admins Anduril Posted March 12, 2007 admins Share Posted March 12, 2007 Če imamo že topic z angleškimi online štacunami, se mi zdi, da bi nam prav prišel tudi seznam vseh slovenskih (klasičnih in online) trgovin, kjer prodajajo karkoli v zvezi z Wiijem - konzole, igre ali dodatke. Kdorkoli se spomne na kakšno tako trgovino, naj jo omeni v tem topicu (lahko tudi z opombami, pri klasičnih trgovinah pa vsekakor s podrobnim naslovom, če ni bolj znana) in bomo dopolnjevali seznam v prvem postu. Klasične trgovine Ljubljana Mueller, Čopova [19. november 2007] - ene par Wiijev še (5, 6), 1 wiiplay, 1 nunchak (20€ se mi zdi), 1 classic controller (20€). Iger je bilo bolj malo (čeprav si jih nisem najbolj ogledal), vem pa da so med drugim ble Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Mario Strikers Charged, MySims pa še enih par Mueller, BTC [24. oktober 2007] - imeli so še 10 različnih iger, wiimote, wiimote + Wii Play, Belkin komponentni kabli x3, Classic Controller, nastavek za volan, Boks set, Sport set, še tri Belkin polnilce + 2 akuja za wiimote, pa še eno konzolo. Big Bang Giga, BTC [22. oktober 2007] - Wiiji (269€), dodatne opreme praktično nič, iger pa okoli dvajset različnih, brez Resident Evil 4 Big Bang Mega, BTC - konzole za 279€, Wiimoti in kabli Big Bang Mega Supernova Rudnik [4. september 2007] - precej Wiijev (280€), klasično BB izbiro špilov, nunčake (20€), RGB kable (30€) in klasične kontrolerje (20€). Maribor Mueller [20. november 2007] - okoli 5× Super Mario Galaxy (50€) in polno drugih iger. BOF - ... Big Bang (Europark) - ... Kranj Big Bang Mega [20. november 2007] - Wiiji (269€), komponenti kabel (35€), Classic Controllerji, Wiimotei (45€), RGB kabel, LAN Adapter, Wifi Adapter, Wii 2000 Points kartice in še kaj. Polno špilov, več ali manj vsi novejši, razen MP3 in SMG. Ptuj Big Bang Qlandia Ptuj: - 1x Wii, 1x RGB kabel, 1x Wiimote, 1x Wii Play, Excite Truck, Call of Duty 3, Tony Hawk Downhill Jam, Ratatouille, Resident Evil 4 Wii Edition, plus še približno 15 iger, ki se jih trenutno ne spomnim Slovenska Bistrica Big Bang - 2 konzoli za 279€, brez iger, 3 nunčaki po ~21€ Online trgovine 3D Svet - http://trgovina.3dsvet.com/ - Far Cry Vengeance, GT Pro Series, Need for Speed Carbon, TH's Downhill Jam Igabiba - http://igabiba.joker.si/ - igri Cars in Need for Speed, Classic kontroler Mantis - http://www.mantis.si/ - po naročilu PlayGame - http://www.playgame.biz/index.php - ... Quote Link to comment
Tr0n Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Maribor BOF in BigBang (Europark). 3D Svet - http://3dsvet.com/ Mantis (po narocilu) - http://www.mantis.si/ Quote Link to comment
Lupin Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Big Bang Mega v BTC-ju ima (vsaj včeraj je imel) tudi konzole za 279€, Wiimote in kable... Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 16, 2007 Author admins Share Posted March 16, 2007 Svinjeraj glede cene. Očitno bo res treba vse zunaj nabavljati .. Quote Link to comment
rolihandre Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 - trenutno na izbiro samo enih 10 naslovov, brez dodatkov in konzol Katerih naslovov? Katere Wi igre se,da sploh dobit v SLO? Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted March 17, 2007 Author admins Share Posted March 17, 2007 Uh, kaj je bilo kej .. Call of Duty 3, Super Monkey Ball Blitz, TH Downhill Jam, Rayman, GT Pro, 4x4 Circuit, Marvel Ultimate Alliance, Red Steel se mi zdi, pa verjetno še kaj, česar se ne spomnem - bolj kot ne, se mi je zdelo, da samo launch špile .. Pa itak sem zabluzil v prvem postu, ker so imeli tudi wiimote-e, brez in z Wii Play (razlika samo 5€). Bom spremenil. Quote Link to comment
rolihandre Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Hvala! Rabim kako dobro igro za mojega Wii-ja in očitno ne bom v SLO nič dobil. Rad bi kak WarioWare,Trauma Center,Exite truck (ali kakorkoli se že napiše). Quote http://www.r00li.com Link to comment
blueyes Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Pred 2 tednoma sem kupil Wii v Celovcu, ki je od mene oddaljen toliko kot Ljubljana (sem iz Gorenjske). Dan prej so Wii dobili v BigBangu in ga prodajali za 280€ in ker se ve da nategujejo cene, sem vseeno šel v Celovec - Mediamarkt (tudi v Toys'R'Us imajo enako), kupil Wii za 245€ ter še kup ostale robe. Tam imajo vse od konzol, kablov, dodatkov in špilov, tako da vsakomur srčno želim da bo tam res dobil kar si želi (in to ne po naši oderuški ceni). Lep pozdrav blueyesDT Quote Link to comment
Bessie Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Hvala!Rabim kako dobro igro za mojega Wii-ja in očitno ne bom v SLO nič dobil. Rad bi kak WarioWare,Trauma Center,Exite truck (ali kakorkoli se že napiše). WarioWare, lahko kupiš od mene. Quote Link to comment
Robben Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Ve kdo, ki živi v MB, če imajo v Big Bangu na tržaški že komponentne kable? Hvala vnaprej za odgovor in LP! Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
PapaDOC Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 LP. Prosil bi če kdo ve kje v ljubljani oz. v Slo. (razen Big Bang Mega v BTC) imajo na zalogi konzole wii. Bil sem že po celem BTC-ju (in preiskal online trgovine, playgame.biz so predragi) toda kjer koli sem vprašal če bodo in kdaj jih bodo imeli na zalogi dobil enak odgovor "Nimam pojma" . P.S: Prejšni teden sem bil v bigbangu in rekli so mi, da jih imajo v skladišču cel kup amapk jih ne smejo prodajati ker kao in citiram "Nimajo slovenskega prevoda navodil" ki so po zakonu obvezna in zato jih ne smejo prodajt :doh: . Za vsako informacijo se vam zahvaljujem. pDOC Quote Link to comment
Bali Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 V BB Celju so na zalogi 4.kom te konzole Quote Link to comment
eM3rIc4N Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 V BB Celju so na zalogi 4.kom te konzole Na voljo so tudi komponentni kabli, cena okol 10 starih čukov. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Kje je BB v Celju? A je kje tam zraven Interspara? Quote Digitalni šepet Link to comment
ManInBlack Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Zakaj ni nikjer v Sloveniji RGB scart kabla? Ima mogoče kdo informacijo več? Quote Link to comment
Guest Naughty Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Kje je BB v Celju? A je kje tam zraven Interspara? ja nasprot .. nazadnje so imeli 5 konzol pred cca. 5 dnem. Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 30, 2007 Author admins Share Posted March 30, 2007 V BBG v Ljubljani imajo Sonica, če koga zanima .. in 12x večjo promocijo za PS3, kot so jo imeli ob izidu Wiija, cepci. :annoyed: Quote Link to comment
icemarik Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Danes sem bil v Murski Soboti v Bigbangu in imajo Wii za 280€ ter nuchack. Igre nisem nobene videl. Samo moreš že bit malo mojster da ga najdeš ker je na nekem butastem mestu. In še tako je obrnejen da vidiš samo izhode naprave, mislim halo. Hotel sem ga osebno sam probat, ampak ga nimajo priklopljenega na tv, verjetno zato ker nimajo nobenih iger :> PS3 pa imajo priklopljen na 4200€ drago Sonijevo televizijo. In takoj pred trgovino na veliko reklamo za PS3 in njegove igre. O Nintendu Wii pa ne duha ne sluha od reklame Pa kaj vi neveste, da smo najslabše razvita regija v Sloveniji, da tisti kateri so glavni za promet niti nevedo, da Prekmurje sodi k SLoveniji. Mislijo da smo pod Mađarami. Tukaj nima vsak 600€ + € za igro +€ za joystik itd... in 4200€ za tv. Ko nekateri ljudje dobijo 400 ali 450 € plače. In dosti še manj. Bi že bolj smiselno bilo naredit reklamo za Wii, kateri je cenovno dosti bolj dostopen množici. Quote Link to comment
PapaDOC Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Ja sej tudi v bolj razvith delih Slovenije ni bilo skoraj nobene reklame (samo od ust do ust). Recimo v ljubljani nisem videl niti enega plakata niti ene reklame v kakšnem časopisu za Wii tako, da mislim da trgovine malo podcenjujejo Wii-ja in so ves svoj denar vrgli na PS3 kateri je 100% predrag za nas "povprečne" slovenske igričarje.. Ah bo že bolš upam ,da bo naslednjemu wii-ju slovensko tržišče malo bolj naklonjeno predvsem s strani trgovin in dobavljivosti/zalog. LP, pDOC P.S: Jaz osebno sem kupil rabljenega ker novega skoraj, da ni za dobit vsaj v sloveniji ne. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Vceraj sem bil v ljubljanskem Big Bang Giga (ex BoF) in ugotovil, da imajo 8 Wiijev za prodat. Razstavljenega ekponata, na katerega bi lahko malo igral seveda ni. Pravtako je cena navita na bolanih 276 evropskih, ali celo visje. Ne vem zakaj to pocno, ko so ga pa ob splovitvi po povsem evropski ceni lifrali. Quote Digitalni šepet Link to comment
admins Anduril Posted April 19, 2007 Author admins Share Posted April 19, 2007 Ja, te Wiije imajo že od prejšnjega tedna, pa sem malce pozabu to napisat tukaj .. Zakaj majo višjo ceno? :rockbrow: Je blo to retorično vprašanje? Quote Link to comment
Gredinus Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 8. dec je bil wii prodan po evropski ceni, ker so si mislili da se nebo prodajal aka "To ni sony...". Ceno so pa zato navil ko so videli da se je wii pri nam v 8min razprodal. Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 19, 2007 Author admins Share Posted April 19, 2007 Gredinus: odpreš poljubni grafični program, odpreš svoj podpis, Image Size: 50%, Save in uploadaš nazaj. Pa bomo vsi srečni. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Me prav zanima, ce bodo po isti logiki ob naslednji posiljki PS3jev, le tem znizali ceno. Itak, da ne! Ceprav, ko bodo rabli naslednjo posiljko bo morda zunaj ze PSThree . Vprasanje ni bilo retoricno, ampak povsem resno. Zakaj imajo visjo ceno, res ne vidim pametnega razloga. Edino zlobonost! Quote Digitalni šepet Link to comment
Xsiluro360 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 MaTiCeK jaz vidim bolj požrešnost! Tako kot Harvey Normman, kar se cene X360 tiče! Quote Link to comment
Recommended Posts