znanje ustavi in slike res lahko komentiram le tako ,da motorji zgledajo veliko hujše, dokler se nanje ne usede odrasli pilot. :(

:? ... :beer:

Link to comment

Za garažno šraufanje in hobi mehanike so zadevice fina popestritev. Dokler se ne lotijo nekaj večjega.

V bistvu so ti motorčki igračke, za zajebancijo in nič kaj več od tega. No, mogoče še zraven sprostitev živcev.

Proti lastnikom teh vozilc nimam nič, a me verjetno ne boste nikdar zalotli na enem od teh motorjev. IMO za pogledat/šraufat :thumbup: , vožnja z njimi :mirror:

Link to comment

Uuuff obožujem te motorče, sicer si nobenega ne lastim a sm se dostikrat vozu z njim saj ga ma moj bratranc pa eni frendi...

Sam so priročni:Enkrat sva s frendom šla na en pohod peš in je on s sabo v večji potovalki vzel Mini moto in je na poti gor crkoval in sm se jaz nemu režu k ga je nosu ampak za nazaj se mi je pa on v faco režu k se je z njim dam pelu, jz pa pešaču nazaj :?

Te stvarce so uporabne pa ful hudo se je vozt z njimi... :lol:

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment

Pa ste se malo omehčali, ja vsi so moji, sedaj mam trenutno West Hondo, kupujem pa še enega vodno hlajenega, sej lejte ko sm jaz to videl cca 10let nazaj na Celjskem sejmu, ko je bil še cca 1000eu+, sem si jaz enako mislil, kaj če ti ta mali motorček, čeprav bi se šel takoj zapeljat, ja res da smo na KSI, seveda da je forum za konzole itd, ampka vas veliko poznam in vem da se za te stvari vsaj malo zanimate!

Kot je SolidG napisal, ja res je, če maš vsaj malo veselja za šraufanje, ti bo ta stvar prekomerno zadostna, deli so zelo poceni, da se ga tunat itd, veliko je stvari, ki ga poboljšajo, jaz sicer sedaj začnem na svojem predelave, hočem da ima cca 6hp, dirkalne gume, drug bat, cilinder in uplinjač, športni auspuh itd, SolidG vem da veliko poznaš modelčke avtov in recimo 22ccm3 1-5 makete in tukaj je kar zelo podobno, sicer malo večja mašina, drugo več ali manj isto, edino pustimo druge stvari na 1-5 modelih, pač je tam še velika druga razlika, še večji nežni hobi itd, mini moto je na sploh lažje šraufat!

Če pa bo kdo kaj na dolenjskem in ko bo lepo vreme (ma upam da kma), se pa naj oglasi pri meni, rade volje dam vsakemu za probat in bo sam videl da je kr zanimivo, res da se zdi da se je težko peljati, pa vseeno je stvar res superska!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Si zamešal. :) Z modeli se ukvarja moj brat (mogoče bo še sam rekel, kaj na to temo).

Gledam malo cene teh motorčkov in se samo držim za glavo. Pa ne v negativnem smislu. Če primerjam elektro/nitro modele so le-ti 2x dražji od teh motorčkov. Da ne govorim o modelih, ki so namenjeni za tekomvanja.

Avtomobilski modelčki so proti temu drag špas.

Link to comment

"SolidG vem, vem da se ne ti, pa vseen vem da gledaš kaj ima brat, pa enako te vsaj malo zanima, sej jaz sem samo nekaj hotel: namen sem imel se vršti na en bencinski hobi in imel že vse dogovorjeno, da kupim model 1-5 23ccm3, sva se pogovarjala s TomyBoy-em in mi je res zelo, zelo dobr svetoval, veliko podučil in sem nekak potegnu črto in bi bilo kar zelo drago , pa spet ni vse v denarju, samo res modelčki so prokleto dragi, prema mini motu, pa še jaz sem nekak take narave, če gledam se dokaj hitro naveličam, če pa uživam in da mi adrenalin nabija pa neznam povedat kako mi je dobr filnig, mislim da bi se sam pomoje prav kmalu naveličal z modeli, mogoče pa tudi ne, sej ne vem!

Primerjava za avto 1-5 je 2kom gum cca 8k+, za mini moto 1kom pa velika prema modelu samo 5k. Pa vseeno modelčki so zakon! :bringiton:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

No tudi jaz sem si danes prilastil Mini Moto-ta in moram rečt da je kar presenetljivo dobra stvar. Sprobal sem do zdaj samo eno kratko vožnjo ker sem ga komej dobil ob 10h večer so...

Drugače pa objavim kake slikce kmalu, no res lepa in dobra zadevca. :lol::lol::beer:

followmeontwitter.png
Link to comment

RIDDICK itak, kdor ne proba žal ne ve, če bi pa človek probal 16km in samo 20kil težak motor, bi pa videl da nima niti en cesten 180km take pospeške kot jih ima mini, ok sej ne čisto tako 100% pa žal nima niti en cestmi take, kot mini do 60kmh, to trga žal in je čist brutalno!

Evo moj nov mali model:

_4472c2dd84436.jpg

_4472c2de67788.jpg

nov od kolega

jUWA4jtV_xc929br.v.jpg

in par filmov, snemano tudi na motorju!

http://videos.streetfire.net/video/41cc ... 413a63.htm

http://videos.streetfire.net/video/7798 ... e4efd5.htm

http://videos.streetfire.net/video/6a56 ... b7617f.htm

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.