Jump to content

[Xbox] Unreal Championship II Liandri Conflict


RIDDICK

Recommended Posts

Po mojem mnenju ena izmed najboljših akcijskih iger prejšnje generacije. Igra je XBOX ekskluziva, ima kar precej lepo grafiko, dober zvok, solidno dolgo eno-igralsko kampanjo, nepopisno zabavno (z adrenalinom nabito!!!) več-igralsko izkušnjo.

Vsebuje kar nekaj map, ki jih je možno odigrati, v "split-screen", X-link (system link) in Xbox Live načinu. Sam imam izkušnje samo z split screen načinom, z drugimi žal ne.

Na voljo je (če po spominu malo pobrskam) cca. 15 igralnih likov. Jaz nimam v kolekciji samo enega še to je lik iz Mortal Kombat, Raiden. Nekako najljubši lik mi je Malcolm:

00FA000000200334.jpg

Ker je srednje hiter/močan, in ima dobre adrenalinske skile, kot so nek Turrent, Heal in druge. Za njim kaj dosti ne zaostajata Brock in Selket. Tudi sta mi oba všeč predvsem zaradi dobrih adrenalinskih skilov.

Za boj imamo na voljo Melee orožje ("sablje", Staffi itd.), vsak lik je oborožen še z "navadno" (one-handed) pokalico. In na voljo ima za zbirati med Rocket Launcher-jem, Grenade Launcher-jem, Flack Cannonom in Rip Jackom. To so bila "primarna" orožja. Na voljo so tudi "sekundarna" orožja: Bio Rifle, Shock Rifle, Sniper Rifle in Stinger. Torej vsak igralec ima pri sebi 3 strelska orožja in eno "melee" orožje.

Ker, ima vsako orožje najmanj 2 načina streljanja (mogoče imajo vse 3 načine, not 100% sure), je bitko možno končati na kar taktičen način, še posebaj taktika pomaga pri CTF (Capture The Flag) načinu.

Igra še vsebuje standardne načine kot so DeathMach, Team DM, CTF, ter nekaj "nenavadnih" načinov, ki meni niso kaj prav sedli.

Sam sem pristaš Melee orožja v igri, in ponavadi 95% tekme oz. bitke odigram z tem orožjem. Saj z njim se lahko branim, napadam z 2 različnima napadoma v zraku. Z močnim in "lahkim" napadom na trdnih tleh. In še za povrh poslastica "odbijanje streliva". Nekako najlaže je odbiti Flack Cannon, najtežje pa Sniper Rifle / Shock Rifle strelivo.

Enemy: U DAMAGE + FLACK CANNON

You/me: MELEE WEAPON

=

! SELF OWNED !

followmeontwitter.png
Link to comment

Wow, za Macra sem vedel, da zadevo šopa, ampak si nisem mislil, da ima UC2 še kakega fana pri nas.

Meni je sam dizajn igre čisto nor. Flashy akcija, pestrost likov, aren, pristna UT atmosfera, kompleksne a odzivne kontrole... Vse je noro. :amazed:

Kaj pa kaj vaši liki in orožja/strategije?

Kljub temu, da povsod, kjer je kaj na izbiro, vzamem medveda z največ energije, moči in mobilne prizadetosti, mi tukaj fatturji niti ne ležijo preveč. V bistvu mi je najbolj pri srcu nasprotje - Lauren s snajperco in raketami. Obe orožji sta odlični z Vampire abilityjem, ki daje nazaj energijo ob zadetku in ko sistem ulaufa, da začnemo masovno pobijat folk, sami pa imamo vedn oveč energije, ker pač nonstop streljamo, je zakon.

No ja, to je vsaj za nivo, na katerem sem jo jaz uporabljal - torej par casual Halo2 kolegov, ki niso bili glih super vešči UC2ja. Morda bi me kaki boljši igralci prehitro ubili. Sem pa, parkrat, ki sem bil na Liveu tudi sam videl kar pestro izbiro likov. Samih abiulityjev je gora takih kul, a tko, na oko, se mi zdi eden najboljših tisti, ki odbija projektile. Se mi zdi, da ima Sobek. EMP or something. Kaj ste kaj vi uporabljali? Prvi, ki se javi, da je bil le debeli prasec in ves čas tekel okoli v melee modeu, je scruuuub! :eye: :ihih:

Link to comment
Prvi, ki se javi, da je bil le debeli prasec in ves čas tekel okoli v melee modeu, je scruuuub! :eye: :ihih:

Hvala, Hvala, Hvala !

Vem da si mene mislil, ker sva talkala prej po msn about that.

Ja, da sem melee user (skoraj only melee) je res, nimam pa rad fatzorjev, ki imajo veliko energije in so totalno ne-agilni. Igram torej najraje z Malcolmom, ki ima 2/3 črtice pri agilnosti in 2/3 črtice pri energiji. Torej dobra sredina.

Če ima kdo kaj časa kdaj, bi lahko šli eno prek Xlinka (šeize ker jaz nimam Xbox Livea). Kekken je že pritrdil, da enkrat bova igrala....jaz pa lahko le upam :wtf: :disbelief:

Tak btw, malo off-topica. Biologija Suxxxxx

P.S: Danes ali pa ju3 odklopim iz TV-ja GC in konektam gor X škatlo ! Da se zopet malo vrnem v formo pri UC 2 LC !! :bringiton: Buhuhuhringiton

EDIT 2: Že igram....hm...nekam lesen sem a mislim da bo....na sredinsko težavnost ne morem premagati enega bota....sramota....upam da pridem še nazaj v formo :ninja:

followmeontwitter.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.