ArcaneWater Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Na Consoles.net organizirajo mednarodno tekmovanje v CoD:Black Ops, sodelujemo lahko tudi mi, pogoje je da se nas zbere vsaj 6 igralcev. Kdor je zainteresiran naj piše kar v to temo. Quote Link to comment
ArcaneWater Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Je kdo ? Igralo se bo za zabavo ne nekaj za res tolko da sodelujemo Quote Link to comment
enigmo Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Prosim za osnovno pomoč. sem končal 50 level ... pol mi pa kaže da je naslednji level 1 .... in mi odšteva osvojene točke. Vendar me ne spusti naprej . Piše mi da ne rabim 0 točk več, vendar levela ne menja.. lp Quote Link to comment
TriGGer Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Prestige... Ni kaj, na polno prestižna zadeva, resetira ti level na 1 in ti vzame vse creditse, puške in nasploh vse, kar si nabral samo zato, da bi lahko vse nabiral še enkrat. Če dosti igraš igro ti vsaj ni dolgčas, ker vedno znova odklepaš ene in iste stvari. Sicer je koncept kot večina špila popolnoma idiotski, ampak ljudje pač gredo (gremo) vedno znova skozi, ne vem zakaj. Najbrž zato, ker pač lahko in če ne greš nisi... Prestižen. Je pa vse skupaj dvojni fail, ker so za razliko od MW2, kjer je bilo 70 levelov pri Treyarchu očitno skopirali ta del še iz štirke in so jih lenuhi dali not samo 50, pa še ti so tako kratki, da napreduješ približno tako kot tip v spodnjem videu. >http://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs OK, ne ravno tako hitro, ampak v primerjavi z ostalimi CoDi je vse skupaj res smešno. Do zdaj imam preigranih dobrih 60 ur in sem globoko v tretjem prestižu. To pomeni, da sem šel kompletno okoli že trikrat, zdaj grem četrtič. V grobi matematiki je to en level vsakih 24 minut igranja, kar so približno trije matchi. S tem da so pametnjakoviči pri Treyarchu s temi creditsi še bolj zajebali zadevo, ker lahko vse kar rabim kupim v prve pol ure prestiža, potem pa samo še čakam na eno ali dve puški, ki ju bom občasno rotiral. Res je smešno, včasih igramo v partiju in se eden drugemu čudimo zakaj še vedno igramo tako sranje. Pa ta prestige mode sploh ni glavni problem, daleč od tega. Je samo slaba kopija neke totalno oguljene ideje. Lahko bi se spustil še v ogromno stvari, ki jih je Treyarch leno skopiral, potem pa prodal kot second coming of Jesus. Če bi bilo po moje bi lahko še zdaj igrali štirko, od tam je šlo pa še samo navzdol. Ti pa le idi v prestige (v playercardu čisto spodaj). Sicer nima nobenega smisla, ampak če grejo vsi ostali... Quote Link to comment
syndikat Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Je kdo ? Igralo se bo za zabavo ne nekaj za res tolko da sodelujemo življenje je zabavno :goofy::goofy: Quote Link to comment
enigmo Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 živio Prosim če mi lahko pomagate. ne morem downlodat Annihilation: Pack 3 mi vedno napiše This offer is not valid in your region, or it has expired. imam na Veliko Britanijo račun .. lp Quote Link to comment
luka24 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 No mene lahko kar dodate. Quote Link to comment
milan5 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 ja loh ti tok pomagam da ti povem da ne pišeš v pravi temi ampak maš za to že odprto temo in sicer this item is not available in your country in si tm mal več preber ker je že vse napisan. Mogu si boš spremenit IP. Quote Link to comment
Recommended Posts