pURan Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 ekola tuki mal povejte kaksne char. imate pr WoW-u,kera stran in kje se vas najde.slovenceljna je hudicevo tezko najdt na kksnm serverju (razen Daggerspine) , pa je zato fajn vedt kdo je kdo Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
Lupin Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Jst sm sicer trenutno na pavzi dokler ne naredim mature , mam pa Shamana lvl 59, teh mighty Horde seveda in sm na Doomhamerju. Ja slovence je res težko najt razn na tistih parih serverjih kjer se zbirajo, jst na mojem serverju nism še sreču nobenba, najbližje kar sm pršu je bil en rus, s katerim sva se kr dobro razumela, jst v slovenščini, on v ruščini Quote Link to comment
PicNiK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Mam sosolca, ki igra WoW, v bistvu je nehal hodit na fax en semester (verjetno) zaradi WoW-a. PA njegova punca je tudi ful v WoW-u. Jaz pa če že morem živet raje živim real life. Quote KSi, to smo mi! www.konzole-slovenija.com Link to comment
tripZ Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 evo jaz tud špilam wow...moj brat tudi;) hehe...špil seka...sicer sem orc warrior s talenti fury/arms;) i'm a wow addict too;) Zdej sem zacel igrat Tauren hunterja in sem 64lvl. morem povedat da to je pravi dps! Quote Link to comment
Rox Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 no jaz tud špilam wow pa že ker nekaj cajta iščem slovence po serverih pa jih do zdaj še nisem najdo trenutno pa špilam na doomhamerju :thumbup: Quote Link to comment
matjaz Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 na privatne serverju shinobi so 3-je Quote Link to comment
ArYeS Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Slovence najdeš predvsem na serverjih Kazzak (alliance stran) in Mazrigos (obe strani). Quote Link to comment
ZonGuku Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 na privatne serverju shinobi so 3-je privat serverji so illegal in niso lih kj preveč dobri manjka preveč stvari in ni vredno igrat na privatnih drugač pa ja trenutno ne igram nekako pavziram imam pa blood elf warlockinjo na sporeggarju in night elf druidko na the venture co Quote Link to comment
Nighthawk Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Igram oziroma igral se na hellfire (mislim, da je server postavljen v londonu, pač org) imel sem kar veliko karakterjev (max lvl 50), sicer pa je igra zelo privlačna, saj brez nje se marsikdaj začutim pikico, ki bi jo lahko začrtal v neverjetnih pokrajnah, ampak si svojo lahkoto potešim z WC3 TFT na eurobattle.net Quote Link to comment
MaDrung Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 no jaz sem na Kazzaku For Teh Horde!!!!!!!!!! igram Tauren/druid Balance/resto lvl 66. je pa tudi veliko slovencev gor na horde strani. Quote Link to comment
_tweety Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Jaz sem začela igrati pred kakšnim mesecem.. bolj počasi napredujem, ker postavljam faks in frende pred špili - mam pa trenutno lvl 26 blood elf priestinjo nekje v Barrens. Na katermu serverju špilam pa nimam pojma. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Devil Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 @ _tweety: to je prou da maš frende in faks pred špilom(keep it that way) @ all: jz sm igrou mal mn k pou leta pa sm seveda kot v vse čist notr padu(meu sm 70 warlocka full epic tralalal)...skratka... moj socialn laif je pa šel na trdo povedano u kurac... od te igre nimaš nič, pobere ti prekleto velik cajta, pa še enrkrat nč ni od nje k je ne morš obrnt k je skoz neki bolš k pa maš ti... zdj se igre izogibam na veliko, svoj acc sm prodau(to je edino kar dobiš od igre, pa še to več zapraviš za game carde) špil pa zbrisu in vrgu cdje u peč sm rajš zuni kje k pa da bi doma za računalnikom sedeu cele večere... that's my personal oppinion to all players: LFM to take me to WC ^^ Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
shoelace Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 @ _tweety:to je prou da maš frende in faks pred špilom(keep it that way) @ all: jz sm igrou mal mn k pou leta pa sm seveda kot v vse čist notr padu(meu sm 70 warlocka full epic tralalal)...skratka... moj socialn laif je pa šel na trdo povedano u kurac... od te igre nimaš nič, pobere ti prekleto velik cajta, pa še enrkrat nč ni od nje k je ne morš obrnt k je skoz neki bolš k pa maš ti... zdj se igre izogibam na veliko, svoj acc sm prodau(to je edino kar dobiš od igre, pa še to več zapraviš za game carde) špil pa zbrisu in vrgu cdje u peč sm rajš zuni kje k pa da bi doma za računalnikom sedeu cele večere... that's my personal oppinion to all players: LFM to take me to WC ^^ Mnja nekak tako je. Sam sem špilu samo Star Wars Galaxies, ki je sicer dober špil in ni blo tuk grindinga ampak sem ga skenslal po 2 mescih, pa Lineage 2, tipičen mmorpg, ki je na mojem kompu zdržal slabe 2 dni, saj sem ga deletal ko me je en debilen poljak PKjal v noob zone in sem mu zatežil on se je pa počutu zelo močnega ker je bil nek visok level in mi je lahk mat jebo. Shurr Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts