Jump to content

GRAW 2


makz85

Recommended Posts

Spil sem obrnu ze dvakrat in morem rect da je fenomenaln. MPja na zalost nisem utegnil sprobat ker imam 360ko v lj kjer pa nimam neta (zato me tud še neki časa ne bo na lajvu :crybaby: ). Kampanija je fenomenalna MP se mi je pa će v demu zdel preveč poodoben enki in nekako neprivlačen. Upal sm, da bodo vsaj sedaj dodal opcijo, da se prisloniš na zid ampak niso, poleg tega je akcija še vedno prehitra in se da zmagovat če sam laufaš okol in strelaš na slepo. Taktika ne seže GoWu do kolen, kateri je lepo pokazu, da tud če se nalimaš na zid ter strelaš iz kritja igralnost ne trpi, še manj pa je kampiranja.

Če bomo slovenci kak klan skup vrgl bi znala zadeva bit boljša, ampak kot vedno isti problem - premal nas je :(

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

I still didn't get it! OMG...

Ne vem ej...ce pravis da je SP über, pol je MP valda hud aswell. Meni je demo ownau. Sicer mas prav in je res, da lahko teces naokoli in ubijas sistem.

Vendar se stvar lahko igra zelo takticno, ce vsak igralec pozna mapo in ima "doloceno" pot. Pol lahko celo celo mapo pokrijes in umre vsak, ki ti stopi na pot.

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

meni pa ta špil sploh ni prepričal in sicer predvsem zaradi tega da je špil čist isti ko prvi del, samo da je drugačn sp in baje tudi krajši, mp pa je isti. tak da nimam nobenega razloga da bi si nabavo ta špil

Mlaky+SLO.png

NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne

Link to comment

Verjem, prvi GRAW sem preigraval skor tulk kot Halo 2 in sem bil tud v klanu XBG in nikol nisem zasledil nobene taktičnosti. Največ taktičnosti se je pokazal sam v spawn campingu, kjer smo grupno rešetiral nasprotne klane.

GRAW2 ima pa na prvi pogled še večji tempo kot prvi del. Resda večini ustreza to ampak mene je razočaral, kot tud R6 Vegas MP, ki bi tud lahk nudu mal več taktike.

Drugač pa zna bit zabavn še posebi zarad Coop kampanije prek lajva. Tisti ki niste enke igral bote užival, tisti ki ste jo pa bote pa enkrat preigral, MP pa sam prešaltal iz enke na dvojko

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Jooj....SP reees zmaga! Sicer nisem mel dosti cajta za igranje...in sem samo prva dva levela koncal.

However...kaj so si mislni, ko so v MP onemogocili cover za zidom?? OMG...

Sj to je najbolsi\glavni feature gejma! Brez tega ni vec kot malo drugacen cod!

Drugac pa ja.....meni je zadeva ql in jo bom z veseljem kdaj pa kdaj igral.

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Če hoče kdo kdaj kak coop it prek neta nej mi sporoči na Lajvu. Ponavad hostam tistih 6 misij, če jih hoče kdo nardit se kr naj joina in bo dobu achievmente. Poleg tega rabmo dost slovencev, da skup nardimo 1 hour defend za achievment (jaja pointwhores) tko, da djte se zmigat.

Špilamo pa MorbidMagic, Relix in jz - NinjaKlan. Kr addite me tisti, ki mate špil (predvsem novejši, kr vas večine nimam).

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
  • 7 months later...

In kak vam dela coop online? Jaz mam tak niske fps da se cudim kak so ludi sploh pripravleni spilat in doben ne stoka. Mislim 6+ any coop mam definitivno like 20fps se samo. Ce pa grem Coop Teritory ko cela vojska AIja storma tisto pa tak ce je 15fps je super. Mislim wtf konzola bi mogla vsej 60fps drzati vedno. Zdaj ni nic drugace ko neki cheap Pc z slabo graficno.

Sinegleplayer dela vredu smooth, vsej to kar sem probal dozaj prvi dve misiji.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.