Jump to content

Consoles COD:Black Ops mednarodno tekmovanje


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Prestige... Ni kaj, na polno prestižna zadeva, resetira ti level na 1 in ti vzame vse creditse, puške in nasploh vse, kar si nabral samo zato, da bi lahko vse nabiral še enkrat. Če dosti igraš igro ti vsaj ni dolgčas, ker vedno znova odklepaš ene in iste stvari. Sicer je koncept kot večina špila popolnoma idiotski, ampak ljudje pač gredo (gremo) vedno znova skozi, ne vem zakaj. Najbrž zato, ker pač lahko in če ne greš nisi... Prestižen. Je pa vse skupaj dvojni fail, ker so za razliko od MW2, kjer je bilo 70 levelov pri Treyarchu očitno skopirali ta del še iz štirke in so jih lenuhi dali not samo 50, pa še ti so tako kratki, da napreduješ približno tako kot tip v spodnjem videu.

>http://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs

OK, ne ravno tako hitro, ampak v primerjavi z ostalimi CoDi je vse skupaj res smešno. Do zdaj imam preigranih dobrih 60 ur in sem globoko v tretjem prestižu. To pomeni, da sem šel kompletno okoli že trikrat, zdaj grem četrtič. V grobi matematiki je to en level vsakih 24 minut igranja, kar so približno trije matchi. S tem da so pametnjakoviči pri Treyarchu s temi creditsi še bolj zajebali zadevo, ker lahko vse kar rabim kupim v prve pol ure prestiža, potem pa samo še čakam na eno ali dve puški, ki ju bom občasno rotiral.

Res je smešno, včasih igramo v partiju in se eden drugemu čudimo zakaj še vedno igramo tako sranje. Pa ta prestige mode sploh ni glavni problem, daleč od tega. Je samo slaba kopija neke totalno oguljene ideje. Lahko bi se spustil še v ogromno stvari, ki jih je Treyarch leno skopiral, potem pa prodal kot second coming of Jesus. Če bi bilo po moje bi lahko še zdaj igrali štirko, od tam je šlo pa še samo navzdol.

Ti pa le idi v prestige (v playercardu čisto spodaj). Sicer nima nobenega smisla, ampak če grejo vsi ostali...

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.