>spaceman< Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 X06 Demo Footage HD gameplay Mtv.com exclusive trailer Težko pričakovan RPG mojstrov iz BioWare-a. Sicer govort o izidu se mi zdi da so še špekulacije a upamo na pomlad :crossfingers: Po moji oceni sigurno še en naslov,ki je vreden nakupa šatulje360 in ob katerem se nam ponosnim lastnikom že dolgo cedijo sline.Vredu se mi zdi,da bo bojevanje v realtime pa tudi aktivna pavza se mi zdi kul že od KOTOR naprej.To vsekakor pomeni tudi obilico taktiziranja.Po do sedaj videnem se obeta tudi ogromno lokacij in svobode. Uglavnem Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
shoelace Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Špil izide polet al pa jesen če se ne motim. Drugač pa sam kapo dol temu špilu ker je da bomb Quote xFire: spankrock Link to comment
>spaceman< Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 izid pred julijskem E3 '07?? Mass Effect video interview( Greg Zeschuck&Ray Muzyka) objavljeno 7.4.2007 Battle Transmission Cinema HD Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
>spaceman< Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 Žal bolj kot ne slaba novička. Na IGN-ju članek,ki govori o možnem septemberskem evropskem izidu Mass Effect-a. Govorice so neuradne, Bioware trdi, da september ni uradni 'target date' in da bo objavljen na uradni Mass Effectovi strani. Microsoft pa tiho ,kot je že v navadi,kar se tiče Mass Effect-a,vendar se v kratkem pričakuje uradni odziv. klik 4 novica Ja, bil bi že skrajni čas,da nekaj pametnega izjavjo!! Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
TriGGer Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Nevem ne, kolk sm jaz ču, se je ful govorilo, da je izid že maja... Fajn igrca ja, že KOTOR je bil fajn, obrno oba dela Quote Link to comment
Repminister Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Ta špil bo sam OMFG !! Če bo res kar pravjo glede grafike pa vesolja ... Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
shoelace Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Primerjava s KOTORjem je skor žaljiva za Mass Effect. Kolikor jaz spremljam na uradnem forumu in raznih blogih bo tale špil epskih razsežnosti. Upajmo, da pride špil res tam nekje jeseni kot obljubljajo Quote xFire: spankrock Link to comment
ksiMacro Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=XT1090&title=mass_effect_limited_edition w00t? Quote Link to comment
TriGGer Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 28 Days Till Release Ja, zgleda da bo izid maja... Quote Link to comment
>spaceman< Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 uu super Torej bo le nekaj na tem, ko je Ray Muzyka dejal,da bo izid pred letošnjim E3. :thumbup: Samo,da ne bo kakšnih sprememb v zadnjem trenutku, pa bo vse ql. Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
sebek1 Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=62955 Such a beautiful game. Že kotor mi je tak sekal, ampak tole :bowdown: Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ja....spil zgleda fenomenalno. Ce bo vsak svet zase spedenan v nulo bo nadvse slino cedujoče..... Hoever je po novem spil napovedan za avgusta! Quote Link to comment
TheMan Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=166707 Quote Link to comment
>spaceman< Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 :amazed: pa ne no!!! tole pa ne sme bit res!!! Pa naj tist kurčev GTA prestavjo na '08,še za Halo 3 mi je vseen,ko se gre za Mass Effect Ni res!!!! jaz rečem,da ni res kar tule piše!! fak,zdej sm pa jezn Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
sebek1 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Ma bolše do konca izpiljeno, kot ne. Sicer pa je to bol biznis odločitev, pomoje, enostavno poleg gta4 in halo3, pa so microsoftovci rajši na januar prestavli, da majo v začetku 2008 še en res hud špil. Quote Link to comment
>spaceman< Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Microsoft potrdil release date za november E3 '07 trailer Za vse prste polizat!!Zgodba bo tut nič manj kot,kajpavem, epska Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
TriGGer Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Yippe-ya-yeey! Let's get some shrimp and throw it on the Barbie! Ne, res... še nikol se nisem tak veselil novega šolskega leta, ko letos Quote Link to comment
sebek1 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 To si poglejte on stage: http://www.gamespot.com/video/930279/61 ... 007_videos Kak hudo res, pa dobenga nalagalnega časa ni videt ko igra, če res ne bo nalagalnih časov, ker v kotorju so res najedali, vsaka vrata pa je loadalo skoraj, nevem mene to pri teh rpgjih najbolj moti. Pa dejansko tu sem komaj vido kak je ta igra vlka, že tak na hitro, ko pogledaš, je videt ene 30 planetov. Quote Link to comment
ManInBlack Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Izgleda, da bom zaradi te igre kupil XBOX 360 :crossfingers: Se kaj govori, da bi igra izšla tudi na PCju? Quote Link to comment
TriGGer Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Jaz se nebi na to zanašal Quote Link to comment
č.u.k. Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Se kaj govori, da bi igra izšla tudi na PCju? Skoraj sigurno bo, BioWare so še vse izdali za PC. Vprašanje je kdaj. Quote Link to comment
>spaceman< Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Verjetno da ne kaj kmalu. Drgač pa gameplay zgleda .......................................................................................................... Knjigo že mam naročeno .Mal sem bral prologue na Mass Effect uradni strani in me je tak navdušu,da sem kar naročil.Ponavadi ne berem kej dost,sam tole sem pa reku,da bom prebral :china: Če slučajno koga zanima, se da dobit pri nas za okol 8 € (paperback izdaja.druge očitno tak ni). Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
TriGGer Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Kje praviš, da se da to dobit? Quote Link to comment
>spaceman< Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Behemot.si Pošlji jim mail,če hoč naročit.Rok dobave je pa 14 dni,čeprav so mene kasneje obvestili,da bo ta knjiga že čez 8-10 dni Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
Makashi Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Izgleda, da bom zaradi te igre kupil XBOX 360 :crossfingers: Se kaj govori, da bi igra izšla tudi na PCju? Ja jst tud zarad te in Fable 2 premislujem da bi kupu xbox 360. Quote Link to comment
Recommended Posts