whothafunk Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 bolj se zanimam za Vegas, ker mi je najjača igra, ampak GoW tudi seka. GoW igram na hardcore težavnost Vegas na normal dodajte me pod friends, če se keri zanima. pa naj mi javi tu ali zs - ker dobim kr ene invajte, pol pa so vsi tiho. Quote Link to comment
ScarFace Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Kak je ze tvoj gamertag? jaz bi tud rabil za GoW enga, ker bi rad kot dominic obrnil spil, tak da slasher povej mi kdaj mas cas da obrneva? jutri zvecer? Quote Link to comment
whothafunk Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 whothafunk kaj, ti misliš celi špil obrnit v enem večeru? edit: pa kako dolgo rabi, da se podatki (točke, ačivmenti,.) posodobijo v profilu? ker to traja že par ur.. aja sem fukjen, če nisem bil na live priklopljen oziroma v mrežo, pa se niso mogli prenest. Quote Link to comment
ScarFace Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 aja, saj te ze imam dodanega. jaz sem Brazgotinec. Ja, saj 2 obrneta to na hardcore v dobrih 3 urah. Z Xfreakom sva nekak tak rabla na insane tak da.. bo slo ti samo reci kdaj mas cas. Quote Link to comment
ScarFace Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 No, ne vem ce ves ampak xfreak je nas GoW majstr, tak da je slo hitro skozi, Ramma sma od tezjih predelov se mislim da najprej unicla z malo srece. Quote Link to comment
whothafunk Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 nisem jaz taki specialec. na hardcore se lepo mučim (zahvala gre tupastim soborcem) tu pa tam. mislim pa, da imam danes cajt večer. se tipkama. Quote Link to comment
ScarFace Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 saj ce sva 2 gre vse veliko hitreje. Mas zdaj cas?? Quote Link to comment
whothafunk Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 bump, je kdo za RS vegas? Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ONLINE GAMING FORUM! Prosim...ni zastonj tam! Quote Link to comment
whothafunk Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 klinc, ko ta forum ni tak obiskan. Quote Link to comment
whothafunk Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 uredil sem malo, če ima kdo namen iti co-op ali navadno mp klanje v gow, rs: vegas, assault heroes (co-op), worms (versus), uno.. naj javi tu, ZS,.. itd edit: oziroma oseba naj me doda na friends če hoče, gamertag: whothafunk pa naj pol pove, za kateri špil me je dodala. fala:P Quote Link to comment
Recommended Posts