Bessie Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Zgodilo se mi je, da se mi je "sesul" skype na Samsung Galaxy tabu. Ko ga odinštaliraš ne pobriše vsega in ponovna inštalacija ni mogoča, javlja napako: INSUFFICIENT SPACE" Uradno pravijo: the only solution at current is to do a master reset of the device. Well there are other solutions (you will find them in the forum) but I cant support them as they require you to have root permissions on your device. Rešitev je "rootanje" in izbris "/com.skype.raider" Za to potrebujemo SuperOneClic in tale navodila 1. Root your device. 2. set USB debuging on the device 3. go to shell with adb 3.1 su 3.2 accept su on the device 3.3 rm -R /data/com.skype.raid Super one click je uporaben še za ostala nepooblaščena dela, zato je tudi tole malo čudno napisano, da se ne bo vsak lotil igračkanja... vse delate na lastno odgovornost!!! Zadeva deluje na vseh androidih. Quote Link to comment
TriGGer Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Kje so tisti časi, ko so bili telefoni še... telefoni... Quote Link to comment
Bessie Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 Zdaj imamo mini računalničke s funkcijo telefona, a ni to kul Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 31, 2011 admins Share Posted May 31, 2011 No, jst za rootanje telefona raje priporočam kak postopek, mišljen prav za določen model telefona .. temle all-in-one rešitvam raje ne zaupam, ker nikoli ne veš, kaj dejansko naredi na telefonu. Quote Link to comment
mumbo Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Ma smisel rootat Samsung Galaxy S II? Mogoče bi dal gor CyanogenMod. Sem ga mel na HTC Magic. A tega sem rootal in potem flashal zato da sem lahko mel višji FW kot 1.6... Zdej pa tuhtam če ga naj dam še na Samsung. Tu je dober link za ta mod: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Main_Page Quote Link to comment
Phantom Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Kakšen je originalen ROM na S2 sicer ne vem, ampak skoraj zagotovo bo uporabniška izkušnja s CM boljša. V glavnem, če si zadovoljen z delovanjem potem ni potrebno, če se ti zdi da kaj šteka ali opaziš kako drugo težavo, ti pa ne bo žal Quote Link to comment
mumbo Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Sedaj je bil gor 2.3.3.. Sem pa ravnokar preveril in je na voljo software update. Se nalaga. Za mod bom še malo premislil, če bi ali ne. Quote Link to comment
Recommended Posts